Maski do włosów

Kemon Actyva, Disciplina Mask Maska dyscyplinująca

Kemon Actyva Disciplina maska dyscyplinująca do włosów kręconych 200ml

• 7 czerwca 2023 o 19:36
    Cudo na niesforne włosy
    Jestem posiadaczką długich, blond niesfornych, puszących się włosów. Ogólnie staram się unikac prostownicy, aby je lekko poskromnić, naomiast z uwagi na to, że mam małe dziecko i często mało czasu dla siebie nie zawsze jestem w stanie poświęcić im dłużej czasu na ich modelowanie i układanie. Ta maska jest jak dla mnie i na moje potrzeby idealna. Po pierwsze po dłuższym stosowaniu uważam, że moje włosy są w znacznie lepszej kondycji. Po jej zastosowaniu włosy są mięciutkie i łatwe w rozczesywaniu, a przede wszystkim tak jak producent obiecuje są naprawdę zdyscyplinowane. Po czym to wnoszę? Po tym, że włosy są po wysuszeniu ładnie wygładzone i nie mam efektu puchu na głowie, a na to liczyłam kupując tą maskę. Gorąco polecam.
  • 19 lipca 2022 o 18:24
    Dobry produkt
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Maska bardzo dobrze nawilża włosy, łatwo się rozczesują. Stosuję ją razem z szamponem tej samej serii. Ma bardzo fajny skład i pięknie pachnie. Niestety nie zauważyłam żeby jakoś specjalnie dyscyplinowała włosy.
    Zalety:
    • dobrze nawilża i ułatwia rozczesywanie
    • piękny zapach
    Wady:
    • nie ujarzmia włosów jak ok obiecuje producent
  • 23 listopada 2020 o 10:12
    Moja ulubiona maska do włosów
    Mam długie włosy i często sięgam po produkty, które oprócz nawilżenia pomogą mi ujarzmić moje włosy. W pewnym momencie miałam ogromny problem żeby po myciu rozczesać moje gęste włosy i tak po wizycie u fryzjera trafiłam na maskę Kemon. Cena nie co odstrasza, ale efekty.. Włosy są piękne! Miłe w dotyku, gładkie i jak pachną.. Obłęd! Z racji tego, że używam jej tylko raz w tygodniu, według zaleceń producenta, więc jest bardzo wydajna. Polecam wszystkim, którzy szukają produktu do zdyscyplinowania włosów
    • Zapach!
    • Gładkie, lśniące włosy
    • Łatwe rozczesywanie
  • 13 listopada 2020 o 11:27
    maska
    Super maska. Włosy są gładsze i mięciutkie. Błyszczą po wysuszeniu. Nie odstają na każdą stronę - przynajmniej moje, gdyż są takie, że żyją własnym życiem. Maska ich nie obciąża na czym zawsze mi bardzo zależy. Polecam wszystkim.
  • 5 listopada 2020 o 9:40
    Już nigdy się z nią nie rozstanę
    Maskę kupiłam po poleceniu fryzjera. To ci ta maska robi z moimi włosami to jest cud. Pięknie się układają, nie siankuja (a u mnie to norma) i cuuudownie pachną. Zapach jest dla mnie wręcz terapeutyczny. P
    Zalety:
    • wydajny
    • ułatwia roczesywanie
    • nadaje sprężystość i blask
    Wady:
    • cena - warto przeszukać internet bo ceny są bardzo różne