Odżywki do włosów

TRESemme Botanique, Nourish & Replenish, Hydrating Detangling Hair Mist with Coconut Oil & Aloe Vera Regenerująca lekka odżywka do włosów w sprayu dla włosów wymagających `Olej kokosowy i aloes`

Nasi użytkownicy zostawili 36 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 13 maja 2022 o 11:26
    Nie mogę jej polecić
    Niestety nie zauważyłam, żeby cokolwiek robiła "dla włosa" ta odżywka, prócz obciążenia. Skusiła mnie nowinka na półce, ale już po pierwszym uzyciu nie byłam jej fanką. Nie pomogła absolutnie w rozplątywaniu włosów (a przy długich wysokoporowatych to klucz do sukcesu), po wysuszeniu czułam jak kleją się końcówki, po utlenieniu już nie ale pierwszy moment mnie skrajnie rozdrażnił. dałam jej wiele szans. Niestety ostatecznie nie dała sobie rady .
    Zalety:
    • opakowanie było zachęcające- zdecydowanie lubię ciemne kolory i przyciągają moj wzrok w drogerii
    Wady:
    • Obciąża włosy
    • nie pomaga w ich rozplątywaniu
    • nie obserwowałam żadnej ale to żadnej poprawy
    Juselle
    18 stycznia 2022 o 15:00
    Kiepska odżywka
    Kupiona pod wpływem impulsu na wyprzedaży za śmieszne 5 złotych. Niestety, nie przekonałam się do tej odżywki i już wiem, dlaczego tyle sztuk trafiło na wyprzedaż...
    Zalety:
    • ładny kokosowy zapach
    • ułatwia rozczesywanie na mokro
    Wady:
    • po wysuszeniu włosów/ wyschnięciu (odparowaniu) odżywki z suchych włosów robią się one spuszone, lepkie, zaczynają się kołtunić, jakby w odżywce było o wiele za dużo humektantów... włosy niestety nie są po prostu gładkie, tak jak powinny, choć jednocześnie produktowi daleko jest do "lekkiej" formuły
    • cena regularna to ok. 25 zł, w życiu tyle bym nie dała za małą butelkę tak przeciętnego produktu
  • 4 listopada 2021 o 21:38
    Dobry produkt !
    Spray do włosów sprawdza się dobrze, pomaga w rozczesywaniu stosuje go na mokre włosy. Nadaje piękny zapach kokosa, co dla mnie jest wielkim plusem. Jednak nie zostaje on na długo Kupiłam go za mega niska cenę na wyprzedaży wiec go polecam. Nie zapłaciłabym 24 zł ale 12 zł jak najbardziej.
    • Zmiękcza
    Wady:
    • Brak długotrwałego zapachu
    • Brak dużych zmian
  • 20 sierpnia 2021 o 12:10
    Pasuje mi :)
    Bardzo jestem zadowolona z tej odżywki. Wygładza i nawilża włosy, wcale nie obciąża ani nie skleja a do tego ładnie pachnie, chociaż zapach na włosach nie utrzymuje się za bardzo. W promocji można sięgnąć, w regularnej cenie chyba za droga.
    Zalety:
    • Działanie
    Wady:
    • Trochę za bardzo psika strumieniem zamiast mgiełką
  • 15 kwietnia 2021 o 7:09
    Nie pomaga ani nie szkodzi
    Odżywka jest zupełnie obojętna wobec dla moich włosów. Ani ich nie odzywa ani ich nie niszczy. Odżywka jest w formie delikatnej pianki wyciskanej przez wygodny aplikator. Ma delikatny zapach, nie obciąża włosów.
    • Aplikator
    • Forma w delikatnej piance.
    Wady:
    • Nie odżywia włosow