Peelingi do stóp

Yves Rocher Gommage Scrub, Gel Exfoliant Pieds Peeling do stóp

• 26 maja 2024 o 20:32
    Pięknie pachnie, delikatnie peelinguje
    Lawendowy peeling do stóp z Yves Rocher był kiedyś moim ulubieńcem. Uwielbiałam go stosować i podarować moim stopom odrobinę lawendowego luksusu z dobrą marką. Peeling poprawia kondycję stóp, ale cudów nie robi. Przepięknie pachnie, ma duże ziarenka, jest gruboziarnisty. Średnio wydajny. Piękne opakowanie. Produkt, do którego mam sentyment. Może jeszcze się na niego skuszę.
    Zalety:
    • poprawia kondycję stóp
    • piękny zapach
    • ładne opakowanie
    • nie jest taki drogi
    Wady:
    • średnio wydajny
    Asiiaem
    20 grudnia 2022 o 22:57
    Nie jest niezastąpiony, mocno lawendowy
    Kosmetyk jest dość mały. Ma dużo dość dużych ścierających drobinek. Dobrze ściera naskórek stop. Ma bardzo intensywny zapach lawendy który bardzo ładnie odświeża stopę. Lubiłam. Ten peeling. Konsystencja jest zbita i wydajna. Nie jest to jednak niezbędny kosmetyk. Można go zastąpić innym, tańszym.
    Zalety:
    • Działania
    • Dużo drobinek
    • Konsystencja w
    • Odświeżenie
    Wady:
  • 12 października 2022 o 22:18
    nie bardzo ..
    scrub do stóp przez gumkowanie z ekstraktem z lawendy. Ładnie ziołowo pachnie, nie uczula. Formuła troszkę przypominająca kaszkę dziecięcą i też taka płynna (?) z drobinkami ścierającymi. Szczerze pisząc, nie zrobił na mnie większego zaskoczenia
    U konsultantki
  • 17 marca 2022 o 8:23
    Świetny peeling
    Kosmetyk ma pojemność 75 ml. Ma zapach lawendowy. Drobinki zawarte w peelingu bardzo ładnie wygładzają i zmiękczają skórę. Używając go zapominamy o zrogowaciałej i szorstkiej skórze. Oczywiście kosmetyk stosujemy cały rok nie tylko latem. Stosujemy go raz lub dwa razy w tygodniu. Po jego zastosowaniu wcieramy nasz ulubiony krem do stóp. Ja używam go już od wielu lat. Co jakiś czas kusze się na inny tego typu produkt, ale zawsze wracam do tego bo inne nie spełniają moich oczekiwań. Mam zawsze zadbane i piękne stopy i o to chodzi.
  • 22 kwietnia 2021 o 22:22
    Dobrze sobie radzi.
    Lubię kosmetyki z lawendą, dlatego też zdecydowałam się na ten peeling. Użyłam już kilka opakowań, niedawno zdenkowałam kolejne. Peeling zamknięty jest w przezroczystej tubce zamykanej na zatrzask. Opakowanie jest ładne, od razu rzuca się w oczy widoczna na nim lawenda. Jest miękkie, więc nie ma problemu z wydobyciem produktu do końca. Peeling ma konsystencję jakby wodnistego żelu, ale nie wyślizguje się z rąk. Zawiera maleńkie brązowe drobinki, których jest naprawdę sporo. Jeśli chodzi o zapach to nie jest jakiś rewelacyjny, ale brzydki też nie. Mi się nawet podobał, wyczuwałam tutaj lawendę. W składzie mamy m.in. naturalną substancją peelingującą, wodę lawendową, glicerynę, pumeks. Moja skóra stóp jest w dobrej kondycji, czasami lekko się przesusza i wtedy potrzebuje peelingu i dobrego nawilżenia. U mnie ten produkt spisał się naprawdę dobrze. Drobinki są malutkie, ale dobrze zdzierają naskórek i oczyszczają skórę. Stopy po użyciu tego peelingu rzeczywiście są wygładzone i zmiękczone, idealnie przygotowane do nałożenia kremu. Produkt ma 75 ml, ale starcza na długo. Często jest w promocji i kosztuje ok. 12 zł. Nie zauważyłam żadnych wad, do moich stóp peeling okazał się wystarczający i dobrze sobie radził. Miał wygładzać i zmiękczać i dokładnie to robił. Kupię go ponownie, bo lubię od czasu do czasu do niego wracać.
    Zalety:
    • Wygładza i zmiękcza skórę.
    • Dobrze zdziera naskórek i oczyszcza.
    • Całkiem ładny zapach.
    • Wydajny.
    • Cena adekwatna do jakości.