Kremy na noc

hairstore.pl
Make Me Bio Anti-aging day Krem na dzień dla skóry dojrzałej 60 ml
Make Me Bio Krem na Noc dla Cery Dojrzałej

• 28 października 2019 o 19:47
    bardzo przyjemny krem o dobrym działaniu
    Wszystko mi się w tym kremie podoba: - efektywne działanie, - gęsta, bogata konsystencja, - skład bez szkodliwej chemii, - piękny, słodkawy zapach, który długo utrzymuje się na skórze, - wygodne opakowanie - słoiczek z ciemnego szkła, z którego łatwo wydobyć produkt. Produkt dobrze się rozprowadza na skórze. Pozostawia na niej tłustawy film, który ja bardzo lubię w kremach na noc. Krem wyraźnie wypływa pozytywnie na stan mojej cery. Dobrze ją nawilża i regeneruje. Rano moja skóra jest miękka, wygładzona, po prostu wygląda lepiej. Krem nigdy nie podrażnił mojej skóry, pomimo treściwej konsystencji nigdy jej też nie zapchał. Bardzo polubiłam ten produkt i szczerze go polecam.
  • 27 marca 2019 o 10:34
    Super!
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Ponieważ mam cerę mieszaną ze skłonnością do zapychania sceptycznie podchodziłam do tego produktu. Robiąc zakupy w Kontigo otrzymałam próbkę właśnie tego kremu. W okresie zimowo-wiosennym mam wysuszoną skórę, więc stwierdziłam, że spróbuję. Konsystencja gęsta ale dla mnie w sam raz, zapach piękny, bardzo intensywny. Krem wchłania się dosyć szybko, skóra po nim jest miękka. Rano obudziłam się z nawilżoną, odżywioną i błyszczącą skórą. Nie mam po nim uczucia obciążenia i zapchania skóry. Dla mnie pozytywne zaskoczenie.
    Zalety:
    • Zapach.
    • Konsystencja.
    • Działanie nawilżające.
    KateON
    21 stycznia 2019 o 13:32
    Make Me Bio Anti Aging Night
    Krem na noc doskonały. Super zapach, ciekawa konsystencja, bardzo dobrze się wchłania. Skóra rano wygląda dobrze. Podoba mi się szklane ciemne opakowanie, dobry skład i naturalność tego kremu. Cena nie jest niska, jednak jak na taką ilość zalet na pewno są to dobrze zainwestowane pieniądze.
    Zalety:
    • zapach, wchłanianie, działanie, naturalność
    Wady:
    • dość wysoka cena