Toniki i hydrolaty

AA Tri-Micellar mleczko odżywcze każdy rodzaj cery 200ml

Summer
    26 września 2023 o 17:30
    Trochę podrażnia
    Nie jestem do końca zadowolona z tego toniku, ponieważ czuję po nim lekkie podrażnienie oraz powstaje zaczerwienienie. Szczególnie przy kosmetyku regenerującym nie powinno tak się dziać. Mam wrażenie, że to kosmetyk bardziej oczyszczający niż pielęgnujący, raczej słabo nawilża. Zapach jest taki świeżuchowaty, mało intensywny.
  • 2 września 2020 o 12:14
    Działa
    Opakowanie to plastikowa, przeźroczysta buteleczka z otwieraniem na zatrzask. Szata graficzna jest turkusowa, prosta, a zarazem elegancka. Dzięki takiemu opakowaniu widzimy ile produktu nam zostało. W środku znajdziemy przeźroczysty tonik, którego mamy 200 ml za niecałe 16zł. Produkt nie posiada zapachu, co dla mnie jest trochę dziwne. Ja uwielbiam, gdy kosmetyki pachną, nawet toniki, gdyż aplikacja od razu staje się dużo przyjemniejsza. Każdy tonik powinien oczyszczać, odświeżać, odtłuszczać, działać dezynfekująco i pielęgnacyjnie. Powinien przywrócić skórze naturalne pH i utrzymać prawidłowe funkcjonowanie jej bariery ochronnej. Po aplikacji mogę śmiało stwierdzić, że tonik regenerujący marki AA spełnia niemal wszystkie powyższe działania. Skóra jest odświeżona, odtłuszczona i oczyszczona. W dotyku rzeczywiście jest gładka i nawilżona. Tak jak napisał producent skóra jest delikatnie rozjaśniona. Dodatkowo przygotowana do kolejnych etapów pielęgnacyjnych. Moim zdaniem nie jest to zły ani dobry produkt. Swoje zadania spełnia, ale nic nadzwyczajnego nie zauważyłam. Mogę się jedynie przyczepić do zapachu, bo ja lubię jak kosmetyki pachną :)
    eva94
    22 października 2019 o 9:01
    Jest ok
    Kupiłam przypadkiem potrzebując szybko jakiegoś toniku, a nie mając wielkiego wyboru wybrałam ten. W lecie miałam cerę normalną w kierunku suchej i owy tonik sprawdzał się całkiem dobrze. Nie robiąc żadnej krzywdy mojej cerze, stosowałam rano i wieczrorem i starczał mi na ok 3 miesiące.
    Zalety:
    • Nie podrażnia
    • Przywraca naturalne pH po myciu
    • Nie piecze
    • Nie uczula
    • Wydajny
    • Tani
    Wady:
    • Nie ma
  • 27 lutego 2019 o 22:22
    Miłe zaskoczenie.
    Nie lubię kosmetyków z firmy AA bo uważam ze na rynku są lepsze. Ten tonik kupiłam w pośpiechu z braku czasu na szukanie czegoś innego. No i jakie było moje zaskoczenie po użyciu tego produktu. Moja skóra była bardzo dobrze oczyszczona, jędrna i napięta. Mam cerę suchą często po oczyszczaniu czuję takie ściągnięcie skóry a po tym toniku tego nie było. Takiego efektu oczekuję od kosmetyków do oczyszczania twarzy.
    Zalety:
    • Nawilża.
    • Oczyszcza.
    • Napina.
    Wady:
    • Brak.