Podkłady

Maybelline Super Stay 24H Skin Tint 5.5 Długotrwały podkład rozświetlający 30ml
Maybelline Super Stay 24H Skin Tint Podkład Rozświetlający 21
Maybelline New York Super Stay 24H Skin Tint
Maybelline Super Stay 24H Skin Tint Długotrwały podkład rozświetlający 10 30 ml

Nasi użytkownicy zostawili 222 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Bea_1
    21 kwietnia 2025 o 10:58
    Efekt „no makeup” z naturalnym glow!
    Na mojej mieszanej skórze wygląda naprawdę przepięknie – jakby w ogóle nie było makijażu! Cera jest wygładzona, promienna i wygląda bardzo naturalnie, bez efektu maski. Uwielbiam to, jak lekko się go nosi i jak pięknie wtapia się w skórę – daje taki zdrowy glow, który utrzymuje się cały dzień. Jedyny minus to opakowanie – pipetka niestety często wypycha produkt przy wkładaniu z powrotem do buteleczki, co trochę brudzi opakowanie i powoduje marnowanie podkładu. Szkoda, bo sam kosmetyk jest naprawdę genialny i będę po niego sięgać ponownie!
    Zalety:
    • efekt na skórze (naturalne, rozświetlające wykończenie)
    • długotrwałość
    • nie zatyka porów
    • konsystencja (lekka, płynna)
  • 16 kwietnia 2025 o 17:14
    Małe zaskoczenie
    Jest to mój pierwszy tint który zakupiłam. Nieco się zawiodłam gdyż tint bardzo się ciastkuje w okolicach nosa i buzi, przy wklepywaniu gąbeczką potrafi się ,,odklejać” od twarzy i robić efekt ,,maski”. Próbowałam najróżniejszych kombinacji pielęgnacji przed nałożeniem, jednak niezbyt to pomogło. Mimo że jest to tint, ma świetne krycie (można je budować dodawając kolejne warstwy) - potrafił bardzo dobrze zakryć moje blizny potrądzikowe na policzkach. Po zmyciu makijażu miałam wrażenie że moja skóra jest bardziej czerwona niż zazwyczaj. Opakowanie posiada pipetę którą nabiera się podkład, nie jest to zbyt higieniczne rozwiązanie. Nie jest to też najgorszy produkt - postaram zużyć całą buteleczkę do końca, ale nie kupię ponownie.
    Zalety:
    • można budować krycie
    • lekka formuła
    • rozświetlające wykończenie
    Wady:
    • może lekko podrażniać
    • ciastkuje się
    • niehigieniczne opakowanie
    AnnMmz
    15 kwietnia 2025 o 15:14
    Prawie doskonały
    Ten podkład to dla mnie fenomen. Głównie z uwagi na to, że pięknie stapia się ze skórą i lepiej wygląda po kilku godzinach niż świeżo po nałożeniu . Jego zaletą jest na pewno to, że jest lekki i można stopniować krycie bez efektu szpachli. Cera wygląda na promienną i zdrową bez podkreślonych skórek czy innych niedoskonałości. Nie zapycha i nie zbiera się w załamaniach i zmarszczkach np w okolicy oka
    Zalety:
    • Lekka formuła
    • Efekt rozświetlenia
    • Nie zapycha cery
    Wady:
    • Średnio wygodna pipeta
  • 26 marca 2025 o 18:25
    Bardzo ładnie wyglądający podkład
    Maybelline New York Super Stay 24H Skin Tint to świetna opcja dla osób, które szukają lekkiego, ale trwałego podkładu o naturalnym wykończeniu. Jego lekka formuła doskonale stapia się ze skórą, wyrównując koloryt i nadając cerze zdrowy, promienny wygląd. Mimo swojej delikatnej konsystencji, produkt zapewnia długotrwałe krycie, które utrzymuje się przez cały dzień. Dodatkowym atutem jest zawartość witaminy C, która wspiera pielęgnację skóry, nadając jej świeżość i blask. Super Stay 24H Skin Tint nie obciąża cery, nie wchodzi w zmarszczki i wygląda niezwykle naturalnie. Idealny dla osób, które cenią sobie trwałość, komfort noszenia i efekt zdrowej skóry!
  • 17 marca 2025 o 15:14
    mój ulubiony podkład
    bardzo lekki, mała ilość starczy na pokrycie całej twarzy, bardzo wydajny, wygląda idealnie po paru godzinach w pracy, mój ulubieniec od 3 lat, duża gama kolorystyczna, nie ściera się, nie wchodzi w zmarszczki, każdy powinien go przetestować.
    Zalety:
    • lekki
    • fajne opakowanie
    • wydajny
    • trwały
    • druga skóra