Odżywki do włosów

Herbal Essences Bio:renew, Regeneracyjna odżywka do włosów `Olejek arganowy z Maroka`

Nasi użytkownicy zostawili 206 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 13 września 2023 o 8:31
    Nic nie robi z moimi włosami
    Dziwna ta odżywka… Niby po zmyciu czuć było, że włosy są miękkie, lejące i przyjemne ale po wysuszeniu… nic. Totalnie nie poczułam, że włosy są jakoś odżywione czy dociążone. Puszą się tak samo jak bez niej, także jak dla mnie to totalny niewypał. Zapach był jedynie przyjemny i nic poza tym.
    Zalety:
    • Ładny zapach
    Wady:
    • Nic nie robi z moimi włosami
  • 13 września 2023 o 8:20
    Jestem na tak
    Tej odżywki używam już jakiś czas i przypadła mi do gustu najbardziej ze wszystkich dostępnych wersji. Włosy po niej są miękkie, odżywione, nie plączą się. Dodatkowo pięknie pachnie, jak dobrej jakości perfumy, a jej zapach pozostaje na włosach przez długi czas.
    Mil8888
    23 maja 2023 o 22:00
    Tragedia, zniszczyła mi włosy
    Przed kupnem, poczytałam tutaj recenzje i postanowiłam kupić, głównie z powodu fajnej ceny, nie spodziewałam się wiele ale też nie pomyślałabym co zrobi z moimi włosami! Posiadam normalne, zdrowe włosy. Testowałam tą odżywkę przed ponad miesiąc. Zrobiła z moich włosów po prostu suche siano, włosy stały się suche i nieprzyjemne w dotyku. Nie polecam tej odżywki, już nigdy więcej nie kupie.
    Zalety:
    • piękny zapach który utrzymuje się na włosach
    Wady:
    • wysusza
    • niszczy strukturę włosa
  • 17 kwietnia 2023 o 10:12
    Dobra odżywka o skutecznym, doraźnym działaniu.
    Odżywka o gęstej, ale lekkiej konsystencji. Wystarczy niewielka ilość, by ładnie otulić włosy. Polecam stosować ją razem z szamponem z tej linii, czyli z olejkiem arganowym. Piękny zapach! Odżywka łatwo się spłukuje i dobrze nawilża włosy, dzięki czemu, łatwiej się rozczesują. Jest wydajniejsza od szamponu.
    AnaSky
    30 września 2022 o 19:14
    Zawód...
    Odżywkę zakupiłam na wyprzedaży w Rossmanie. Cóż, wzięłam bez namysłu od razu 2 opakowania, bo była za 4,99 za butelkę 360 ml. Odżywka mieści się w butelce zamykanej na klik. Opakowanie jest z dość twardego plastiku, butelka nieprzejrzysta - nie ma jak kontrolować zużycia. Sama odżywka jest półgęsta, ale nie spływa z dłoni czy włosów. Pachnie obłędnie! Ma taki olejkowy zapach, który pozostaje na włosach na jeszcze długo po ich wysuszeniu. Jeśli chodzi o działanie... Hmmm... U mnie się nie sprawdziła. A próbowałam używać jej na różne sposoby. Na opakowaniu zalecono nakładać ją obficie na całe włosy - od nasady aż do końce. No nie. Włosy mam po niej obciążone, zupełnie nie chcą schnąć (muszę ostatecznie sięgać po suszarkę), po umyciu wyglądają tak, jakbym myła włosy wczoraj. Do tego strasznie szybko się przetłuszczają. A muszę zaznaczyć, że nie mam na co dzień problemów z przetłuszczającymi się włosami - często mogę je myć co drugi dzień, bo wyglądają świeżo i ładnie. Jednak nie po zastosowaniu tej odżywki. Próbowałam używać jej w różnych kombinacjach: nakładać mniej, od połowy długości, ale nie możemy się zupełnie porozumieć. Zużyję ją do emulgowania oleju, bo i tak później używam szamponu. Więcej po nią nie sięgnę.
    Zalety:
    • piękny zapach, który długo się utrzymuje
    • wydajna
    • po jej zastosowaniu łatwo rozczesuje się włosy
    Wady:
    • obciąża włosy
    • włosy szybciej się przetłuszczają
    • włosy strasznie długo schną