Płyny do płukania jamy ustnej

Listerine Nightly Reset, Midnight Mint Mouthwash Płyn do płukania jamy ustnej

Enzi
    12 kwietnia 2019 o 14:32
    Fajny ! Nie piecze
    Kupilam z ciekawosci, bo byl w promocji. Przede wszystkim nie piecze. Ma dosc mocny smak, zostawia bardzo swiezy oddech, czuc ta czystosc w ustach, ale nie pali tak jak inne Listerine. Stosowalam kilka innych wersji, ale byly tak mocne, ze juz do nich nie wracalam. Ten plyn jest bardzo przyjemny. Robi to, co do niego nalezy. Minusem jest wysoka cena regularna a pijemnosc prawie o polowe mniejsza od innych listerine. Uzywa na zmiane z plynem Lacalut i sobie chwale. Warto sprobowac jak bedzie w promocji .
    Wady:
    • Cena, mala butelka
  • 24 lutego 2019 o 23:39
    najlepszy
    Stosowanie płynów do płukania jamy ustnej zawsze było moją zmorą. Smak nie sprawiał mi przyjemności, był zbyt mocny. Aż nagle zupełnym przypadkiem skusiłam się na ten produkt. Najlepszy i jedyny. Odświeżenie utrzymuje się długo, a smak jest delikatny. Jak dla mnie rewelacja, na pewno będę do niego wracać. Opakowanie też bardzo przyjemnie prezentuje się w łazience.
    Zalety:
    • delikatny smak
    • długotrwałe działanie
    • poręczne opakowanie
  • 20 stycznia 2019 o 16:43
    Najlepszy!
    Płyny do higieny jamy ustnej to u mnie jeden z podstawowych elementów dbania o zdrowy uśmiech. Najchętniej sięgam po produkty marki Listerine - widząc tę nowość kupiłam bez zbędnego zastanawiania się :) Płyn jest rewelacyjny i już na wstępie polecam go wypróbować każdemu, kto chce cieszyć się zdrowymi i białymi ząbkami! Płyn znajduje się w estetycznej i bardzo ekonomicznej buteleczce, jego posmak jest taki sam jak w przypadku każdego innego płynu tej marki, czyli delikatnie miętowy. Płyn skutecznie odświeża oddech na długie godziny a raczej na całą noc, chociaż nie powiem od czasu do czasu zdarzyło mi się go używać w ciągu dnia. Producent zaleca by płyn dodać do wody i tym przygotowanym roztworem przepłukiwać jamę ustną, jednak ja od dawna już tego nie praktykuję tym bardziej, że ta wersja jest naprawdę bardzo delikatna. Na rozcieńczenie płynu z wodą powinny natomiast zdecydować się osoby zmagające się z problemem nadwrażliwości zębów. Płyn faktycznie dba o nasze uzębienie, ząbki są oczyszczone i przede wszystkim skutecznie chronione przed szkodliwym działaniem bakterii wywołujących m.in. próchnicę i kamień nazębny. Regularnie odwiedzam dentystę i odkąd w mojej codziennej pielęgnacji na stałe zawitały płyny do higieny jamy ustnej - ząbki mam zdrowe i mocne!!! Płyn nie podrażnia jamy ustnej, nie powoduje również nadwrażliwości zębów. Na plus wydajność - opakowanie wystarczyło mi na cały miesiąc regularnego stosowania oraz przystępna cena. Jeszcze raz polecam!
  • 21 grudnia 2018 o 16:12
    Świetny!
    Musiałam kupić tę nowość, jak tylko ją zauważyłam w drogerii na promocji. Podeszłam do niego z rezerwą, bo stosowałam już kilka płynów do płukania bez zawartości alkoholu i nie polubiłam się z nimi. Ten okazał się jednak super! Delikatny smak, niemdły, jak w przypadku innych próbowanych bezalkoholowych. Dobrze oczyszcza, odświeża. Wydaje mi się nawet bardziej wydajny niż pozostałe płyny Listerine o większej pojemności (500ml), bo wystarczył mi na ponad miesiąc codziennego stosowania, podczas gdy te półlitrowe wersje miałam na równo miesiąc z zegarkiem z ręku.
    Zalety:
    • niemdły, miętowy smak; delikatny; dobrze oczyszcza i odświeża; ładny kształt butelki, wygodne przewężenie
    Wady:
    • wysoka cena regularna; mniejsza pojemność niż pozostałe duże płyny Listerine
  • 11 września 2018 o 17:11
    Bardzo dobry.
    Do tej pory miałam mieszane odczucia do płynów tej serii, miałam kilka podejść do różnych wariantów i zwykle nie byłam zadowolona. Tym razem skusiłam się na nową wersję i jestem zadowolona. Płyn ma wygodne opakowanie ze szczelną nakrętką, w połowe opakowania ma przewężenie, dzięki czemu łatwiej chwycić butelkę. W opisie zaleca się rozpuszczenie w wodzie przed użyciem jednak płyn jest tak delikatny (w odróżnieniu od innych wersji), że postanowiłam używać go bez rozcieńczenia. Płyn ma przyjemny, miętowy zapach i smak, bardzo dobrze odświeżający zęby i jamę ustną, ale nie ostry i nie "palący" jak w innych wersjach tego płynu. Po wypłukaniu ust pozostaje przyjemne, chłodne, orzeźwiające miętowe odświeżenie. Poczucie świeżości i przyjemny zapach starczają na kilka godzin. Mam odczucie idealnej czystości zębów i jamy ustnej. Płyn jest wydajny (nawet jeżeli go stosujemy w nierozcieńczonej wersji), obecnie mija 2 tydzień używania i przy współużytkowaniu go z drugą osobą jest dopiero w połowie wykorzystany. Polecam i tym razem na pewno wrócę do tego zakupu, gdyż był w pełni udany.
    Zalety:
    • przyjemny zapach i smak
    • odświeża na długo
    • pozostawia odczucie dobrze oczyszczonych zębów i odświeżonej jamy ustnej
    • nie podrażnia dziąseł
    • wydajny
    • wygodne opakowanie
    Wady:
    • nieco wysoka cena regularna