Palety do konturowania

Essence Glow to go, Highlighter Palette Paleta rozświetlaczy i bronzerów

Nosomi
    30 sierpnia 2019 o 8:39
    Moja najlepsza paletka rozświetlaczy
    Wg mnie najlepsza paletka rozświetlaczy. Posiada 4 odcienie, dzięki czemu każdy powinien znaleźć coś dla siebie. Ja najczęściej używam dwóch najjaśniejszych odcieni. Czasami oddzielnie, czasami mieszam je ze sobą, uzyskując efekt pięknie mieniącej się w świetle tafli. Drobinki w tych odcieniach są naprawdę subtelne. Od czasu do czasu coś połyskuje, ale nie jest to nachalny brokat. Trwałość jest dość dobra. U mnie utrzymuje się do końca dnia, chyba, że jest upał, ale to zrozumiałe, bo wtedy spływa wszystko :) Twarz jest ładnie rozświetlona. Co do dwóch ciemniejszych odcieni, to czasami ich używam, ale schodzą mi rzadziej. Może ktoś o ciemniejszej karnacji, zrobi z nich lepszy użytek, natomiast mnie też zdarza się z nic skorzystać. Najczęściej nakładam je na obszary przejściowe między bronzerem i jaśniejszym rozświetlaczem, żeby stworzyć płynne przejście. Tu drobinki są nieco bardziej widoczne i wskazana jest rozwaga w nakładaniu. Czasami, gdy jestem bardziej opalona latem zdarza mi się mieszać wszystkie kolory razem. Ogólnie jestem bardzo zadowolona z paletki. Kupuję nawet na zapas, mimo, że opakowanie jest wydajne i starcza na długo.
    Zalety:
    • Szeroka gama kolorystyczna dla każdego rodzaju cery
    • Piękny efekt tafli
    • Łatwo się aplikuje
    • Pięknie rozświetla twarz
    • Drobinki nie są za duże, nie wyglądamy jak na dyskotece
    Wady:
    • Trwałość mogłaby być nieco większa
    Drogeria Natura
  • 2 kwietnia 2019 o 15:21
    Boska paletka :)
    mam wersję zakupioną w zeszłym roku 30 g nr 01 i nigdy się z nią nie rozstaje :) w zależności ile nałożymy na pędzel efekt jest mniej lub bardziej delikatny... polecam szczególnie na wieczorne wyjścia bosko odbija światło przy zdjęciach :)
    • 4 różne odcienie w paletce
    Wady:
    • mało trwałe i estetyczne opakowanie pękło po 2 tygodniach
    • trzeba obchodzić się z nią stosunkowo delikatnie aby nie pękły kolory rozświetlaczy
  • 1 marca 2019 o 14:16
    Nareszcie trafiłam na jakiś hit od essence
    Uwielbiam ją ???? Tyle rozświetlaczy za taką cenę to, aż grzech nie kupić Kolory są super. Tylko ten ciemny nie jest dla mnie ponieważ mam jasną cerę,ale spokojnie można go użyć jako cień. Błysk jest świetny, pigmentacja również. Wystarczy zrobić naturalny make up i użyć tych rozświetlaczy i wygląda się świetnie Można stopniować efekt i w zależności od pędzla jakim nakładamy jesteśmy w stanie uzyskać rozświetlenie od delikatnego błysku po mega glow aż do kuli dyskotekowej
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 25 lutego 2019 o 7:11
    Moja ulubiona ❤️
    Moja ulubiona paletka rozświetlaczy do tej pory. Posiadam numerek 2 a kupiłam ją calkiem przypadkiem gdy odkryłam w mojej paletkę ten piękny różowy rozświetlacz, jak dotąd moj ulubiony. Paleta bardzo ładnie napigmentowana, kolorki się ładnie blendują jednakże mam drobną uwagę, wydaje mi się ze na skórze nie utrzymają się dość długo ale jeszcze ją testuje. Warta swojej żeni i godna polecenia ❤️
    Zalety:
    • dobra pigmentacja
    • bardzo dobrze się blendują
    • odcienie są śliczne
    • paletą dostępna w dwóch barwach (każdy odnajdzie coś dla siebie)
    • cena ok. 20 ziko
    Drogeria Natura
  • 24 marca 2018 o 16:35
    piękne
    Piękne rozświetlacze, w 4 odcieniach (każdy znajdzie swój idealny rozświelacz). Od srebrnego, poprzez złoty, lekko różowy do pomarańczowego. Rozświetlacze są bardzo intensywne, tworzą piękną taflę glow na twarzy, nie mają brzydkich dużych kawałków "brokatu" w sobie, są delikatne, ale intensywne. Dobrze się trzymają. Łatwo się nakładają, są wygodne w użyciu i bardzo wydajne.

Zobacz także inne Palety do konturowania