Podkłady

Max Factor Miracle Second Skin Hybrid Foundation, Hydrate Protect Renew SPF 20 Podkład nawilżający z filtrem

Nasi użytkownicy zostawili 365 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 13 października 2024 o 9:31
    Bardzo dobry
    Kuoilam go na promocji w Rossmann za 2 dyszki. Wybralam kolor 02 i jest idealny tera dla mnie bo super sie zgrywa z kokorytem skóry. Opakowanie ladne a pod zakrączką skrywa sie wygodny aplikator dzięki temu mogę nabrac odpowiednią ilosc dzieki wbudowanej pompce. Naklada sie ładnie gąbka i co najważniejsze dla mnie bardzo ladnie kryje niedoskonałości i jest bardzo lekki. Jak dla mnie jeden z fakniejszych podkladow do uzywania codziennie. Nie sxiera sie szybko i nie wysusza skóry.
    Zalety:
    • Ładne opakowanie, wygodna pompka, bardzo lekki, dobrze kryje niedoskonałości, tani
  • 20 września 2024 o 10:28
    WOW!!
    Kupiony totalnie przez przypadek na wyprzedażach w Rossmannie za ok.11zł okazał się hitem! Nigdy wcześniej nie miałam podkładów od Max Factor. O tym nie słyszałam, kupiłam w ciemno (lubię kupować i testować produkty za niską kwotę, bo w razie gdyby mi się nie sprawdzily nie mam co żałować ;)). Zacznę od opakowania, które mi bardzo się podoba. Stojąca tubka, która się nie przewraca na półce, więc super. Do tego pompka odmierzająca idealną ilość podkładu (u mnie to są 2 pompki + ewentualnie korektor na większe niedoskonałości). Konsystencja kremowa, lekko lejąca, bardzo dobrze pracuję się nim zarówno gąbeczkęą jak i dłońmi. Podkład nie zastyga, jest mokry na twarzy, ale kompletnie go nie czuć. Dodam jeszcze, że mam cerę tłustą, lecz rzadko sięgam po matujące podkłady (wolę mocniej się przypudrować) i te wykończenie mi nie przeszkadza, a wręcz zacheca do używania. Tak jak opisuje go producent tak samo ja powiem - jest jak druga skóra! Wygląda przepięknie na twarzy. Ja mam kolor 02 i jest to jasny kolor wpadający w żółte tony (aktualnie ciut za jasny, ale na zimę myślę, że będzie idealny). Krycie ma średnie, z możliwością do budowania. Bardzo dobrze utrzymuje się na mojej skórze. Przetestowałam już go w pracy, w dniu codziennym, w gorące dni. Oczywiście świecę się na koniec dnia, ale u mnie to jest norma i jestem w stanie ocenić czy podkład jest dobry czy nie. Tutaj to po prostu wygląda jak zdrowa cera, nie jak nadmiar sebum. Jedyne co to delikatnie może się wycierać (ja raczej staram się unikać dotykania twarzy, ale jednak coś tam czasami zeszło z brody czy z okolic nosa). Dla mnie największym plusem jest to, że nie wchodzi w zmarszczki - ja mam największą lwią i nie jest bardziej podkreślona. Podsumowując: bardzo polecam ten podkład. Jest dosyć lekki, nawilżający, ale przy tym kryjący i dobrze utrzymujący się. Nie robi efektu maski. Dodatkowo posiada filtr przeciwsłoneczny (dosyć niski, ale jednak jest, choć ja i tak zawsze jako bazę pod nakładam SPF50 przez cały rok. Ktoś kto nie używa wcale to lepsze chociaz tyle ;)). Myślę, że jeśli sprawdził się na mojej tłustej cerze to sprawdzi się na każdej! :)
  • 5 września 2024 o 14:07
    Idealny na lato
    Odkryłam przez przypadek na promocji w rossmanie. Delikatnie kryje, pozostawia naturalne wykończenie <3 I najważniejsze nie zapycha! Bardzo go polubiłam!
    • odcień
    • naturalne wykończenie
    Wady:
    • zatyczka mogłaby solidniej się trzymać
  • 4 czerwca 2024 o 16:56
    Jak dla mnie najlepszy
    Jak dotąd najlepszy podkład jaki używałam. Dobrze kryje, jest lekki, nie zapycha skóry i dość trwały. Z odpowiednim pudrem bez problemu wytrzyma cały dzień. Dużym atutem jest tez SPF.
    • Krycie
    • Lekkość
  • 17 kwietnia 2024 o 23:32
    Lekki podkład idealny na wiosnę i lato
    Podkład kupiłam zupełnie spontanicznie w drogerii Rossmann, jako produkt na ostatnią chwilę przed nieplanowanym spotkaniem, które miało odbyć się za kilka minut a ja o zgrozo bez makijażu! Podkład zdał egzamin, sprawdził się na spotkaniu, ale również przy dalszym stosowaniu, bo przekonał mnie do siebie. Lekki, z bardzo niskim kryciem, ale z SPF (niskim, bo niskim, przyda się dodatkowa ochrona, ale lepszy rydz niż nic:)), właśnie czegoś takiego oczekuję od podkładów na cieplejsze dni. Nie tworzy efektu maski, nie zapycha porów, wyrównuje koloryt skóry. Sprawdza się nakładany gąbeczką, ma konsystencję półpłynną. Nie zauważyłam spektakularnych efektów nawilżenia, lecz nie jest to łatwe przy stosowaniu dość rozbudowanej pielęgnacji. Bardzo wygodna tubka z aplikatorem, zmieści się wszędzie. Jako miłośniczka lekkich podkładów na lato, zachodzi duża szansa, że kiedyś do niego wrócę.
    • Lekkość formuły
    • Krycie- w zasadzie jego brak, ale tego oczekuję
    Wady:
    • Niezauważalny efekt nawilżenia