Rozjaśniacze do włosów

Delia Cameleo, Blond Star Exrteme, Rozjaśniacz do włosów

• 3 października 2024 o 18:39
    Beznadzieja
    Przed użyciem rozjaśniacza moje włosy były w odcieniu ciepłego brązu, kilka miesięcy wcześniej farbowane. Stwierdziłam że zrobię sobie pasemka (o zgrozo) tym produktem, bo tani i łatwo dostępny. Produkt łatwo się miesza i bez problemowo nakłada na włosy. W moim opakowaniu nie było ulotki standardowo wkładanej do farb - nie wiem czy źle trafiłam, jednak to trochę dziwne. Producent obiecuje kwiatowy zapach - śmiech na sali. Rozjaśniacz śmierdzi tak samo jak wszystkie tego typu produkty i żadnej kwiatowej nuty nie ma się co spodziewać. Zapach dusi i szczypie w oczy. Nie jest wydajny. Moje włosy są co prawda długie ale strasznie cienkie, więc zdziwiłam się że starczyło mi go tylko na połowę pasemek, które docelowo chciałam zrobić. No i najgorsze - obietnica rozjaśnienia o 7 tonów? Żart. W sumie takie łaty zrobił. W niektórych miejscach rozjaśnił lepiej, w niektórych gorzej, ale średnio wyszło mi rozjaśnianie o 1, maksymalnie 2 tony, a trzymałam długo, może aż za długo. Na plus odżywka, jakoś bardzo mocno mi włosów nie zniszczył. Ale nie widzę sensu kupowania tego rozjaśniacza, bo szkoda nerwów.
    Zalety:
    • dołączona odżywka
    • nie niszczy jakoś strasznie włosów
    Wady:
    • słabo rozjaśnia
    • robi łaty
    uniqua
    31 stycznia 2022 o 0:38
    Cichy zabójca
    Używałam tego produktu do kąpieli rozjaśniającej. Nie był to "mój pierwszy raz" z takim zabiegiem. Rozjaśniacz rozrobiłam z dwukrotnie większą ilością wody i odżywki, niż w standardowym przepisie, specjalnie zmieniając proporcje... Mieszankę trzymałam na głowie około 15 minut, choć planowałam czas na pół godziny. Czemu? Bo to morderca a nie rozjaśniacz ????. Produkt jest mega mocny. MEGA. Nie polecam stosowania go w żaden sposób, a tym bardziej w opcji "tradycyjnej". Na bank spali włosy.
    Zalety:
    Wady:
    • Działanie

Zobacz także inne Rozjaśniacze do włosów