Kremy na noc

Oriflame NovAge Ecollagen, Wrinkle Power Night Cream Krem na noc

• 29 maja 2021 o 10:48
    Dla mnie bomba
    Mam tłustą cerę ale wiek 35+ więc testuję już kosmetyki przeznaczone do walki z pierwszymi zmarszczkami. Tego typu kremy z reguły mają dosyć ciężkie formuły i wcale nie jest łatwo znaleźć dobrego kremu przeciwzmarszczkowego odpowiedniego do tłustej skóry. Przed zakupem pełnowymiarowego słoiczka wypróbowałam próbkę. Krem zauroczył mnie od pierwszego użycia i od razu kupiłam cały słoiczek. Opakowanie jest bardzo estetyczne, słoiczek w ciemnozielonej tonacji wygląda bardzo luksusowo. Zapach kremu jest delikatny, trudny do określenia, ale przyjemny. Konsystencja kremu jest gęsta, budyniowa, z pozoru wydaje się ciężka, ale o dziwo doskonale się wchłania. Krem momentalnie się wchłania, nie pozostawiając żadnej lepkiej czy tłustej warstwy. Byłam naprawdę zaskoczona że tak maślany krem tak dobrze wnika w moją tłustą skórę. Pierwsze efekty widoczne są w zasadzie po pierwszym użyciu. Rano twarz jest miękka, wypoczęta, promienna, w żadnym razie nie budzę się z efektem tłustości na twarzy a z poczuciem jak po dobrze przespanej nocy. Wyraźnie widoczne jest lepsze napięcie skóry. Krem naprawdę napina twarz i wygląda ona na znacznie gładszą. Po 2 miesiącach zmarszczki mimiczne są mniej widoczne, twarz wygląda na gładszą, ma zdrowy koloryt. Krem nie zapycha, nie powoduje powstawania zaskórników ani żadnych przykrych niespodzianek. Na pewno będę do niego często wracać.
  • 3 lutego 2020 o 18:36
    Lubimy się
    Mam bardzo wrażliwą skórę i uważnie dobieram kosmetyki. Byłam sceptycznie nastawiona do tej nowości i bardzo zaskoczona tym jak moja skóra przyjęła ten krem. Nie zapycha, nawilża, pięknie napina skórę. Polecam również inne kosmetyki z tej serii na pewno dla suchej, wrażliwej skóry.
    Zalety:
    • Wydajny
    • Pięknie nawilża i napina skórę
    U konsultantki
  • 15 stycznia 2019 o 14:46
    Nawilżenie i ujędrnienie
    Ten krem na noc może wydawać się dość ciężki, ale tak naprawdę taki nie jest. To fakt jest dość gęsty i jego konsystencja przypomina konsystencję masła, ale nie jest on wcale tłusty, całkiem szybko i ładnie się wchłania. Produkt bardzo dobrze radzi sobie z nawilżeniem skóry, super napina i ujędrnia skórę. Dodatkowo wyrównał on u mnie koloryt cery, więc zlikwidował on u mnie liczne przebarwienia. Ja jestem bardzo zadowolona z działania tego kremu i nie zdawałam sobie dotąd sprawy, że po jednym użyciu kremu, można zauważyć już pierwsze efekty. :)
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl