Bazy pod makijaż

Max Factor Lasting Performance Setting Spray Mgiełka Utrwalająca Makijaż

bj87
    27 marca 2025 o 18:32
    Świetny produkt utrwalający
    Mgiełkę od Max Factor kupiłam w trakcie promocji w Rossmannie w bardzo przystępnej cenie (coś ok. 30 zł). Mgiełka ładnie scala makijaż i przedłuża jego trwałość. Co jest dla mnie istotne to fakt, że w trakcie rozpylania produkt nie pozostawia na skórze wielkich kropli tylko faktycznie jest mgiełką. Wydajność jest bardzo na plus, używałam go prawie codziennie i skubany nie chciał się skończyć :P Cena regularna może odstraszać, ale zarówno drogerie stacjonarne jak i internetowe mają często promocje i wtedy można go upolować w sympatycznej cenie. Podsumowując - polecam :)
  • 21 czerwca 2024 o 22:06
    Najlepszy w swojej kategorii, nie znalazłam lepszego
    Zużyłam go 3 lata temu i nadal pozostaje moim niekwestionowanym ulubieńcem. Przez ten czas próbowałam wielu innych produktów, ale żaden mu nie dorównał, dlatego postanowiłam, że następny spray do utrwalania jaki kupię to będzie właśnie ten! Pięknie scala wszystkie warstwy makijażu i ściągający nadmiar pudrowości. Utrzymuje makijaż w doskonałym stanie przez wiele godzin, co jest dla mnie kluczowe w ciągu dnia. Mgiełka jest niezwykle delikatna i równomiernie rozpyla się na twarzy, nie pozostawiając przy tym dużych kropel czy plam. Jest dostępny w drogeriach stacjonarnych w nieco wyższej cenie, ale można go łatwo znaleźć w promocjach lub zamówić przez internet za korzystniejszą cenę. Spray nie wysusza mojej naturalnie suchej skóry, nawet przy codziennym stosowaniu. Delikatnie pachnie, choć zapach ulatnia się po wyschnięciu, co jest dla mnie dodatkowym plusem. Nie powoduje również pieczenia w okolicach oczu. Jest moim absolutnym faworytem w swojej kategorii. Spełnia wszystkie moje oczekiwania. Jest to produkt, do którego chętnie wrócę i który zdecydowanie polecam każdej osobie poszukującej skutecznego sprayu do utrwalania makijażu.
    Zalety:
    • Delikatna mgiełka
    • Łagodny zapach
    • Dobrze utrwala
    • Na promocji można go dorwać w super cenie
    KardiaM
    5 maja 2024 o 18:06
    Utrwala i odświeża
    Aby przedłużyć świeży wygląd makijażu zdecydowałam się na wypróbowanie tego produktu. Opakowanie posiada atomizer, który rozpyla odpowiednią ilość kosmetyku. Należy jednak pilnować odległości, z której aplikuje się mgiełkę, bo zbyt bliska może spowodować obfite "zmoczenie" twarzy. Kosmetyk ma świeży zapach, który przypomina mi ogórka, co dodatkowo orzeźwia. Po spryskaniu twarz przez chwilkę jest wilgotna, ale efekt ten szybko mija. Ponadto nie doszło u mnie do rozmazania się kolorowych kosmetyków czy utworzenia plam. W moim odczuciu produkt daje pożądany efekt, bo makijaż utrzymuje się dłużej w dobrym stanie. Mgiełka nie spowodowała u mnie żadnych niepokojących reakcji. Myślę, że będę powracać pomiędzy testowaniem innych produktów tego typu.
  • 18 stycznia 2024 o 13:46
    Max factor lasting performance setting spray
    Spray utrwalający makijaż jest delikatna mgielka która idealnie utrwala makijaż na kilka godzin sprawiając że przez całą imprezę nie musimy martwić się o to że coś stanie się z naszym makijażem. Lekka mgielka wtapiająca się w skórę nie powodująca żadnych zniszczeń w makijażu. Opakowanie jest bardzo wydajne oraz wygodne w użytkowaniu
    Zalety:
    • Trwałość produktów
    Wady:
  • 25 stycznia 2023 o 8:43
    OK
    OPAKOWANIE: 100 ml butelka z atomizerem KONSYSTENCJA: mgiełka ZAPACH: delikatny, świeży, ogórkowy WŁAŚCIWOŚCI: - idealnie wtapia się w skórę - przedłuża trwałość makijażu - nei tworzy efektu maski - nawilża - nie klei się - jest wydajna - nie zapycha - nie uczula Warto szukać promocji, bo można ją kupić za ok 22 zł