Cienie do powiek

Revolution Beauty (Makeup Revolution) Makeup Revolution x Roxxsaurus, Roxi Ride or Die Shadow Palette Paleta cieni do powiek

• 15 marca 2021 o 17:02
    10/10
    Bez dwóch zdań jest to jedna z lepszych paletek na rynku w bardzo dobrej, nie wysokiej cenie. Znalezienie paletki, która spodoba mi się kolorystycznie zazwyczaj graniczy z cudem. Aczkolwiek myślę, że w tej paletce każdy znajdzie coś dla siebie, gama kolorów jest dość szeroka, zawiera brokatowe cienie jak i matowe, dzięki czemu łatwo wykonać makijaż wieczorowy, mocniejszy, jak i dzienny, lekki. Osobiście bardzo urzekł mnie turkus, "Draco", który kolorystycznie jak i pod względem nazwy kojarzy się z Harrym Potterem/Slytherinem! Wszystkie inne nazwy cieni są równie urocze. Cienie są bardzo dobrze napigmentowane, każdy kolor, wraz z tymi jasnymi, jest wyrazisty. Nic się nie usypuje na twarzy, cienie bardzo łatwo i przyjemnie rozcierają się na powiece. Paletka ma ładne opakowanie a co najważniejsze- lusterko.
    Zalety:
    • szeroka gama kolorów
    • pigmentacja
    • urocze nazwy cieni
    • lusterko
    • ładne opakowanie
    • cienie się nie osypują
  • 12 listopada 2020 o 14:07
    Dobra jakość
    Kupiłam tą paletkę za około 30 złotych w drogerii internetowej zachęcona pięknymi kolorami. Uwagę od razu przyciąga opakowanie - złote, lustrzane. W środku znajdziemy 18 cieni - matowych i błyszczących oraz duże lusterko. Cienie mają dosyć dobrą pigmentację, nie tworzą nieestetycznych plam na powiece. Gama kolorystyczna jest szeroka, co dalej wiele możliwości. Nakładam je na bazę z Inglota i trzymają się cały dzień. Szczególnie lubię efekt jaki dają metaliczne cienie w złotej tonacji. Jest to produkt zadecydowanie godny polecenia
    • jakość
    • opakowanie z lusterkiem
  • 17 kwietnia 2020 o 19:27
    Dobre foliowe, słabe maty
    Paletę kupiłam na promocji za 35 zł zachęcona różnorodnoscią kolorów. Paleta jest solidna, ma duże lusterko. Na bazie NYX glitter primer cienie foliowe wyglądają super, w szczególności żółty. Niestety maty wprost odwrotnie. Okropna pigmentacja. Pokładałam nadzieję w zielonym (brokatowy) ale się bardzo zawiodłam. Jedyny mat który przypadł mi do gustu pod względem pigmentacje to żółty. Pomimo wykorzystania dobrych pędzli cienie źle się blendują. Foliowe nałożone na bazę mają w porządku trwałość. Moim zdaniem nie warto kupować dla samych cieni foliowych.
    Zalety:
    • Cienie foliowe
    • Duże lusterko
    • Porządne opakowanie
    Wady:
    • Maty
    • Źle się blendują
    • Okropna pigmentacja
    MagFifi
    3 kwietnia 2020 o 16:46
    Można poszaleć z kolorami
    Revolution Roxi skradła moje serce samym już wyglądem. Opakowanie ma piękny marmurkowy kolor więc przyciąga wzrok a w środku lustrzana paletka. ZALETY : *lustrzane etui można się przejrzeć bez konieczności otwierania *pięknie kolorki, które są dobrze napigmentowane dzięki temu fajnie się blendują i nie ma problemu w przejściu koloru z jednego na drugi odcień . *paletka trochę duża gdyż ma nadrukowane nazwy odcieni Ale ja bardzo lubię gdy każdy kolor ma swoją nazwę. * dodatkowe lusterko w środku jest dla mnie na wielki plus bo możemy zabrać ja w podróż i tworzyć makijaż gdzie kolwiek jesteśmy. *paletką możemy wykonywać makijaż wieczorowy jak i dzienny , jak dla mnie jest ona idealna na jesień. *posiada 18 odcieni od matowych po brokatowe i metaliczne dzięki nim możemy komponować piękne zestawienie kolorystyczne.
  • 3 marca 2020 o 17:33
    Zadaje szyku
    Ta paletka to jeden z moich ulubionych zakupów ostatnich tygodni. Zwróciłam na nią uwagę przez piękne złote opakowanie. Gdy ja otworzyłam wpadłam w zachwyt nad kolorami. Bardzo podoba mi się połączenie wyrazistych odcieni z połyskującymi. Ta paletka jest wprost idealna do wykonania jesiennego makijażu ma piękny odcień żółci , zieleni szarości oraz brązów jednak dla przełamania są róże oraz złote odcienie. Jeśli chodzi o jakość kolorów i ich pigmentację to jest świetna. Kolory są ładnie nasycone, nałożone na bazę trzymają się na powiece , ładnie się rozcierają i płynnie można przejść w inny odcień. Podoba mi się też spore lusterko bo zawsze gdy wykonuje makijaż oka i tak korzystam z mniejszego niż to zawieszone w łazience a tu mam od razu pod ręką i paletkę i lusterko.
    Zalety:
    • układ i jakość kolorów
    • duże możliwości wykonania różnorodnego makijażu
    • trwałość i łatwość aplikacji
    • duże lusterko