WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Płyny do higieny intymnej

AA Intymna, Micelarny żel do higieny intymnej `Kojenie i ochrona`

• 9 lutego 2022 o 13:22
    Taki sobie
    Po produkt sięgnęłam, ponieważ nie było mojego ulubionego żelu z AA. Konsystencja przezroczystego żelu, opakowanie na plus jest transparentne, widać ile płynu ubywa oraz posiada wygodną pompkę. Zapach dosyć intensywny jak na tego typu produkty, mi osobiście nie przypadł do gustu; wyczuwam w nim nuty jabłka, którego nie znoszę, albo po prostu odkryłam, że nie lubię jaśminu. Żel nie pieni się zbytnio mocno, po użyciu go nie czuję, że moja skóra jest w 100% oczyszczona; takie dziwne uczucie mi towarzyszy przez chwilę. Również nie łagodzi podrażnień, w tym pieczenia. Jest wydajny i w przystępnej cenie.
    Wady:
    • nie łagodzi
    Drogeria Natura
  • 4 maja 2021 o 14:04
    Świetny żel do higieny intymnej
    Żel do higieny intymnej od AA to bardzo delikatny produkt, który dobrze oczyszcza i nie podrażnia wrażliwej strefy. Produkt działa także łagodząco, kojąco, dodatkowo ma bardzo subtelny zapach. Lekka żelowa konsystencja z łatwością się rozprowadza, ułatwia szybkie stosowanie kosmetyku. Na plus oczywiście skład bez SLS i mydła. Wygodne opakowanie z pompką ułatwia codzienną higienę. To jeden z lepszych żeli, jakie miałam okazję testować, idealnie sprawdzi się dla osób zmagających się z podrażnieniami i wrażliwą skórą. ZALETY Delikatnie i skutecznie oczyszcza Nie podrażnia Działa łagodząco Skład Lekka, żelowa konsystencja Subtelny zapach Wygodne opakowanie WADY Brak
  • 15 maja 2020 o 18:34
    Świetny
    Żel z AA jest chyba najlepszym żelem do higieny intymnej, jakich miałam okazję używać. Żel ma odpowiednią, niezbyt płynną i niezbyt gęstą, konsystencję. Pachnie bardzo delikatnie, przyjemnie. Jest w opakowaniu z pompką, co jest bardzo wygodne i higieniczne. Jest baaardzo wydajny! Formuła jest oparta na łagodnych detergentach (lauryl glucoside, lauramidopropyl betaine, undecylenamidopropyl betaine). Bardzo wysoko w składzie znajdziemy też składniki pozytywnie wpływające na skórę i ew. również florę bakteryjną, np. kwas mlekowy, betaina, wyciąg z owsa, pantenol, wyciąg ze stokrotki, kwas hialuronowy, sok aloesowy, glicerynę, wyciąg z zielonej herbaty, alantoinę, wyciąg z kwiatów róży, alpha glukan, wyciąg z kwiatów jaśminu, borówkę, ekstrakt z żurawiny. Wszystkie składniki mają na celu nawilżenie, złagodzenie podrażnień i ochronę. I to się czuje - żel bardzo dobrze oczyszcza, ale łagodnie, zarazem pielęgnując tę delikatną sferę. Zdecydowanie polecam!
    Zalety:
    • Skład
    • Konsystencja
    • Łagodzenie podrażnień
    • Dobre, ale łagodne oczyszczanie
    • Ochrona

Zobacz także inne Płyny do higieny intymnej