Kremy na noc

Nivea Visage Cellular Luminous Krem przeciw przebarwieniom na noc 50 ml
Nivea Cellular Luminous 630

• 15 stycznia 2025 o 2:15
    Bardzo dobry krem
    Krem od NIVEA charakteryzuje się bardzo przyjemną konsystencją - nie zbyt ciężką, ale treściwą. Krem ma przyjemny zapach i bardzo ładne opakowanie typu słoiczek. Krem łatwo się rozprowadza i nie podrażnia cery zaraz po nałożeniu. Krem świetnie nawilża i odżywia cerę. Dobrze się wchłania. Po regularnym stosowaniu widać poprawę ujednolicenie kolorytu cery ( przebarwienia stają się mniej widoczne). Cera odżywiona po systematycznym stosowaniu. Produkt wydajny.
  • 1 października 2024 o 10:40
    Krem nawilża i regeneruje skórę
    Krem na noc przeciw przebarwieniom zamknięty jest w klasycznym ładnym słoiczku o pojemności 50 ml. Konsystencja lekka a zarazem treściwa. Wyczuwalny delikatny zapach. Wydajny. Krem dostałam w prezencie za tytuł recenzentki miesiąca na Wizażu. Krem stosowałam na noc przez 3 miesiące ( Wydajność kremu bardzo dobra). Konsystencja lekka, nie tłusta i szybko się wchłania. Nie pozostawia na skórze lepkości. Nie podrażnia skóry a wręcz łagodzi i regeneruje. Krem już od pierwszego zastosowania bardzo dobrze nawilża skórę pozostawiając ją przyjemnie miękką i odżywioną. Po regularnym ponad miesiecznym stosowaniu zauważyłam, że koloryt skóry stał się ujednolicony a niewielkie przebarwienia delikatnie rozjaśnione. Tym chętniej stosowałam krem widząc poprawę skóry. Skóra nabrała zdrowszego blasku i wygląda na zadbaną. Krem świetnie się sprawdził na mojej tłustej cerze. Z przyjemnością używałam go do ostatniej kropli. Nie pozostawiał na skórze tłustości za to szybko się wchłaniał i na długo nawilżają skórę. Nie podrażnia i nie zapychał skóry. Dawno nie miałam tak dobrego kremu na noc. Zalety: Nawilża Odżywia Poprawia wygląd skóry Delikatnie rozjaśnia przebarwienia Nie podrażnia Szybko się wchłania Konsystencja Nie tworzy lepkiej warstwy na skórze Regeneruje Skóra wygląda ładnie
    Inne
  • 28 lutego 2024 o 14:12
    Hit !
    Ten krem uratował moją twarz i zaburzona barierę hydrolipidową. Chociaż jego zadaniem jest rozjaśnienie przebarwień a mam ich trochę mogę stwierdzić że dobrze sobie z nim radzi (potrzebuje dłużej go podróżować ) żeby wyrazić całkowitą opinię . Jest treściwy rano twarz jest nawilżona i rozświetlona
    Zalety:
    • Rozjaśnia przebarwienia
    Wady:
    • Wszystko na tak
    estmas
    21 sierpnia 2023 o 15:47
    Najlepszy jaki miałam
    Najlepszy krem jaki do tej pory miałam, pięknie nawilża skórę, odkąd go stosuję moje przebarwienia są znacznie jaśniejsze. Używam z polecenia dermatolog. To już moje drugie opakowanie i na pewno będą kolejne
  • 20 czerwca 2023 o 13:10
    W porzadku, ale bez fajerwerkow
    Kupilam sobie ten krem chyba z Hebe na jakiejs promocji. Skusilo mnie to, ze ma w skladzie substancje rozjasniajaca przebarwienia, a ze sie z takimi wlasnie borykam, to wydawalo sie to bardzo dobrym pomyslem. Nasz produkt przychodzi w kartoniku, jednak sam krem zapachowany jest w niebieski plastikowy sloiczek ze zlota plastikowa nakretka. Na poczatku wizualnie ok, natomiast po 3 miesiacach uzywania sloiczek wyglada kiepsko pod tym wzgledem, ze naklejki sie odklejaja, po prostu wyglada to bardzo nieestetycznie. Konsystencja jest kremowa, kolor bialy i mamy tutaj tez zapach, ktory jest jak dla mnie calkiem przyjemny. Chyba wole, jesli kosmetyki pachna, niz sa 'bezzapachowe', bo domniemana bezzapachowosc zawsze oznacza, ze one pachna surowcami, a ja nie lubie tego zapachu, wiec juz wole, zeby sobie pachnialy kwiatkiem jakims czy czyms, a nie surowcami. Stosuje tej produkt jako ostatni etap pielegnacji wieczornej - na moj krem z retonoidem (obecnie rRetinoate intense, ale wczesniej stosowalam na Avene Women - ten z retinalem). Jako nawilzenie Nivea sprawdza sie calkiem niezle, chociaz niestety ciut za mocno sie swieci wedlug mnie, ale nie bede z tego robic wielkiej draki, bo jednak nakladam go na noc, takze mi to nie przeszkadza. Wlasciwosci nawilzajace sa w miare dobre, nie jest tak, ze skora jest super 'plump' i wypelniona od wewnatrz przy jego uzyciu, ale jednak krem cos tam robi, wiec nie moge powiedziec o nim zle. Jesli mowa o rozjasnianiu przebarwien to nie jestem w stanie jednoznacznie stwierdzic, czy ten krem dziala, czy nie, poniewaz uzywam retinoidow, skinorenu, do tego serum Eucerin rozjasniajacego i ten krem wlasnie, wiec wiele krokow, ktore maja powodowac, ze przebarwienia sie rozjasnia. Nie bylabym w stanie stwierdzic, czy on samodzielnie pomaga, ale jednak wiemy, ze resorcinol dziala, wiec wierze, ze dziala i tyle. Wydajnosc jest przecietna. Przy codziennym wieczornym uzywaniu krem starczyl mi juz na 3 miesiace, jeszcze troche mam w opakowaniu,wiec licze ze tak 3.5 do 4 miesiecy starcza cale opakowanie (ale tez uzywalam dla odmiany w niektore dni innego kremu). Generalnie spoko produkt, mysle, ze jakby byla dobra promocja to bym do niego wrocila.

Zobacz także inne Kremy na noc