Balsamy do ciała

Babydream Lotion pielęgnacyjny dla niemowląt (nowa wersja)

• 25 lutego 2025 o 10:42
    Dobry balsam na suchą skórę małego dziecka
    Ten lotion stosowałam u mojego dziecka, gdy miało przesuszoną i zaczerwienioną skórę. Byłam bardzo zadowolona z jego działania, gdyż skutecznie nawilżył skórę i poprawił jej wygląd. Już po kilku aplikacjach, skóra mojego dziecka uległa znacznej poprawie, a przesuszone obszary skóry zaczęły po prostu znikać. Lotion ten nie uczula i nie podrażnia małego dziecka. Konsystencja jest bardzo delikatna w kolorze białym po prostu. Rozprowadza się na skórze w sposób komfortowy i bezproblemowy. Lubię ten produkt ze względu na jego działanie ale również dobry skład, który nie działa agresywnie na skórę maluszka. Polecam serdecznie
    Zalety:
    • Dobra jakość
    • Nawilża skórę
    • Poprawia wygląd skóry
    • Konsystencja
    • Niska cena
    • Dobry skład
  • 9 maja 2024 o 12:52
    Babydream lotion
    Przy wrażliwej skórze mojej córki produkty Babydream w większości się sprawdzają. Kupiliśmy ten balsam niedawno i jesteśmy pozytywnie zaskoczone. Cena przystępna. Balsam nawilża skórę, łagodzi i koi podrażnienia. Co najważniejsze nie ma od niego uczulenia czy podrażnień,które często zdarzają się przy innych produktach. Pięknie pachnie,delikatny,przyjemny zapach.
  • 4 listopada 2023 o 20:55
    Godny zaufania
    Kiedy pupa mojego przedszkolaka podczas zimy zaczęła być nieco szorstka, szukałam produktu z dobrym składem i nie tłustego, którym moglibyśmy podratować skórę. Z pomocą przyszła sprawdzona i od lat niezawodna narka Babydream. Wspaniale, że za tak niewielkie pieniądze można kupić naprawdę dobry produkt. W promocji może kosztować nawet 10 zł. Nie zawiera parafiny, co jest dla mnie bardzo ważne. O innych niepożądanych substancjach, jak parabeny nawet nie wspomnę. Przyjemnie nawilża bez uczucie tłustości, sama czasem użyję na swoją skórę. Delikatnie i kremowo pachnie. To produkt naprawdę godny zaufania
    Zalety:
    • Nawilżanie
    • Bezpieczny skład
    • Konsystencja łatwa do rozprowadzania
  • 5 marca 2022 o 16:00
    u nas w domu od zawsze, stosowany przez dorosłych
    Bardzo lubimy Babydream (szampon i ten lotion). OPAKOWANIE Plastikowa butelka. Wolałabym z pompką, ale ponieważ przelewam do ładnego porcelanowego pojemnika nie ma to znaczenia. Etykietka ze ślicznym jeżem i wyraźnym opisem. SKŁAD Niezły. Sporo dobrze działających emolientów. Bardziej kontrowersyjne składniki na samym końcu składu (więc nie ma ich w wysokim stężeniu) KONSYSTENCJA i DZIAŁANIE Lotion jak nazwa wskazuje jest niezbyt gęsty. Dobrze się rozsmarowuje, szybko wchłania. Do ciała i do rąk. Nie stosowałam do twarzy, choć z pewnością można. Zapach delikatny. Świetnie nadaje się też do zwilżania papieru toaletowego (zastępując nawilżane chusteczki). Przyjemnie nawilża, choć nie wydaje mi się, by jakoś długoterminowo poprawiał stopień nawilżenia skóry. Trzeba stosować często i regularnie. Kosztuje niewiele.
    Zalety:
    • niezły skład
    • przyzwoicie nawilża, a nie jest tłusty
    • nie podrażnia
    Wady:
    • butelka bez pompki
  • 5 marca 2022 o 6:54
    Spełnił oczekiwania
    Kosmetyki Babydream zagościły u nas już na stałe, szampony, chusteczki, kremy oraz ten lotion. Produkt znajduje się w plastikowej butelce o pojemności 250ml , zamykana na klik. Odrazu mówię opakowanie to tragedia, gdy produkt się kończy butelka się zplaszcza i nie mozna wydobyć lotionu , trzeba kombinować. Nie jest to jednorazowy przypadek, ponieważ to juz 3 opakowanie i za każdym razem dzieje się to samo. Fajna konsystencja, dobrze sie wchłania, nie pozostawia tlustej warstwy na skórze, raczej taka otulajacą cialo powloczke. Moja 2 letnia córka od urodzenia miala problemy skórne, przeszliśmy przez mase kosmetyków od tych najdroższych do tych najtańszych, ten lotion poleciła mi znajoma i to był naprawdę strzał w dziesiątkę. Bardzo dobrze nawilżyl cialo mojego dziecka, nie ma juz przesuszonych plam i zaczerwienień, a do tego ślicznie pachnie. Smarujemy nim także buzie, zima robiliśmy to również przed kazdym wyjściem na podwórko i uwazam ze znakomicie chroni . Cena nie jest duża, produkt jest wydajny, więc ja polecam.