Kremy na dzień

Neutrogena Hydro Boost, City Shield SPF 25 Nawadniający krem do twarzy

Krem Neutrogena Hydro Boost City Shield nawadniający SPF 25 na dzień 50ml

Kopanda
    26 listopada 2019 o 22:30
    Tani, dobry krem mocno nawilżający
    Ku mojemu zaskoczeniu u mnie sie sprawdził :) nawilża, co najważniejsze nie zapycha. Zapach w porządku, konsystencja również. Generalnie nie ma się do czego przyczepić. Dobry produkt za niskie pieniądze. Fajnie się sprawdza jaki baza pod makijaż.
    Zalety:
    • Nawilża
    • Nie zapycha
    • Bardzo wydajny
    • Niska cena
    • Dostępność w większości drogerii
    • Dobrze się sprawdza jako baza pod makijaż
    Wady:
    • Brak wad
  • 23 sierpnia 2019 o 20:19
    Nie przekonał mnie
    Mam cerę mieszaną, po 30stce, skłonna do odwodnien, pierwsze zmarszczki. Krem stosowałam na dzien, ze względu na filtr. Moim zdaniem dla cery mieszanej, szczególnie latem czy wiosną kompletnie się nie sprawdza. Nawilża, ale cera przetluszcza się i świeci po nim okropnie, jest jakby nawoskowana, śliska. Na szczęście nie lepi się, ale wchłania do tej jakby śliskiej warstwy ok. 10 minut. Konsystencje ma dość lekką, tylko, że to pozory,ta pozorna gładkość cery po nim jak domyślam się ma coś wspólnego z silikonem, zdarzało się, że zapchal. Filtr raczej działa, co do pozostałych właściwości nie zauważyłam aby wystąpiły. Zuzylam go w ponad miesiąc, patrząc na cenę nie jest super wydajny. Skóra czasem też po nim zapiekla, efekt nawilżenia w długotrwałym stosowaniu ciężko ocenić, wieczne jego pudrowanie na pewno tu nie pomaga. Nie były to znaczące zmiany. Być może zachowa się inaczej przy suchej skórze,zdaje mi się dziennym kremem do tego typu cery, z tego względu daje mu 3 w ogólnej ocenie.
  • 14 lipca 2019 o 14:19
    za ciężki, lepki, świecący
    Od zawsze bałam się stosowania filtrów, ale w tym roku postanowiłam to zmienić. Niestety to nie jest to i nie lubię go używać. Jest słabą stroną tej linii Hydra Boost. Kosztował ok.15 e i uważam, że jeśli ktoś nie ma bardzo suchej cery, to jednak lepiej zainwestować osobno w filtr i osobno w krem, bo stosowanie tego jest niekomfortowe. Mogłoby się wydawać, że opłaca się go kupić, bo nie dość, że spf to jeszcze ma nawilżać, ale nie warto ! Mam na buzi lżej jak nałoże krem-żel z tej serii, LRP Athelios spf50+ i jeszcze makijaż niż jak sam ten krem. Krem ma bardzo wygodne opakowanie tubkę, zamykaną na klik. Świetna sprawa, bo można go nosić ze sobą i się dosmarować w razie potrzeby i jest higieniczniej niż jakby to był słoiczek. Krem ma formułę podobną do kremu-żelu z tej linii, ale jest bardziej klejący, świeci się i jakby do końca nie wchłania. Po prostu go na skórze bardzo czuć. Plusem jest fakt, że nie bieli. Krem super nawilża skórę, ale jakby ona się trochę pod nim dusi. Mam cerę mieszaną, ale dosyć suchą ale przetłuszcza się w strefie T i w połączeniu z tym kremem wygląda to źle. Chociaż po nim generalnie cała twarz się świeci. Nie wyobrażam sobie nałożyć na niego makijażu. Ale chroni skórę dobrze. Krem nie zapchał mnie za co mu chwała. Nie polecam. No może ktoś z ekstremalnie suchą skórą go tylko doceni. Zużyję na ręce i nigdy więcej.
  • 27 maja 2019 o 1:43
    Jest ok, ale czegoś brakuje
    Kupiłam ten krem głównie na filtr i w sumie też bardzo lubię pozostałe kremy z tej serii. Ten krem nie jest zły, ale niestety nie robi nic z tego co obiecuje producent. Krem szybko się wchłania, jest lekki i ma przyjemną konsystencję. Nie zauważyłam żeby moja skóra był bardziej odżywiona, po prostu ją lekko pielęgnuje. Na plus filtr ochronny i fakt że idealnie nadaje się pod makijaż. Fajnie się sprawdza przy szybkim malowaniu. Ale niestety nie ma tu tego co obiecuje nam producent. Dla mnie jest ok, ale dla kogoś z wymagającą cerą to może nie wystarczać.
    allexx
    30 grudnia 2018 o 17:22
    Bardzo średni
    Nie spodziewalam się, że moja skłonna do zapychania cera będzie tolerować ten krem, ale jest to tolerancja na granicy. Nieźle nawilża, ale wystarczy choćby lekko zaniedbać oczyszczanie twarzy, a nieciekawe efekty szybko się pojawią. Daję 3 gwiazdki tylko dlatego, że odkąd go stosuję, dostałam komplementy, że moja cera wyjątkowo ładnie wygląda. Ale trzeba przy nim bardzo dbać o demakijaż, bo zawiera filtr.
    Zalety:
    • nawilżenie
    • pod sypkim pudrem mineralnym daje delikatny efekt "glow"
    Wady:
    • trochę zapycha