Kremy na noc

Ravina Krem ze śluzem ślimaka

ZuzkaN
    5 marca 2020 o 10:41
    To już jest ulubiony krem!
    Mam skórę suchą, dojrzałą. Jak dla mnie krem jest doskonały na dzień. Nawilża, wygładza, ma delikatny przyjemny zapach. Jest doskonały pod makijaż.Na noc jest dla mojej skóry za lekki. Z pewnością kupię jeszcze nie jedno opakowanie. POLECAM!
  • 19 lutego 2020 o 14:59
    Świetny krem
    I do tego pięknie pachnie, bardzo lekki, działa tak jak powinien, cena umiarkowana, są droższe, ale i tańsze. Byłam zachęcona opiniami. Osobiście szczerze polecam.
  • 21 marca 2019 o 14:41
    Zakochałam się w tym produkcie
    Osobiście zakochałam się w tym produkcie. Niestety posiadam dosyć specyficzny rodzaj cery (chwila zaniedbania w pielęgnacji i momentalnie się przesusza), a dodatkowo gdyby tego było mało mam jeszcze problemy z rozszerzonymi porami. Od kremu, na który się decyduje (zwłaszcza w zimie), oczekuje intensywnego nawilżenia, ale przy tym muszę uważać żeby krem mnie nie zapychał. Zachęcona opinia zdecydowałam się na zakup no i dosłownie go pokochałam. Idealnie nawilża, moja skóra jest naprawdę gładka, miękka i wyraźnie odżywiona. Super radzi sobie z przesuszoną skórą. Naprawdę warto go przetestować. Dużym plusem jest też to, że idealnie nadaje się pod makijaż.
    Zalety:
    • Konsystencja
    • Skład
    • Nawilżenie
    • Wygładzona skóra
    • Polski producent
    • Nadaje się pod makijaż
    • Piękne opakowanie
  • 14 marca 2019 o 21:28
    Dla mnie bomba
    Uzywam tego kremu codziennie, stosuje go juz od kilku miesiecy. Produkt idealnie nawilża moją skórę. Rano jak się budzę moja cera jest idealnie nawilzona oraz wypoczeta. Krem jest bardzo wydajny i myślę ze sprawidzi sie przy każdym rodzaju cery.Dla mnie bomba. Gorąco polecam !
    Zalety:
    • Opakowanie, wydajność, cena, zapach
  • 11 marca 2019 o 19:24
    Kocham ten kremik
    Produkt godny polecenia. Stosuje go już prawie od roku i jest to dopiero moje trzecie opakowanie a więc wielkie brawa za wydajność. Zapach przyjemny, nie nachalny ani nie drażniący. Bez zarzutu nawilża skórę, zostawiając po sobie jak najbardziej pozytywne wrażenie napięcia i regeneracji miejsc w których zmarszczki już delikatnie dają o sobie znać. Bardzo ważną dla mnie kwestią jest też to że śluz ślimaka w składzie jest na drugim miejscu a to jak wiadomo znaczy o wysokiej zawartości tego składnika. Produkt na bardzo wysokim poziomie: Działanie, skład, konsystencja i działanie rewelacja.
    Zalety:
    • Nawilżenie, Regeneracja, Skład, Cena, Wydajność, Wchłanianie, Zapach