Tusze do rzęs

Kobo Professional Heartbreaker Volume Mascara Tusz do rzęs

• 13 kwietnia 2020 o 18:52
    słabiutka
    Zawsze myślałam, że mam ładne i długie rzęsy, ale używając tej maskary zaczynam się poważnie zastanawiać.. Tusz ma pogrubiać, zagęszczać rzęsy, nie robi tego. Nie robi też niczego innego co powinien robić tusz do rzęs. Włoski są posklejane, 3 warstwy wyglądają jak byle jak maźnięte smołą. Szczoteczka ma w sobie coś takiego, że upaćkuje całe oko podczas malowania, zarówno górną jak i dolną powiekę. Tusz nazywa się hearbreaker - i rzeczywiście, serce mi pęka jak widzę moje rzęsy pokryte tym produktem.
    Zalety:
    • eleganckie czarne opakowanie
    Wady:
    • skleja rzęsy
    • nie pozostawia tuszu na włoskach
    • nie pogrubia
    • no nie robi nic dobrego
  • 29 czerwca 2019 o 13:42
    Czy to jakiś żart?
    Najgorsza maskara jakiej kiedykolwiek używałam, wygląda beznadziejnie na rzęsach, mam wrażenie jakby nic nie było na szczoteczce oprócz dziwnych nieregularnie porozkładanych grudek tuszu, a na 100% był nowy, mogę malować nim te rzęsy przez 10 minut i i wygląda to jakbym użyła starego tuszu jakiegoś, formuła wcale nie chce się kleić do rzęs. Nie robi nic oprócz denerwowania mnie każdego ranka, mam ochotę go po prostu wyrzucić. Jedyny plus to ładne, ciężkie opakowanie.
  • 10 kwietnia 2019 o 15:29
    Dobry, ale nie najlepszy
    Miałam przyjemność używać tylko jednego opakowania tego tuszu i myślę, że nie kupię kolejnego. Nie znaczy to jednak, że jest to zły tusz. Ładnie podkręca rzęsy, a to, jeśli chodzi o mnie, nie lada wyzwanie, ze względu na moje krótkie i sztywne rzęsy, rozdziela je i delikatnie pogrubia. Włoski nie opadają w ciągu dnia, tusz podtrzymuje je wniesione. Nie zdarzyło mi się, żeby podrażnił mi oczy. Dużą wadą niestety jest to, że tusz się osypuje. Nie jest też zbyt wydajny, szybko zasechłw opakowaniu. Tusz należy raczej do niskiej półki cenowej, ale jak na taką cenę nie jest najgorszy.
    Zalety:
    • trwałość makijażu
    • rozdzielenie i uniesienie rzęs
    Wady:
    • osypuje się
    • mała wydajność
  • 24 czerwca 2018 o 16:19
    TUSZ KOBO
    Jestem bardzo zadowolona z użycia tuszu. Tusz jest bardzo wydajny. Dobrze kryje rzęsy , nie osypuje się. Szczoteczka jak dla mnie idealna. Cena również nie jest zbyt wygórowana.
    Zalety:
    • wydajny
    • trwały
    • zapewnia wydłużenie rzęs
    • nadaje rzęsom objętość
  • 9 marca 2018 o 21:12
    Łamie serce z powodu straty pieniędzy
    Lubię tanie tusze bo wspaniale się u mnie sprawdzają. Ale nie ten. Szkoda czasu by opisać jego wady. I szkoda pieniędzy by go kupić. Dziewczyny nie warty nic. Coś tam pogrubia ale to minimum. Obsypuje się już po trzech godzinach. Skleja niemiłosiernie a szczoteczka jest okropna. Odradzam.