Peelingi do twarzy

Natura Siberica Men Scrub M) peeling do twarzy 150ml
Natura Siberica Tiger's Paw Orzeźwiający Scrub do Twarzy 150ml

• 5 stycznia 2021 o 9:19
    jest ok
    Peeling skutecznie oczyszcza twarz z zanieczyszczeń i martwego naskórka. Daje uczucie orzeźwienia i zdrowej skóry. Wzmacnia naczynia krwionośne. Dzięki delikatnej strukturze małych drobinek nie podrażnia skóry twarzy. Produkt jest bardzo wydajny.
    Zalety:
    • skóra jest gładka i oczyszczona
    • zapach męski, świeży, orzeźwiający
    • nawilża skórę
    • produkt zarówno dla mężczyzn jak i kobiet
    Wady:
    • według mnie produkt ma za mało drobinek peelingujących
  • 30 grudnia 2020 o 17:54
    Spełnia swoją funkcję.
    Peeling kupiłam dla brata i używałam gdy skończył się mój.Jak dla mnie ma bardzo małe drobinki przez co jest prawie niewyczywalny więc nie jest to typowy zdzierak. Efekt po jego użyciu bardzo mi się podoba skóra jest gładka, miękka i dobrze oczyszczona. Zapach jest dość intensywny jak w przypadku każdego męskiego produktu ale jest świeży i orzeźwiający, daje pobudzenie. Produkt robi to co trzeba i spełnia swoje zadanie.
    Hayumi
    27 września 2020 o 0:35
    Mocno średni
    Żel zakupiłam dla chłopaka, ale skończyło się na tym, że używaliśmy go wspólnie. Na plus na pewno wydajność bo już długo go używamy, a nadal nie widać końca. Kuleczek peelingujących jest moim zdaniem trochę za mało, przez co peeling nie jest jakiś intensywny ani bardzo skuteczny. Myślę, że dla mniej wymagających osób będzie wystarczający. Niestety minusem jest zapach, dla mnie pachnie wizytą u dentysty i dodatkowo podrażnia oczy. Mam co do tego żelu mieszane uczucia i raczej nie kupię go ponownie.
    Zalety:
    • Umiarkowany stopień peelingowania, nie dla wymagających
    • Dostępność
    Wady:
    • Trochę za mało cząsteczek peelingujących
    • Zapach intensywny i dentystyczny
    • Podrażnia oczy
    • W tej cenie można znaleźć o wiele lepsze peelingi mechaniczne
  • 18 września 2020 o 18:23
    Świetny
    Niby tylko dla mężczyzn, a u mnie sprawdza się rewelacyjnie. Pierwszy raz podebrałam go mężowi ze zwykłej ludzkiej ciekawości, teraz używam go regularnie. Jest to przezroczysty żel, ale z taką ilością brązowych drobinek w różnych odcieniach, że wygląda to bardziej jak kawa przemieszana z czymś nadającym poślizg. Ale to nie jest kawa, za to w składzie dużo dobroczynnych naturalnych produktów. Pieni się świetnie, lepiej nałożyć mniejszą ilość, bo jest bardzo wydajny, dobrze się rozprowadza, a drobinki mają idealną fakturę, drobne, ale nie kłują, nie drapią, tylko faktycznie oczyszczają. Nie bardzo delikatnie, ale nie agresywnie. Zapach jest faktycznie męski, ale nie nachalny tylko świeży, przyjemny. Po zmyciu zostaje na krótką chwilę razem z uczuciem mocnego odświeżenia, wręcz schłodzenia, które też zaraz znika. Po jego użyciu twarz faktycznie wygląda na wypoczętą, jest niesamowicie przyjemna w dotyku, wygładzona i oczyszczona. Czasami jeszcze chwilę towarzyszy mi uczucie ściągnięcia. Reguluje wydzielanie sebum na jakiś czas. Przy regularnym stosowaniu poprawia elastyczność i zmniejsza pory. Jeśli ktoś lubi peelingi drobnoziarniste to powinien się skusić.
    Zalety:
    • Bardzo wydajny
    • Idealne drobinki
    • Pieni się kremowo
    • Efekt wygładzenia
    • Reguluje sebum
    Alexea
    30 lipca 2018 o 22:34
    Nie tylko dla mężczyzn
    Scrub ten zwrócił moją uwagę przez piękne eleganckie opakowanie które mieniło się na półce, zachęcona dobrym składem kupiłam i to był strzał w 10. Jest to pierwszy peeling do twarzy który mnie nie podrażnia, skóra po jego użyciu jest oczyszczona i lekko napięta, jeśli ktoś nie lubi tego uczucia wystarczy posmarować kremem i uczycie napięcia znika. Zapach ładny, dość intensywny, ale tylko podczas aplikacji, później znika. Mój chłopak też czasami go używa i również jest zadowolony.