Maseczki klasyczne

Marion Tropical Island, Pina Colada Jelly Mask Żelowa maseczka do twarzy

• 22 lutego 2025 o 17:18
    Ok
    Jak na maski z tej linii przystało jej konsystencja jest galaretowata co utrudnia aplikację.  Biała galaretka ma delikatny zapach. Działanie tego produktu również jest delikatne (odświeżenie, nawilżenie, odżywienie, zdrowszy wygląd). Niewątpliwym plusem jest niska cena.
  • 31 października 2024 o 12:44
    Średniaczek
    W bardzo ładnej okrągłej saszetce znajduje się biała galaretka o delikatnym zapachu. Przez tą konsystencję aplikacja jest utrudniona. Działanie maski jest delikatne (odświeża, nawilża, odżywia, nadaje zdrowszy wygląd). Niska cena.
  • 27 lutego 2024 o 17:33
    Jestem bardzo zadowolona z efektu!
    Muszę przyznać, że już samo opakowanie mnie zachwyciło, uwielbiam opakowania na których są zwierzątka! Jest to maseczka żelowa w wersji pina colada i jej zapach mnie bardzo zachwycił, tak jakby do opakowania ktoś wcisnął świeżego ananasa oraz kokos! Trochę ciężko mi się nakładało maseczkę na twarz przez żelową formę, ponieważ wyślizgiwała się spomiędzy palców, ale ostatecznie sobie w końcu z nią poradziłam. Skóra twarzy była po niej fajnie nawilżona oraz promienna, więc jestem bardzo zadowolona z efektu!
  • 21 sierpnia 2023 o 21:58
    Pięknie pachnie i raczej to tyle
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Maseczkę kupiłam z innymi produktami zaciekawiła mnie szta graficzna i to że są żelowe. Konsystencja taka galaretowata trochę ciężko się ją rozkłada na buzi. Taki glutek. Ale zapach piękny, taki prawdziwy ananas i kokos. Tak robi się egzotycznie. Maseczka raczej nie poprawiła mojej skóry nawet na chwilę. Nawet miałam wrażenie za po 5 minutach trochę szczypię. Naprawdę niekiedy za takie pieniądze też można znaleźć coś co chociaż trochę nawilży.
  • 7 lipca 2022 o 15:42
    Jedynie wysuszyła
    Jedyne co mogę pochwalić w tej maseczce to jej zapach, ciekawa konsystencja i barwne opakowanie. Pachnie kwaskowato, soczyście i naturalnie, po prostu świeżym ananasem. Konsystencja w pierwszej chwili budzi skojarzenie z galaretką albo bardziej z budyniem, przez swoją białą barwę. Ale to jednak coś trochę innego. Mi najbardziej przypomina miąższ jakiegoś owocu typu marakuja. Jest glutowata i faktycznie trzeba ją rozetrzeć w dłoniach, zanim nałoży się na twarz. Po nałożeniu tworzy przezroczystą żelową warstwę, która nie spływa i z minuty na minutę zastyga. Nie powiedziałabym, że jest trudna do zmycia. Po zaaplikowaniu maseczki nie czułam na twarzy nic specjalnego, jedynie leciutkie pieczenie w podrażnionych miejscach, które za chwilę znikło. No a przechodząc do sedna, to maska po prostu koszmarnie przesuszyła moją skórę i widzę to i czuję jeszcze dzień po jej zastosowaniu, mimo że od tamtej pory już trzy razy nawilżałam cerę. Nie zauważyłam żadnego odżywienia, zresztą jak je zauważyć pod warstwą ściągniętego naskórka. Nie ma co tu podsumowywać. Maseczka jest do bani.