Kredki do brwi

Avon Mark, Brow Tattoo - Micro Styler Tatuaż do brwi we flamastrze

Nasi użytkownicy zostawili 26 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

iwonab1
    3 marca 2023 o 19:59
    Jestem na nie!
    Gdy zobaczyłam go pierwszy raz w katalogu pomyślałam, pewnie z tym produktem będę mieć pięknie brwi - jednak bardzo się pomyliłam. Mam kolor medium brown, jak dla mnie jest on jak zwykły brązowy pisak. Po pomalowaniu brwi kolor wyglądał zbyt sztucznie i brzydko. Zupełnie innego efektu się spodziewałam widząc go w katalogu. Tam wyglądał ładnie i naturalnie. Jest bardzo nietrwały i dość ciężko się nim maluje kształt brwi. Muszę przyznać, że ten produkt to zmarnowane pieniądze, a jego cena nie należy do najniższych. Kosmetyk leży teraz nieużywany.
    Zalety:
    Wady:
    • Brzydki efekt
    • Nietrwały
    • Kolor różni się od koloru pokazanego w katalogu
  • 20 kwietnia 2022 o 10:43
    Odcień dla blondynek jest średniej jakości
    Jak Avon długi i szeroki nigdy nie znalazłam u nich produktu do brwi , który by spełnił moje oczekiwania w 100 %. Dlatego ten otrzymany w prezencie tatuaż powitałam ze średnim entuzjazmem . I faktycznie nie jest to do końca dopracowany produkt ale może też być tak , że sporo w tej kwestii zależy od odcienia . U mnie jest średnio i ten produkt muszę stosować jako jeden z elementu makijażu brwi . Solo on rady nie daje . Jest to dość długi estetycznie wyglądający pisak z napisami które się nie ścierają. Faktycznie ma taki grzebyk - trójząb dość twardy ale na szczęście nie wyrywający brwi .Zapachu nie wyczuwam w nim żadnego . Odcień Blonde sam w sobie jest bardzo ładny - chłodny z szarym tonem idealnie pasujący do moich farbowanych na wiedzminowaty blond włosów i stalowo - szarych oczu . Makijaż brwi wykonuje codziennie ale lubię gdy jest on naturalny , takie mocne szablonowe brwi nie są dla mnie - raz , że mam do tego za delikatne rysy a dwa że nie wydaje mi się to po prostu ładne . Więc zazwyczaj wystarczy mi pomada i żel utrwalający . Tatuaż używam by wypełnić drobne ubytki w brwiach i tutaj sprawdza się super . Bez problemu można nim wyrysować pojedyncze włoski .Troszkę gorzej jest , gdy chce się wypełnić większą powierzchnie brwi . Niby da radę to zrobić sprawnie bo nic się nie roluje i nie grudkuje ale bardzo zawodzi pigmentacja - tak jakby w czasie rozcierania produktu ten pigment wytrącał się całkiem i zostają tylko takie szarawe smugi . Także tylko do pojedynczego dorysowania włosków - innego zastosowania nie widzę . Nie jest to również produkt który ma właściwości utrwalające . Jeśli nada się brwią już pożądany kształt to nie ma co się nastawiać , że ten tatuaż brwi nam w ryzach utrzyma no to niestety . Oczywiście dla mnie to nie jest problem bo zawsze korzystam z żelu utrwalającego no ale jeśli ktoś kupi ten produkt do stosowania solo to może się zawieść . Z prawdziwym tatuażem też nie ma ten produkt wiele wspólnego - sama nazwa od razu przywodzi na myśl coś bardzo trwałego o mocno nasyconym kolorze a tutaj tego nie dostaniemy . Szkoda . Podsumowując ciężko go polecić jako produkt za pomocą którego wyczarujemy sobie idealny łuk brwiowy . Do drobnych wypełnień jak najbardziej ale innego zastosowania nie widzę. No chyba ,że to tylko odcień dla blondynek jest taki trefny . Ja nie polecam bo w tej cenie można znaleźć o wiele lepsze produkty do brwi.
    • fajny aplikator
    • świetnie dorysowuje się nim pojedyncze włoski by wypełnić drobne ubytki
    • łatwy do zmycia
    Wady:
    • nie nadaje się do pracy na większym obszarze brwi gdyż wytrąca się z niego pigment
    • średnia trwałość
  • 23 września 2021 o 2:23
    Kolory, wykonanie i samo działanie - na nie
    Miałam ten produkt w najjaśniejszym kolorze i niestety, był on za ciemny. Ma końcówkę, którą można, ale nie za łatwo narysować precyzyjnie brwi. Produkt jest bardzo płynny. Zauważyłam, że lekko rozlewa się po za kontur brwi. Raz tylko udało mi się narysować ładnie nim brwi, po później końcówka szybko się zniszczyła i miałam jeden, duży narysowany włos. Jego cena wcale nie jest niska, a patrząc jeszcze na jego trwałość, mimo zapewnienia, że to tatuaż, to nie opłaca się absolutnie. Miał być długotrwały tatuaż na brwi, a wystarczyła kropla potu, by zaczął się efekt rozpuszczać
  • 17 sierpnia 2021 o 13:21
    Kameleon
    Makijaż brwi jest dla mnie ważny, biorąc pod uwagę, iż moje są nierówne. Zdecydowałam się na zakup Brow Tattoo, gdyż zaintrygował mnie opis tego produktu- tatuaż we flamastrze. Wyobraziłam sobie, że efekt powinien przypominać makijaż permanentny. Wybrałam odcień light brow. W katalogu wyglądał całkiem inaczej. Na żywo przypomina nude. Od razu wiedziałam, że to nie może dobrze wyglądać. Najgorsze jest to, że kolor zmienia się po zaaplikowaniu. Mamy do czynienia z kameleonem. Produkt posiada potrójną końcówkę. Samo użycie nie stwarza większych trudności, jednak trudno o wymarzony kształt. Trwałość jest tragiczna. Po godzinie widać już pierwsze ubytki. Na pewno nie kupię.
    Zalety:
    Wady:
    • kolor
    • brak efektu obiecanego przez producenta
  • 14 lipca 2021 o 13:55
    Bubel roku
    Mam już zdecydowanego kandydata do tytułu bubla roku. Ale po kolei... Mam dość jasne i delikatne brwi, a ponieważ włosy ( na głowie ) w ciemnym kolorze, to muszę dość zdecydowanie malować brwi. Oprócz mocnego podkreślenia wymagam też przedłużonej trwałości produktu. Marker odebrałam wczoraj, po otworzeniu sztyft w kolorze ciemnego brązu, ale po namalowaniu kreski na ręce - dramat, intensywna wręcz rudość. Na szczęście kreska na ręce zaczęła ciemnieć, więc postanowiłam dziś rano wypróbować na twarzy. Marker nakłada się na brwi dość łatwo i , faktycznie, rudość kilka minut po nałożeniu zmienia się w głęboki brąz. Byłam bardzo zadowolona z otrzymanego efektu. Niestety, nie na długo. Już jakieś pół godziny po nałożeniu zaczęły pojawiać się jakieś rude prześwity. Tak jakbym pomarańczową skórę próbowała przykryć brązowym kolorem. Nie było to jakoś jeszcze mocno widoczne, więc zabrałam dzieci na spacer. Dziś mega upał u mnie, wiadomo twarz trochę się poci. Będąc na dworze spojrzałam kontrolnie w lusterko i doznałam szoku - brwi zaczęły mi się wręcz rozpływać, ale nie brązem, a niemal czerwonym kolorem. Wyglądałam jakbym krwawiła! Docisnęłam lekko chusteczkę higieniczną do brwi - też zabarwiła się niemal na czerwono. No masakra jakaś, wygląd zakrwawionego potwora gwarantowany, dobrze tyle tylko, że na spacerze a nie np. w pracy... Po zmyciu tego gó...a jedna z brwi przybrała kolor zielonkawy. Z takim dziadostwem jeszcze się nie spotkałam....Nie wiem, dlaczego ten produkt tak zareagował z moją skórą, ale już widziałam gdzieś w poprzednich recenzjach opinie o "krwawieniu" brwi z kontakcie z wilgocią. Porażka...
    U konsultantki

Zobacz także inne Kredki do brwi