Żele pod prysznic dla mężczyzn

Ziaja Yego, Żel pod prysznic 3 w 1

notino.pl
Ziaja YEGO żele pod prysznic 3w1 - 300ml
Ziaja YEGO żele pod prysznic 3w1 - 300ml

• 16 marca 2025 o 21:52
    Standardowa Ziaja
    Kolejny żel który sprezentowałam mężowi i tym razem padło na Ziaje. Ja sama uwielbiam ich kosmetyki, w większości są naprawdę rewelacyjne, mają ciekawe i fajne propozycje. Zapach jest naszym zdaniem ledwie wyczówalny. W zakresie mycia i pielęgnacji no to nie mamy zastrzeżeń, ale na ogół nie wymagamy zbyt wiele od samych takich produktów myjących. Gdybym jednak musiała iść teraz kupić produkt do mycia to nie wiem czy bym zakupiła go ponownie. Raczej sięgnęła bym mężowi po coś innego ????
  • 23 listopada 2022 o 18:48
    Dobry
    Ziaja, Yego, Żel pod prysznic 3 w 1. Dobry żel, całkiem nieźle się pieni. Wydajny. Duże i wygodne opakowanie. Zapach typowy dla męskich produktów tej marki.
    Zalety:
    • wydajny
  • 2 maja 2021 o 10:01
    Żel i dla mężczyzny i dla kobiety :)
    Żel który używa mój mąż od lat jest mega wydajny. Można nim myć ciało , włosy także taki żel jest fajny , szczególnie podczas wakacji . Bo jest mały a można nim myć całe ciało . MI też się zdarzyło kilka razy nim umyć ciało . Ma cudowny męski zapach , łatwo się pieni i dobrze się spłukuję . Skóra po nim jest czysta , pachnąca i fajnie nawilżona . Fajny żel dla pary ;-)
  • 8 czerwca 2020 o 8:17
    Dobre męskie 3w1
    Kupiłam mężowi spontanicznie, bo bardzo lubi kosmetyki typu "do wszystkiego". Żel ma niebieski kolor, męski ale nienachalny zapach, dobrze myje i oczyszcza zarówno ciało jak i włosy, nadaje się też do mycia brody. Mężowi spodobał się ten produkt a przy tej cenie pewnie zagości pod prysznicem na dłużej. Minusem jest to, że szybko się kończy.
  • 1 kwietnia 2020 o 0:13
    nawet ja go polubiłam
    Musiałam znaleźć ten żel, by go zrecenzować! Mój chłopak go pokochał, a jest wybredny- nawet jeśli chodzi o żel pod prysznic. Zapach- obłędny, mega męski. Sama go uwielbiam, bardzo długo utrzymuje się na skórze. Mój facet jest nim zachwycony- co oznacza,że na długo przy nim zostanie. Odstawił nawet swoje szampony do włosów- bo ten żel mu odpowiada.
    Zalety:
    • świetny zapach
    • dobra cena