Szampony dla dzieci

ZIAJA Ziajka delikatny szampon dla dzieci i niemowląt, 270 ml
bialastokrotka.pl
Ziaja Ziajka Szampon dla dzieci i niemowląt 270ml

• 3 maja 2024 o 9:00
    Szampon stosuję jako drugie mycie włosów po rypaczu. Łagodzi.
    Szampon zamknięty jest w butelce o pojemności 270ml. Konsystencja żelowa. Zapach przyjemny, delikatnie rumiankowy. Szampon stosuję jako drugie mycie włosów po rypaczu jak również samodzielnie przy zwykłym myciu włosów. Szampon jest delikatny, nie podrażnia skóry głowy. Dobrze się pieni i oczyszcza skórę głowy i włosy. Po zastosowaniu szamponu czuć odświeżenie i miękkość. Włosy po zastosowaniu szamponu nie puszą się. Wyglądają ładnie. Długie włosy nie płaczą się i dobrze się rozczesują. Według mnie szampon można stosować codziennie. Nie podrażnia skóry głowy, nawilża i koi. Zalety: Oczyszcza Odświeża Nie podrabia skóry głowy Nawilża Zapach Wydajny Włosy dobrze się rozczesują, nie puszą i są mile w dotyku.
  • 11 kwietnia 2024 o 13:18
    Spełnia oczekiwania
    Szampon jest bardzo delikatny. Ma dobre właściwości myjące, włoski się nie plączą, dobrze rozczesują. Dodatkowym plusem jest delikatny zapach. Szampon nie szczypie w oczy i nie podrażnia, dodatkowo jest w bardzo dobrej cenie.
    Zalety:
    • właściwości myjące
    • delikatny zapach
  • 7 marca 2020 o 20:04
    Dla dzieciaków!
    To bardzo dobry szampon dla dzieciaczków. Mam go już od kilku miesięcy i jest jeszcze jakaś połowa. Jest bardzo wydajny, wystarczy odrobina i całe włosy dobrze umyte. Szampon dobrze się pieni, i bardzo dobrze spłukuje. Wspaniale pachnie, zapach utrzymuje się bardzo długo na włosach moich pociech. Włosy są bardzo dobrze oczyszczone, delikatne i miłe w dotyku. Łatwo się je rozczesuje. Szampon nie podrażnia, nie szczypie w oczy. Skład bardzo dobry. mogę tylko zachwycać się tym szamponem. Cena jak za taką jakość i wydajność rewelacyjna. Szczerze polecam wszystkim mamom
    Zalety:
    • Śliczny zapach
    • Bardzo wydajny
    • Dobrze oczyszcza włosy
    • Ułatwia rozczesywanie
    • Nie szczypie w oczy
    • Bardzo dobry skład
  • 25 listopada 2019 o 15:04
    Ok
    Szampon kupiłam dla synka zastępczo bo w drogerii nie było akurat naszego ale muszę przyznać, że jest dobry. Co mi się podoba najbardziej to to, że ma przyjemny ale delikatny zapach i skład bezpieczny dla najmłodszych. Wiele szamponów dla dzieci mają jak dla mnie zbyt intensywne zapachy, ten jest ok. Włoski po umyciu są miękkie i delikatnie pachną. No i nie szczypie w oczy, ale to chyba większość szamponow dla dzieci teraz tak ma. Mój synek ma prawie 3 lata ale jak zapewnia producent szampon nadająle się dla dzieci już od 6 msc życia. Ogolnie niczym szczególnym mnie nie orzekł bo trochę słabo się pieni, co sprawia że jest mniej wydajny. Ale ja polubiłam go za sam skład a synek za zapach.
    Skyrima
    20 września 2019 o 17:00
    Dla mnie super
    Od niedawna stosuje u synka ale pochwalę bo szampon jest okej. W sumie włosów długich nie ma ale skóra głowy jest dobrze oczyszczona i nawilżona. Przyjemny zapach i co najważniejsze nie podrażnia i nie uczula czego się bałam bo od małego stosuje emolienty.
    Zalety:
    • wydajny
    • oczyszcza
    • nawilża
    • nie szczypie w oczka