WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Serum do włosów

Pharma BIO Laboratory Serum/mgiełka ziołowa do włosów zniszczonych i farbowanych

• 10 grudnia 2019 o 15:35
    Fajny jako lekki stylizator
    Odżywkę zgarnęłam z łazienki mamy, jako jeden z kosmetyków, które miała wyrzucić, bo jej średnio służyły, ale ulitowałam się i postanowiłam dać im drugie życie na swojej półce. Mam kręcone włosy i lubię produkty w spreju, używam ich jako reanimację loków na drugi dzień albo sposób na lepszy skręt zaraz po myciu. Co do zasady stronię od stylizatorów typu żel czy pianka, bo używanie ich trochę mnie przerasta, ale taki sprej to jest coś na tyle nieinwazyjnego i lekkiego, że chętnie się nim posługuję. Produkt BioPharma jest na tyle fajny, że ma faktycznie naturalny skład, sporo ziół i dobroci, de facto jest odżywczy a nie stylizujący. Jeżeli ktoś ma skłonność do alergii to powinien być bardziej uważny, ale mi osobiście nic nie zaszkodziło. Ciężko mi powiedzieć, czy bardzo odżywia włosy, na pewno to fajny zraszacz który odświeża fryzurę. W kwestii odżywienia stawiam jednak na produkty do spłukiwania, trochę nie chce mi się wierzyć, że szampon w połączeniu z takim leciutkim psikadłem odwali całą robotę. Przy okazji bardzo ładnie, świeżo pachnie, zapach się chwilę utrzymuje na włosach. Wydajność to około 3 miesiące praktycznie codziennego stosowania, więc jak najbardziej na plus przy tej cenie. Z dostępnością trochę gorzej, ale nie można mieć wszystkiego.
    EmaaD
    29 sierpnia 2019 o 13:02
    HIT! HIT! HIT!
    Po prostu mój HIT! W niemal 100% naturalna odżywka/mgiełka. Zawsze stosuję przed porannym czesaniem na całą długość włosów co ułatwia mi ich rozczesanie. Nie boję się psikać jej nawet na skórę głowy, ponieważ nie przetłuszcza włosów oraz ich nie obciąża. W moim przypadku obietnice producenta sprawdzają się w 100%! Dodatkowo ten zapach łąki, polnych ziół jest boski. A cena to tylko kolejny atut i powód aby stosować regularnie!
    Zalety:
    • zgodność z obietnicami producenta
    • filtr UV
    • naturalny skład
    • nie przetłuszcza włosów i ich nie obciąża
    • opakowanie i forma aplikacji
    • ułatwia rozczesywanie
    • zapach łąki, polnych ziół
    Wady:
    • BRAK