Kremy pod oczy

SVR Liftiane, Yeux et Levres [Eye and Lip Contour] Krem liftingujący oczy i usta

domkep
    25 sierpnia 2020 o 5:08
    Znakomity
    Kremu stosuję od kilku lat. Jest znakomity. Pomaga zmniejszyć opuchliznę pod oczami i na powiekach, łagodzi i odżywia wrażliwą skórę wokół oczu. Delikatnie napina. Ma lekką formułę. Nie zatyka porów, nie uczula. W mojej ocenie bardzo dobry dla skóry 30-40 lat. Polecam.
    Zalety:
    • Efekty po zastosowaniu.
    Wady:
    • Brak.
    Drogeria Super-Pharm
    TaMaaRa
    11 maja 2020 o 16:03
    Super
    Jestem pozytywnie zaskoczona działaniem kremu. Miałam problem z sińcami pod oczami nie były one duże ale jednak od czasu do czasu widoczne w dodatku lekko opuchnięte. Od kiedy stosuje ten krem problem znacznie się zmniejszył. Dodatkowo zaznaczę że stosuje krem dwa razy dziennie. Moja skóra pod oczami jest bardziej nawilżona i jedrniejsza. Ogólnie już po miesiącu było widać poprawę. Konsystencja produktu jest bardzo lekka i bardzo przyjemnie się rozprowadza. Szybko się wchłania. Nie zauważyłam aby wystąpiło u mnie jakiekolwiek uczulenie. Produkt jest bezzapachowy. Bardzo fajna i przyjemna aplikacja dzięki opakowaniu z dziubkiem.
    • Bez zapachu
    • Łatwa aplikacja
    • Pojemność
    peszy
    24 kwietnia 2019 o 14:35
    Wspaniały!!!
    Produkty marki SVR już nie raz mnie pozytywnie zaskoczyły, tym bardziej się ucieszyłam kiedy otrzymałam w prezencie ten kremik. Generalnie lubię pod oczy raczej mocno odżywcze kremy, ponieważ kąciki oczu lubią mi się przesuszać. Ten krem jest natomiast bardzo lekki, więc teoretycznie nie w moim guście. Działanie tego kremu, producent określił jako liftingujące. Krem ma zmniejszać zmarszczki mimiczne i obrzęki już po 7 dniach. Jest przeznaczony pod oczy oraz wokół ust. Konsystencja jest lekka, kremowa. Produkt bardzo szybko się wchłania, nie roluje się i nie pozostawia tłustej warstwy pod okiem. Opakowanie to miękka, zakręcana tubka. Osobiście preferuje pompki, jest to znacznie wygodniejsza forma dla mnie. Krem nie ma zapachu, przynajmniej ja go nie wyczuwam. Działanie tego produktu oceniam jako bardzo dobre a nawet świetne. Początkowo stosowałam go tylko na dzień, pod makijaż i tutaj sprawdził się rewelacyjnie. Utrzymywał nawilżenie pod okiem przez cały dzień. Skóra była też lekko napięta, choć akurat ten efekt trwał tylko kilka godzin. Nic się nie rolowało, makijaż wyglądał pięknie a krem współpracował praktycznie z każdym korektorem. Z czasem zaczęłam krem stosować także na noc. Tutaj także sprawdził się świetnie. Bałam się, że rano nawilżenie pod okiem nie będzie wystarczająco mocne, ale krem pozytywnie mnie zaskoczył. Dodatkowo krem rozjaśnia i rozświetla okolicę pod okiem. Kolejny raz marka SVR udowodniła, że po ich produkty warto sięgać. Ten krem jest lekki a zarazem mocno nawilżający. Dobrze nawilżona skóra to najważniejszy krok do zapobiegania zmarszczkom. Po zużyciu całej tubki, do samego dna mogę spokojnie powiedzieć, że mniejsze zmarszczki zostały porządnie wygładzone. Natomiast te mimiczne, które są ze mną od lat, zostały i zostaną, ponieważ taką mam mimikę i trudno z tym walczyć. Efekt liftingu nie jest mocny, więc osoby którym zależy na takim efekcie powinny się zastanowić. Dla mnie to nie jest istotne, poza tym nie wierze w efekt liftingu w kremach pod oczy, tak samo jak nie wierze w kremy antycellulitowe.
    Zalety:
    • lekka konsystencja
    • szybko się wchłania
    • nawilża na długo
    • likwiduje drobne zmarszczki
    • wygładza
    Wady:
    • efekt liftingu nie jest mocny
    • opakowanie- brakuje mi pompki