Kremy BB, CC i DD

Jane Iredale Glow Time Full Coverage Mineral BB Cream Baza mineralna BB w formie kremu

• 7 października 2022 o 17:47
    Podrażnia
    Nie rozumiem fenomenu tego kremu BB . Dałam się namówić mojej kosmetyczce na ten krem zamiast podkładu drogeryjnego i to był najgorszy błąd!Niby mineralny z dobrym składem a mnie podrażnił w moment od nałożenia na twarz !!! Już nie wspomnę o tym jak twarz się po nim świeci !!! 30 min od nałożenia a wyglądam jakbym się strasznie spocila :/ Dramat !!!! Bardzo żałuje tego zakupu 240 zł wydane w błoto !!!
    U konsultantki
  • 23 lutego 2022 o 13:26
    Fajny efekt
    Fajny produkt, nie wysusza. Produkt jest bardzo gęsty, daje średnie krycie, nie ma efektu maski. Długo się utrzymuje na skórze. Ładnie się prezentuje na skórze, nie widać że mam makijaż, ale to też zależy od stanu mojej skóry. Bywa że mam bardziej suchą. wtedy już trochę widać, że mam nałożony produkt. Dodatkowy plus za SPF25. Ogólnie polecam ten krem bb, ale jest bardzo drogi. Wydaje mi się, że najlepiej się sprawdza na cerze bez większych problemów.
    Zalety:
    • Wygładza skórę
    • Średnie krycie
    • Gęsty
    • Nie ma efektu maski
    • Nie wysusza
    Wady:
    • Drogi
    • Nie najlepszy dla bardzo tłustej cery i bardzo suchej
    kasinaa
    28 października 2020 o 16:31
    Zapycha i to bardzo
    Jak w tytule niestety zapycha moja wrażliwa cerę. Od razu po pierwszym użyciu i przy każdym kolejnym - skreśla go to z mojej listy kosmetyków Reszta na plus, ładnie wygładza , daje glow ale ładny nie przesadzony , trwa nawet nawet - jakieś 6 godz na pewno. Gdyby nie powodowanie strasznego wysypu bolących niedoskonałości byłby wciąż w użyciu Po nim podziękowałam marce Jane Iredale To nie dla mnie
    Zalety:
    • Ładny wygląd na skórze
    Wady:
    • Zapycha bardzo
    vandyck
    8 stycznia 2020 o 22:20
    Hmmm, te silikony.. nie wart swojej ceny
    Nabrałam się kupując ten krem BB, a używałam go przez ok dwa lata, i zużyłam kilka opakowań. Bardzo mi się świeciła twarz po nim, schodził bardzo szybko ze strefy T, w pracy słyszałam że wyglądam na zmęczoną / chorą... Przyszło mi w końcu do głowy sprawdzić skład ... marka bardzo dobrze się reklamuje, i łatwo jest nie zwrócić uwagi, ze to jest makijaż NA BAZIE MINERAŁÓW, a nie MINERALNY. Także, nakładamy na twarz silikony z ekstraktami i domieszką minerałów. Extrakty roślinne wolę używać do pielęgnacji niż do makijażu. Zdecydowanie wybieram podkład YSL lub Chanel za tę cenę, gwarantują lepszą trwałość i efekt. Szczególnie że ten nie jest wcale taki ‚naturalny’. Używam tego produktu od: używałam między 2014-2016 Zużytych opakowań: 4
    Zalety:
    • Dobrze kryje
    • Jest cruelty free
    • Wydajny
    Wady:
    • Za drogi
    • Nietrwały
    • Płaski na twarzy
    • Ciężko się rozprowadza
    • Szybko się swieci