Serum pod oczy

Biotherm Life Plankton, Eye Serum Serum pod oczy

• 8 lutego 2023 o 18:14
    Delikatne morskie nawilżenie okolic oczu
    Konsystencja: Nie za bardzo rozumiem porównanie do kaszki mannej w poprzedniej recenzji, mój krem jest całkowicie gładki, o bardzo lekkiej konsystencji, dość typowy jak na krem pod oczy Wydajność: Standardowa Zapach: Morski, orzeźwiający, intensywny w pudełeczku, lecz niewyczuwalny na twarzy Działanie: Kremik jest bardzo lekki i tak też nawilża. Stosuję go dla dodatkowej pielęgnacji wrażliwej okolicy oczu, ale ciężko mi stwierdzić, czy faktycznie coś zmienia. Nie wpłynął w żaden sposób na wygładzenie pierwszych zmarszczek. Nie podrażnia, dość szybko się wchłania, jest przyjemny w stosowaniu. Podsumowanie: Ogólnie pozytywnie, warto dodać do codziennej pielęgnacji, by dodatkowo nawilżyć delikatną skórę pod oczami. Natomiast można znaleźć dużo tańsze odpowiedniki o podobnym działaniu.
    Zalety:
    • Morski zapach
    • Lekka konsystencja
    Wady:
    • Brak efektu wow
    koshe
    2 kwietnia 2022 o 21:43
    Bogate nawilżenie, niecodzienna konsystencja
    Produkt poznałam dzięki kalendarzowi od CultBeauty. Testowałam wersję mini o pojemności 5ml. OPAKOWANIE: (wersja mini) To plastikowy mini słoiczek z zakręcanym wieczkiem. KONSYSTENCJA: Przypomina mi trochę kaszkę manną. Nie wiem dlaczego, ale konsystencja jest trudna do opisania i trochę inna niż zwykle. Krem jest trochę piankowy i trochę mleczny. Aplikacja jest bardzo przyjemna. Konsystencja jest bardziej bogata i po aplikacji czuć że coś jest na skórze. Nie jest to jednak uczucie obciążenia. Produkt dobrze się wchłania. DZIAŁANIE: Krem jest silnie nawilżający. Zauważyłam również regenerację skóry. Stosuję go rano i wieczorem. Jest świetny pod makijaż. Korektor i puder trzymają się na nim rewelacyjnie. Nic się nie roluje, produkty do makijażu nie zbierają się tak bardzo w zmarszczkach mimicznych. Gdy wstaję rano skóra pod oczami jest ładnie wygładzona a cienie pod oczami mniej widoczne.
  • 7 marca 2021 o 13:23
    Świetne serum!
    Serum ma bardzo lekką, przyjemną i bezzapachową konsystencję. Mam wrażliwą skórę wokół oczu i jestem alergikiem. Produkt mnie nie podrażnia, mam uczucie nawilżenia tej partii twarzy. Zdaję sobie sprawę, że dla skóry bardziej dojrzałej 50+ może być za lekki i nie spełniający oczekiwań. Ja jestem zadowolona.
    Zalety:
    • Lekkość konsystencji, jej bezzapachowość, uczucie nawilżenia
    Wady:
    • Cena, warto poczekać na promocję lub okazję, gdy można je kupić nieco taniej.
  • 4 maja 2020 o 11:54
    Biotherm, Eye serum, serum pod oczy
    Biotherm serum pod oczy. Produkt zapakowany w bardzo solidne, szklane małe opakowanie, które pięknie prezentuje się na toaletce. Zapach jest bardzo przyjemny i delikatny, dlatego myślę, że nawet jeśli nie lubisz zapachowych kosmetyków do pielęgnacji to ten przypadnie Ci do gustu. Krem jest lekki, łatwo rozprowadza się i szybko się wchłania. Stosując go dłuższy czas widać efekty nawilżonej skóry pod oczami oraz drobne zmarszczki stają się mniej widoczne. Produkt nie podrażnia oraz nie powoduje zaczerwienienia. Jest bardzo wydajny, ponieważ niewielka ilość wystarcza na rozsmarowanie kremu w okolicach oczu. Jedynym minusem jest cena, ponieważ stosowałam wiele produktów, których cena była niższa a również uzyskiwała podobne efekty. Podsumowując jestem bardzo zadowolona z produktu lecz czy do niego jeszcze wrócę, sama nie wiem.
    Zalety:
    • efekt
    Wady:

Zobacz także inne Serum pod oczy