Toniki i hydrolaty

Ziaja Jeju, Tonik do twarzy z nutą mięty, granatu i czarnej porzeczki

Ziaja Jeju
Bodyland.pl
Ziaja Jeju tonik do twarzy 200ml
E-Glamour.pl
Ziaja Jeju tonik do twarzy 200ml

• 4 kwietnia 2025 o 8:00
    Polecam
    Kupiłam ten tonik w ciemno i się nie zawiodłam . Wygładza skórę i zostawia ja promienną. Dodatkowo nie jest tłusta . Wiadomo , każdemu się inaczej sprawdzi , gdyż każdy ma inny rodzaj cery . Jakość godna ceny .
  • 1 kwietnia 2025 o 21:49
    Mega game changer
    Totalna polecajka, używam chyba od około 3 lat i to już moje x opakowanie. Jest przecudowny, daje uczucie świeżości i nawilżenia, a stosunek jakości do ceny jest jeszcze lepszy. Jestem nim mega zachwycona <3
  • 28 marca 2025 o 18:45
    Bardzo fajny
    Bardzo fajny tonik który ładnie pachnie, i daje widoczne efekty które można zobaczyć w bliskim czasie fajny produkt bardzo polecam kupić bo sama też używałam
  • 18 marca 2025 o 15:29
    Ziaja Jeju Tonik
    ????Tonik do twarzy Ziaja Jeju – odświeżenie i pielęgnacja dla młodej skóry W dzisiejszym wpisie chciałabym podzielić się moją opinią na temat toniku do twarzy Ziaja Jeju. To produkt, który przyciągnął moją uwagę minimalistyczną dekoracją opakowania, przystępną ceną oraz obietnicą naturalnej pielęgnacji. ????Moje wrażenia po stosowaniu ✅ Zapach i konsystencja – Produkt ma delikatny, świeży zapach z lekko owocową nutą. Nie jest nachalny, co dla mnie jest dużą zaletą. Konsystencja jest lekka i wodnista, co sprawia, że tonik łatwo się aplikuje i szybko wchłania. ✅ Efekt na skórze – Po kilku dniach stosowania zauważyłam, że tonik rzeczywiście dobrze oczyszcza skórę, odświeża i pozostawia uczucie nawilżenia. Nie ściąga skóry ani nie powoduje podrażnień, co często zdarza się w przypadku kosmetyków z kwasami. ✅ Działanie na pory i sebum – Mam skórę mieszaną, skłonną do przetłuszczania w strefie T, więc szczególnie interesowało mnie, czy produkt pomoże w regulacji sebum. Po kilku tygodniach stosowania zauważyłam lekką poprawę – skóra mniej się błyszczy, a pory wydają się nieco mniej widoczne. ????Podsumowanie – czy warto kupić tonik Ziaja Jeju? Jeśli masz młodą skórę, skłonną do przetłuszczania i chcesz dodać do swojej pielęgnacji lekki, odświeżający tonik o naturalnym składzie, to zdecydowanie warto go wypróbować. Nie podrażnia, nie wysusza i daje przyjemne uczucie czystości. W dodatku jego cena sprawia, że jest to kosmetyk na każdą kieszeń. Zalety: ✅ Naturalny skład (99% składników pochodzenia naturalnego) ✅ Odświeżający, delikatny zapach ✅ Nie podrażnia i nie wysusza skóry ✅ Pomaga w oczyszczaniu porów i regulacji sebum ✅ Bardzo przystępna cena Wady: ❌ Może być zbyt delikatny dla osób z cerą bardzo tłustą i problematyczną ❌ Efekt matujący nie jest długotrwały Tonik Ziaja Jeju to lekki, odświeżający kosmetyk, który świetnie sprawdzi się w codziennej pielęgnacji skóry mieszanej i tłustej. Nie daje spektakularnych efektów w walce z niedoskonałościami, ale dobrze uzupełnia rutynę pielęgnacyjną. Za tak niską cenę – warto go wypróbować!
    Zalety:
    • Naturalny skład (99% składników pochodzenia naturalnego)
    • Odświeżający, delikatny zapach
    • Nie podrażnia i nie wysusza skóry
    • Pomaga w oczyszczaniu porów i regulacji sebum
    • Bardzo przystępna cena
    Wady:
    • Może być zbyt delikatny dla osób z cerą bardzo tłustą i problematyczną
    • Efekt matujący nie jest długotrwały
  • 9 marca 2025 o 13:25
    Tonik Ziaja
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Uwielbiam ten tonik za jego bardzo niską cenę. Sprawdził się u mnie super. Mam bardzo delikatną cerę a on mnie nie podrażnij. Świetnie nawilża cerę. Ale uważam że nie sprawdzi się u osób z bardzo suchą cerą ponieważ nie nawilża bardzo mocno.
    Zalety:
    • Atomizer