Podkłady

Lirene Podkład Kryjący 25 Opalony 30ml
Dr Irena Eris Lirene Fluid Kryjący 25 opalony 30 ml

• 25 maja 2022 o 8:59
    Super podkład
    Kupiłam go, ponieważ był na promocji w Rossmanie i został ze mną do dzisiaj jest idealny do codziennego makijażu. Super trzyma się na buźce. Jak dla mnie fajne ma kolorki, udało mi się super dopasować do mojej cery. Niedrogi, wydajny, trwały. Same plusy.
    Zalety:
    • Wszystko. Jest super.
    Wady:
    • Nie ma.
    martea7
    15 grudnia 2019 o 11:25
    Wysoka jakość za grosze
    Podkład kupiłam w rossmanie za 13zł i okazał sie strzałem w dziesiątkę. Za taką cenę otrzymujemy świetnej jakości produkt, który spełnia zapewnienia producenta. Jest trwały, lekki i dobrze kryje. Używam koloru naturalnego i mimo tego, że jestem dość blada, doskonale wygląda na mojej twarzy, nie ciemnieje - nakładam go w małych ilościach. Jest praktycznie niewidoczny. Bije na głowę dużo droższe podkłady.
    Zalety:
    • lekki,
    • trwały,
    • dobrze się rozprowadza,
    • naturalny, niewidoczny na twarzy,
    • nie zapycha ani nie podrażnia,
    • tani i łatwo dostępny
  • 22 listopada 2019 o 14:01
    Genialny
    Kupiłam go bo był w promocji za 8zł i chciałam coś niedrogiego na co dzień. A on jest genialny! Jestem w szoku jak pięknie kryje a przy tym wygląda naturalnie!. Mam cerę mieszaną i często z niedoskonałościami. Nie zapycha mnie, nie ściera zaraz z twarzy. Przypudrowany dobrym matującym pudrem utrzymuje się na twarzy cały dzień. Mam odcień 23 Beżowy i jest on dla mnie dobry po lecie, kiedy jestem jeszcze trochę ciemniejsza. Duży plus za to, że nie zmienia koloru, nie robi plam, nie roluje się na kremie. Genialny, lepszy jak niejeden podkład za 30 -40zł.
    • krycie
    • nie oksyduje
    • miły zapach
    Wady:
    • mała gama kolorów
    Pompeaa
    22 października 2019 o 13:26
    Pozytywnie zaskoczona
    Lekka konsystencja, dobrze się rozprowadza, nie ma krycia 100%, ale ze wszystkich, jakie dotąd próbowałam najlepsze krycie. Długo się utrzymuje, nie zmienia barwy. testowałam kolor naturalny.
    • nie wysusza
    • dobrze się rozprowadza
    • utrzymuje sie 8h
    • nie zmienia barwy po aplikacji
    • mało odcieni
    Olinayy
    10 września 2019 o 20:25
    Genialny
    Dla mnie jest to jeden z najlepszym podkładów używam go już od 3 lat i nigdy się nie zawiodłam :) Posiada bardzo dobre krycie , nie tworzy plam , utrzymuje się do kilkunastu godzin , nie ciemnieje oraz jest delikatny dlatego po nałożeniu nie mamy efektu maski . Jest to świetny produkt w bardzo dobrej cenie ! :)
    Zalety:
    • bardzo dobre krycie
    • łatwa aplikacja
    • nie ciemnieje
    • nie tworzy plam
    • bardzo dobra cena