Palety do konturowania

Nars Blush / Bronzer Duo Róż i bronzer w formacie duo

• 4 września 2023 o 22:15
    Blush&bronzer Nars
    Mini paletka dwóch kultowych produktów- idealna do podróży ze względu na rozmiar. Róż ze złotymi drobinkami, ładnie wygląda na twarzy. Daje się budować. Bronzer bez szału, po prostu poprawny produkt (chętniej wybieram z wibo). ????
    Zalety:
    • mini paletka idealna w podróż
    • 2w1 róż i bronzer
    • przepiękny róż
    Wady:
    • przereklamowany bronzer
  • 16 lipca 2023 o 20:43
    Duo do konturowania
    Duo do konturowania zamknięte jest w małym poręcznym opakowaniu z lusterkiem. Idealny na wyjazdy. O pojemności po 2,5g. Wydajny. Bronzer Laguna bardzo twarzowy. Ocieplający. Uwielbiam nakładać pędzlem ławkowcem. Bronzer zostawia satynowe wykończenie. Pięknie otula buzię. Długo się utrzymuje, nie robi plam. Róż najbardziej popularny Orgasm jest rozświetlający. Posiada niewielkie drobinki. Jak dla mnie ten róż zastępuje mi rozświetlacz. Taki dwa w jednym idealny na wyjazd. Odcień różowy. Pięknie współgra z bronzerem. Długo utrzymuje się na twarzy. Dobrze się rozciera. Można dobudować intensywność.
    Zalety:
    • Konsystencja nie pyląca
    • Twarzowe kolory
    • Wydajny
    • Można dibudiwac intensywność koloru
    MarrMar
    28 października 2022 o 19:06
    Ukochana na wyjazdy
    Mini paletka z Narsa to must have w podróży. Opakowanie malutkie, z lusterkiem. Kolory produktów są uniwersalne, naprawdę pasują każdemu. Bronzer kolorystycznie super wyważony - nie za ciepły i nie za chłodny. Koralowy róż tez będzie pasował na większość buziek. Jak na takie maleństwo dosyć wydajna. Cena jest adekwatna do jakości :)
    Zalety:
    • małe opakowanie z lusterkiem
    • kolory pasujące niemal każdemu
    • cena za w sumie dwa produkty dobrej jakości i marki
  • 2 kwietnia 2022 o 12:21
    Idealna paletka do podróżnej kosmetyczki
    Idealna paletka do podróżnej kosmetyczki. Skrywa ona dwa kultowe produkty- róż i bronzer, bardzo dobrej jakości. Świetna pigmentacja, dzięki czemu użytkowanie jest szybkie i bezproblemowe. Produkty bardzo dobrze wspołpracują z innymi kosmetykami. Doskonale uzupełniają makijaż. Odcienie są niezwykle ciekawe, a przede wszystkim dość uniwersalne. Niewielka pojemność idealnie sprawdzi się do przetestowania produktów przed zakupem pełnowartościowych kosmetyków. Paleta jest starannie wykonana i dopracowana. Dostępna w perfumeriach. Idealny pomysł na prezent.
  • 24 listopada 2021 o 12:21
    Dobrze dobrany duet
    Dobrze dobrany bronzer to połowa sukcesu, jednak znalezienie go to nie lada wyzywanie. Odkąd go zobaczyłam chciałam go mieć, jednak standardowe opakowanie byłoby dla mnie zbyt duże dlatego kiedy dowiedziałam się o tym mini duecie nie wahałam się ani minuty! Zacznę od różu, który naprawdę skradł moje serce. Uwielbiam jego odcień, to jak się go aplikuje i jak wygląda na skórze. Moja cera należy bardziej do bladych, z natury jestem ruda i posiadam piegi. Róż w moim przypadku bardzo ładnie komponuje i tak jak kupiłam ten produkt wyłącznie na mini bronzer tak częściej sięgam po róż! Bronzer ma ładny odcień, taki jaki chciałam aczkolwiek nie zawsze podoba mi się jego efekt. Wszystko zależy jaki mam podkład. Właśnie to ma w moim przypadku duże znaczenie. Aplikując go na podkład bardziej kryjący, który wyrówna mój koloryt cery prezentuje się świetnie. Ładnie roztarty daje efekt jaki wymagam, jednak nałożony na podkład, który nie jest na tyle kryjący nie robi takiego fajnego efektu co nie znaczy, że jest totalnie brzydki, nie ale znacznie bardziej lubię się z nim kiedy mam naprawdę wyrównany koloryt cery i piegi nie przebijają się tak mocno. Mimo wszystko duet jest świetny i jak najbardziej go polecam do przetestowania, gdyż jest tego wart.

Zobacz także inne Palety do konturowania