Samoopalacze do twarzy

Yves Rocher Solaire Peau Parfaite, Autobronzant Delikatnie brązujące mleczko do twarzy i ciała

• 28 maja 2022 o 12:39
    DRAMAT
    Masakr! Nałożyłam mleczko po kąpieli, po 3 godzinach na moim ciele były pomarańczowe plamy. Nakładałam mleczko rownowiernie na całe ciało oraz twarz. Nie polecam!
    U konsultantki
  • 9 kwietnia 2022 o 11:14
    Skuteczny kosmetyk
    Mleczko ma dosyć rzadką konsystencję, ale pewnie dlatego ładnie się wchłania i jest wydajne. Ma ono przyjemny zapach, po nałożeniu na skórę nie wytwarza nieprzyjemnego zapachu jak to bywa z niektórymi kosmetykami. Ja skupiłam się głównie na buzi, dekolcie i nie zauważyłam żadnych plam, smug tylko delikatnie muśniętą słońcem skórę. O taki efekt mi chodziło. Jest to kolor naturalny nie jakiś tam marchewkowy. Można oczywiście stopniować ten efekt nakładając je częściej niż ja. Ja aplikowałam na twarz co kilka dni. Oczywiście przed nałożeniem należy zrobić peeling i przygotować do tego skórę, ale to już na większych partiach ciała. Na nogach też się ładnie sprawdza. Do tego skóra jest nawilżona, wygląda zdrowo i apetycznie.
  • 16 września 2020 o 9:14
    Fajne
    Uważam, że to bardzo fajny produkt dla osób, które chcą delikatnie opalić i rozświetlić swoją skórę. Nie jest to efekt mocnej opalenizny, bardziej takiej jak skóra musnięta słońcem. Kosmetyk dobrze się wchłania, nie zauważyłam, żeby wysuszał i co ciekawe cały czas ma ładny zapach - nawet po utlenieniu się. Jest to ogromny plus. Zawiera też rozświetlające delikatne drobinki, które pięknie połyskują. Na twarz nie stosowałam, ale na nogach nie pozostawiał plam. Fajny produkt.
    Zalety:
    • Efekt rozświetlenia i skóry muśniętej słońcem, piękny zapach, efekt pielęgnacji
    Wady:
    • Cena, uważam, że jest trochę za drogi
  • 25 czerwca 2019 o 11:31
    Jest ok :)
    Pachnie przyjemnie, ma dość gęsta konsystencję i szybko się wchłania. Po kilku godzinach od pierwszej aplikacji mamy już efekt subtelnego muśnięcia słońcem. Nie pozostawia plam, na skórze nie ma zacieków. Skóra jest nawilżona, pachnąca i gładka. Jak dla mnie efekt po dwóch aplikacjach jest już wystarczający, ale każdy może stopniować go według uznania. ???? Dobrze jest zrobić peeling przed aplikacją, a mleczko rozprowadzić równomiernie, pamiętać o dokładnym umyciu rąk! Kosmetyk zawiera m.in. wyciąg z mikołajka nadmorskiego, makadamia, masło shea.
  • 4 czerwca 2019 o 17:43
    Tragedia!!
    Używa od:próbka
    T-R-A-G-E-D-I-A Mleczko ma bardzo delikatną, lekką konsystencję, która bardzo szybko się wchłania. Łatwo się rozsmarowuje. Przed jego użyciem zrobiłam dokładną depilację oraz peeling całego ciała i buzi oraz bardzo dokładnie rozsmarowałam produkt na ciele i dawałam bardzo cienką warstwę produktu, poczekałam dość długo, aż się wchłonął i dopiero wtedy założyłam piżamę. Niestety.. eksperyment zakończył się ogromnymi plamami na całym ciele! Szczególnie na rękach, nadgarstkach, stopach i kolanach! Bogu dzięki, że oszczędziło mi wstydu na twarzy i szyi! Tragedia! Wyglądałam jak biedna głupia, a co najgorsze schodziło z ciała ponad tydzień, mimo robienia peelingu rękawicą peelingującą wraz z żelem z drobinkami. Jedyny plus to zapach - delikatny i nie "samoopalaczowy" i szybko się wchłania. NIGDY WIĘCEJ. Jeśli ktoś chce wyglądać jak salamandra plamista to wtedy polecam..
    Zalety:
    • zapach, konsystencja
    Wady:
    • bez komentarza