Kremy na noc

Tołpa Dermo Face Sebio+
Tołpa Sebio+ Krem Korygujący Niedoskonałości Cica 40ml

• 31 stycznia 2025 o 21:22
    Hit
    Kupiłam z ciekawości. Mam cerę z pryszczami wiec pomyślałam ze mi się sprawdzi. Na poczatku byłam totalnie na nie, nie robił totalnie nic! Po kilku miesiącach, dalam kremowi drugą szansę. Nakładam go po serum z the ordinary niacinamide 10% + zinc 1% i powiem szczerze że zauważyłam zmiany. Wypryski się lepiej i szybciej goją, a przbearwienia znikają.
  • 13 października 2024 o 22:46
    Must have w mojej szafce
    Używam tego kremu już od wielu lat w momentach "wysypów" niedoskonałości i zawsze się sprawdza. Zmiany szybciej się goją i nie powstają kolejne. Dodatkowo nie wysusza i nie ściąga skóry.
  • 28 maja 2024 o 19:55
    Krem jest okej, ale na pewno są lepsze
    Krem jest całkiem okej, po 2/3 użyciach wieczorem faktycznie sprawia że większość pryszczy jest zagojona, ale mam co do niego trochę uwag, Konsystencja jest na bardzo duży minus, jest strasznie klejący plus roluje się na twarzy, Po dostaniu się do ust ( np po posmarowaniu okolicy wokół ust) sprawia że na ustach pozostaje bardzo dziwny smak którego prawie nie da się zlikwidować
    Zalety:
    • Szybkość działania,
    Wady:
    • Konsystencja,
  • 24 maja 2024 o 9:24
    Zdecydowane : TAK
    Mam cerę problematyczną , z rozszerzonymi porami, mieszaną, z tendencją do trądziku, ze zmianami potrądzikowymi. Na pewno nie oczekiwałam cudów, bo mając swoje prawie 40 lat, przetestowałam już co nie co kosmetyków do twarzy , więc w sumie na co liczyłam ? Na szybsze wyparowanie tradziku pojawiajacego sie w okresie miesiączkowym ? A tu zaskoczenie. Krem nie tylko ekspresowo zredukował akurat występujący trądzik, ale i zmniejszył zmiany potrądzikowe i to z bardzo widocznym efektem ! Pory są nieco mniej rozszerzone, nowy trądzik występuję w ogromnie mniejszej ilości, cera się nieznacznie wygładziła po tym, gdy istniejące zmiany potradzikowe zostały zminimalizowane. Jestem tak mile zaskoczona, że stał się on moim must-have w domowej kosmetyczce. Krem stosuję oczywiście na noc po wcześniejszym oczyszczeniu twarzy. Jako , że krem nieco wysusza, to w dzień zawsze należy pamiętać o dobrym nawilżeniu i stosowaniu spf .
    Meamon
    23 marca 2024 o 10:47
    Kosmetyk na całe życie i do zabrania w zaświaty
    (Uwaga: zawszy używam razem z żelem do mycia z tej samej serii.) Mój ukochany, ulubiony, cudowny, genialny i najlepiej działający krem na pryszcze. Gdybym umiała pisać wiersze, wydałabym o nim tomik romantycznej poezji. Zużyłam już kilka tubek. Podczas comiesięcznego wysypu pryszczy jest praktycznie moim kołem ratunkowym. O ile moja cera bardzo lubi wąkrotkę azjatycką, to żaden inny kosmetyk z tym składnikiem nie daje tak spektakularnych efektów. Choć daję szansę wielu kosmetykom, to wobec tego konkretnego jestem do bólu lojalna i wracam do niego jak bumerang. Po pierwsze, jest to jedyny krem który mogę stosować na aktywne zmiany bez niepokoju, że rozsieję pryszcze po reszcie twarzy. Po drugie, goi pryszcze w naprawdę ekspresowym tempie--po jednej nocy zmiany są wyraźnie mniejsze, po dwóch albo trzech... już ich nie ma, zarówno tych paskudnych otwartych jak i wydętych podskórnych. Po prostu magia. W życiu nie widziałam kremu, który tak efektywnie działa. Dodatkowo ładnie wygładza twarz. Cudzik.
    Zalety:
    • faktycznie usuwa pryszcze
    • działa zaskakująco szybko
    • wygładza
    • bardzo wydajny
    Wady:
    • wbrew zapewnieniom producenta, redukcja produkcji sebum jest raczej krótka i powierzchowna
    • dziwnie pachnie

Zobacz także inne Kremy na noc