Kremy na noc

Fresh Lotus Youth Preserve Moisturizer Krem przeciwstarzeniowy

• 16 lipca 2024 o 17:39
    Fresh Lotus Youth Preserve Moisturizer
    Fresh Lotus Youth Preserve Moisturizer Ostatnio miałam okazję przetestować krem nawilżający Fresh Lotus Youth Preserve Moisturizer. Po kilku tygodniach regularnego stosowania, chętnie podzielę się swoimi wrażeniami. Opakowanie i Konsystencja Krem jest zapakowany w elegancki, szklany słoiczek, który nie tylko wygląda stylowo, ale także zapewnia odpowiednie przechowywanie produktu. Konsystencja kremu jest lekka i jedwabista, co sprawia, że bardzo łatwo się rozprowadza i szybko wchłania, nie pozostawiając tłustej warstwy na skórze. Skład i Zapach Fresh Lotus Youth Preserve Moisturizer zawiera ekstrakt z kwiatu lotosu, który jest znany ze swoich właściwości przeciwutleniających i rewitalizujących. Zapach kremu jest delikatny i świeży, co sprawia, że aplikacja jest przyjemnym doświadczeniem. Działanie Po kilku dniach stosowania zauważyłam, że moja skóra stała się bardziej nawilżona i miękka w dotyku. Krem doskonale radzi sobie z suchymi partiami skóry, nadając jej zdrowy blask. W ciągu kilku tygodni regularnego stosowania zauważyłam również, że drobne linie i zmarszczki stały się mniej widoczne, a cera wyglądała na bardziej jędrną i odświeżoną. Efekty Fresh Lotus Youth Preserve Moisturizer świetnie sprawdza się zarówno jako krem na dzień, jak i na noc. Jest idealny pod makijaż, ponieważ nie roluje się i nie powoduje nadmiernego błyszczenia się skóry. Regularne stosowanie sprawiło, że moja cera wygląda na zdrowszą, bardziej promienną i odmłodzoną. Podsumowanie Fresh Lotus Youth Preserve Moisturizer to produkt, który z pewnością zasługuje na uwagę. Jego lekka konsystencja, przyjemny zapach i widoczne efekty sprawiają, że jest to jeden z lepszych kremów nawilżających, jakie miałam okazję wypróbować. Jeśli szukasz kremu, który zapewni Twojej skórze intensywne nawilżenie, ochronę przed oznakami starzenia i zdrowy blask, ten produkt z pewnością spełni Twoje oczekiwania.
    Elednor
    1 czerwca 2022 o 21:12
    Wspaniały. Efekt natychmiastowy.
    Lotus Youth Preserve Face Cream to krem nawilżający, który chroni skórę przed pojawieniem się pierwszych zmarszczek. Krem na dzień, bogaty w antyoksydanty, wzmacnia blask, poprawia elastyczność skóry i chroni ją przed wolnymi rodnikami. Krem do twarzy na dzień Lotus Face Cream jest idealny dla każdego rodzaju cery, która pragnie odzyskać młodość. Pełna pielęgnacja odmładzająca, zapewniająca miękką i gładką skórę i to już od pierwszego użycia. Moja skóra pod okiem nie wyglądała ostatnio najlepiej. Ciągle zapominałam kupić nowy krem pod oczy, a do tego codzienne stresy i zmartwienia pozostawiły mimo wszystko odcisk na tej newralgicznej okolicy. Zaczęły się pojawiać drobne zmarszczki i widać było, że skóra nie wygląda zbyt dobrze. Już po pierwszym użyciu tego kremu rezultaty były obłędne. Byłam w wielkim szoku. Opakowanie i produkt: Produkt zamknięty jest w szklanym słoiczku, w moim przypadku o pojemności aż 15ml. Dostępna jest również opcja większa, czyli 50ml. Słoiczek o minimalnej szacie graficznej w mlecznym kolorze i o matowym wykończeniu. Sam produkt ma biały kolor i jest prawie bezwonny. Jego zapach jest tak delikatny, że ledwo wyczuwalny. Jest bardzo kremowy i delikatny pod palcem. Aplikacja i działanie: Ten kremik aplikuję dwa razy dziennie, czyli rano i wieczorem. Oczywiście na oczyszczoną uprzednio skórę. Ten krem ma zdecydowanie luźniejszą i bardziej kremową konsystencję, która zmienia się w kontakcie ze skórą na tłuściejszą. Można go stosować na całą twarz oraz pod okiem. Ja ograniczyłam się tylko do okolicy pod okiem, gdzie skóra wyglądała zdecydowanie źle. Od pierwszego użycia był efekt WoW. Skóra stała się idealnie gładka i nawilżona. Już po kilku użyciach jej stan się poprawił diametralnie. Skóra nie wygląda już jak papirus :) Bardzo dobry produkt, lepszego kremu chyba nigdy nie miałam. Dostępność i cena: Stacjonarnie marka dostępna chyba tylko w perfumeriach sieci Sephora, których oczywiście w moim mieście nie ma, a najbliższe punkty są w Szczecinie. Całe szczęście można je zakupić przez internet w sklepie internetowym Sephory oraz w sklepie Lookfantastic i jeśli mam być szczera to jeszcze nigdy o nim słyszałam. Dowiedziałam się o nim podczas szukania informacji o tym kremie. Krem kosztuje 97-99zł za 15ml oraz 249zł za 100ml, więc jest to kosmetyk z górnej półki cenowej. Jest to dużo ale osobiście uważam, że efekty są tego warte. A ponieważ jego data przydatności to aż 12M, więc raz do roku myślę, że można się szarpnąć i zrobić sobie prezent.
    muezaa
    21 lutego 2022 o 14:31
    Mój nowy ulubiony krem
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Próbkę tego kremu otrzymałam wraz z zamówieniem z Sepfory. Próbka wystarzczyła mi na kilkukrotne użycie, krem jest barzo wydajny. Ma perfekcyjną konsystencję. Nadaje się do użycia tak samo dzień jak i noc. Ale to co urzekło mnie najbardziej to zapach! Subtelny, znajomy mi zapach którego nie potrafię zidentyfikować. Nie zostawia tłustego filmu i nie błyszczy się po nim skóra. Myślę że mógłby być dobry pod makijaż, chociaz sama go nie przetestowałam. Edit: Kupiłam krem z sephory, całe opakowanie i nie wiem co jest grane ale zapach jest kompletnie inny niż w próbce, bardziej pachnie ogórkiem. Niestety zastanawiam się nad legitnością tego kremu, dlatego odejmuję jedną gwiazdkę.
    Zalety:
    • dobre nawilżenie
  • 10 września 2021 o 16:05
    Przyjemność nawilżenia
    Krem przeciwstarzeniowy Lotus Moisturizer od marki Fresh to kosmetyk zamknięty w małe podróżne opakowanie, uprzednio zapakowany w tekturowy kartonik, który jest przyjemny dla oka. Opakowanie szklane z matową powłoką, dość ciężkie jak na taką pojemność – 15 ml. Zapach przyjemny, nienachalny, nie drażni mnie za co dla niego plus. Krem ma jasną, w odcieniach beżu barwę, natomiast konsystencja gęsta z nutą lekkości. Pozwala na szybką aplikację, przyjemnie się wchłania w skórę. Nie pozostawia uczucia lepkości ani klejącej warstwy na skórze. Lotus Moisturizer daje skórze moc nawilżenia, delikatnie koi i łagodzi cerę, nie powoduje żadnych podrażnień ani uczuleń, bardzo lubię takie kosmetyki. Działanie pozytywnie mnie zaskoczyło. Widać wyraźne efekty w stosowaniu. Krem jest bardzo wydajny jak na miniformat, cena wysoka nawet za taką pojemność - 95 zł. Kosmetyk dostępny jest w sieci Sephora.
    • nawilża
    • nie uczula
    • koi, łagodzi cerę
    • nie zostawia uczucia lepkości
    Wady:
    • cena - jak na pojemność 15 ml/95 zł ale i tak warto
  • 27 lipca 2021 o 23:12
    Cudowny krem na letnie dni i nie tylko
    Lotus Youth Preserve Moisturizer otrzymałam do testów w ramach akcji ambasadorskiej. Do kremów przeciwstarzeniowych podchodzę zazwyczaj dość sceptycznie, ponieważ z miejsca kojarzą mi się z bogatą, treściwą, ciężką i tłustą konsystencją, którą na skórze wyczuwamy jeszcze długo po aplikacji. Krem od @freshbeauty nie dość, że pozytywnie zaskoczył mnie lekkością i delikatnością konsystencji , to jeszcze jest wydajny, ponieważ niewielka jego ilość wystarcza na zastosowanie na twarzy i szyi. Ale po kolei - "powiedz kotku, co masz w środku", czyli poznajmy skład: Kompleks na bazie lotosu (nie tylko jego kwiatu, ale też innych części rośliny) - nawilża, dodaje blasku i działa antyoksydacyjnie. Wyciąg z karamboli - poprawia elastyczność skóry, redukuje pierwsze oznaki starzenia, chroni przed wolnymi rodnikami. Kwas hialuronowy - najlepszy przyjaciel kobiet - cudownie nawilża, poprawia sprężystość skóry. Witamina E - pomaga chronić i wygładza skórę. Lotus Moisturizer spełnił moje oczekiwania - ma świetne działanie. To produkt do każdego rodzaju skóry. Już niewielka ilość kremu wystarczy na twarz i dekolt. Po dwóch tygodniach stosowania wyraźnie odczuwam poprawę kondycji mojej skóry, również delikatna skóra pod oczami jest mniej wiotka, a zmarszczki zaczynają się spłycać. Skóra jest gładka, błyszcząca i wyjątkowo elastyczna. Cera jest świeża i promienna - dla mnie to odkrycie tego lata. Z pewnością nie poprzestanę na jednym słoiczku. Szczególnie polecam zabieganym kobietom, które cenią sobie jakość a niekoniecznie chcą mieć na łazienkowej półce drugą drogerię, którą bez powodzenia od dłuższego czasu testują. Dziewczyny - spróbujcie z Lotusem od Fresh - jest doskonały.
    Zalety:
    • idealnie lekka konsystencja
    • świetne działanie nawilżające
    • super się wchłania
    • piękny zapach
    Wady:
    • cena regularna
    Otrzymałam do testów od marki/producenta

Zobacz także inne Kremy na noc