Mydła, pasty i żele do mycia twarzy

Resibo Rich Peach, Natural Face Washing Gel Naturalny żel myjący do twarzy z ekstraktem z brzoskwini

Resibo Naturalny żel myjący do twarzy z ekstraktem z brzoskwini 125 ml
Resibo
Resibo Naturalny Żel Myjący Do Twarzy z Ekstraktem z Brzoskwini 125ml
topestetic
Resibo Natural Face Washing Gel Naturalny żel myjący do twarzy z ekstraktem z brzoskwini 125 ml

• 2 czerwca 2025 o 21:13
    Łagodny, przyjemny
    Żel do mycia twarzy z ekstraktem z brzoskwini od Resibo to mój niezmienny hit. Jest łagodny dla skóry, a jednocześnie skutecznie usuwa zanieczyszczenia. Ma delikatny zapach, dobrze się pieni i starcza na długo. Naturalny skład, wegańska formuła i brak testów na zwierzętach to dla mnie ogromny plus.
  • 23 maja 2025 o 1:06
    Żel z brzoskwinią, ale… bez brzoskwiniowego zapachu
    Spodziewałam się zapachu brzoskwini - tak sugeruje i nazwa, i opakowanie. Ale nie - zapach jest kosmetyczny, delikatny, lekko kremowy, bardzo neutralny. Wbrew pozorom to akurat plus - nie męczy, nie dominuje i nie kłóci się z innymi zapachami pielęgnacji. Jak na żel naturalny, bardzo dobrze się pieni - wystarczy naprawdę niewielka ilość, więc jest też bardzo wydajny. Konsystencję ma żelową, ale gęstszą, bardziej treściwą. Nie spływa od razu z twarzy i dłużej się go zmywa. Jednak jako pierwszy krok oczyszczania - nie. Solo nie radzi sobie z pełnym demakijażem, zdarzało się, że zostawał mi na twarzy podkład oraz tusz do rzęs. Używam go więc jako drugi etap - po olejku lub emulsji - i wtedy działa świetnie. Nadaje się też bardzo dobrze do porannego mycia twarzy bez makijażu (już jako 1 etap). Skóra po użyciu jest przyjemnie gładka – może to zasługa brzoskwini w składzie. Nie wysusza i nie uczula, a mam cerę suchą i wrażliwą.
    Zalety:
    • delikatny, neutralny zapach
    • wydajny
    • dobrze się pieni
    • wygładza skórę
    • nie wysusza
    Wady:
    • nie radzi sobie solo z demakijażem
    • zapach może rozczarować, jeśli ktoś oczekuje brzoskwini ;)
    IvanaLi
    5 maja 2025 o 12:48
    BrzoskwinioweLove
    Żel dobrze odświeża i oczyszcza skórę nie wysuszając jej przy tym. Delikatnie nawilża ale na tyle, że dla mnie jako posiadaczki cery mieszanej jest to w porządku efekt. Stosowałam ten żel mając trądzik i zaskórniki i bardzo polecam ten produkt dla osób zmagających się właśnie z takimi problemami skórnymi. Skóra po umyciu jest bardzo miła w dotyku. Produkt mnie nie zapchał ani nie podrażnił (co w moim przypadku nie jest takie oczywiste). Żel ma brzoskwiniowy zapach, który jest bardzo przyjemny, nieduszący i niechemiczny. Minus za wydajność produktu, bo żel niestety szybko się kończy.
    Zalety:
    • odświeża i oczyszcza
    • skóra po umyciu jest miła w dotyku
    • sprawdza się dla cery trądzikowej
    • nie zapchał ani nie podrażnił
    • przyjemny zapach
  • 3 maja 2025 o 18:27
    Naturalna świeżość i skuteczność – żel, do którego wracam
    Ten żel to prawdziwa perełka wśród kosmetyków do oczyszczania twarzy! Rich Peach zachwyca już od pierwszego użycia – ma przepiękny, świeży zapach brzoskwini i jaśminu, który umila każdy poranny i wieczorny rytuał pielęgnacyjny. Konsystencja jest idealna: lekka, ale dobrze się pieni, a do dokładnego umycia twarzy wystarczy dosłownie odrobina, co czyni go wyjątkowo wydajnym. Choć znajduje się w wyższej półce cenowej, absolutnie wart jest swojej ceny – nie tylko świetnie oczyszcza skórę, ale robi to delikatnie i bez naruszania naturalnej bariery ochronnej. Nie powoduje ściągnięcia ani przesuszenia, więc sprawdzi się nawet przy wrażliwej cerze. Kluczowe składniki, które robią różnicę: Gliceryna – intensywnie nawilża i chroni skórę przed utratą wilgoci, Betaina – działa kojąco, zmiękcza i zapobiega wysuszeniu, Ekstrakt z brzoskwini (Prunus Persica) – odżywia, dodaje blasku i świeżości, Ekstrakt z owsa (Avena Sativa) – łagodzi podrażnienia, działa przeciwzapalnie i regenerująco. Dodatkowy plus za naturalny skład, estetyczne i wygodne opakowanie oraz dostępność w promocjach online. Zdecydowanie zostaje w mojej łazience na dłużej – to jeden z tych kosmetyków, do których się wraca z przyjemnością!
    Zalety:
    • łagodność
    • dobre oczyszczenie
    • skład
  • 6 kwietnia 2025 o 12:37
    Świetna!
    Żel do mycia twarzy z ekstraktem z brzoskwini (marki Resibo). To moje czwarte opakowanie i stwierdzam, że jest idealny! Delikatny, aczkolwiek świetnie oczyszczający, bez mocnego zapachu, dobrze się pieni i jest wydajny! Skład pierwsza klasa, naturalny, 100% wegański i cruelty free. ????
    • pieni się
    • dobrze się zmywa