Pasty do zębów

Colgate Max White Charcoal, Pasta do zębów

Colgate Pasta do zębów Max White Charcoal 75 ml
Colgate Max White Charcoal
notino.pl
Colgate Palmolive pasta do zębów Max White Charcoal 75 ml # Wpisz kod MDW5PL i uzyskaj dodatkowe 20 % rabatu na ten produkt promocja do 17.05.2020

d_t_b
    15 lutego 2025 o 20:06
    Jest poprawna. Ot zwykła pasta do mycia zębów.
    Nie daje efektu natychmiastowego wybielenia zębów, więc jeśli tego oczekujesz to nie sięgaj po nią. Ja ją tratuję jako fajną pastę do mycia zębów. Ma delikatny miętowy smak, nie szczypie "w oczy" :) Skutecznie myje zęby i ogólnie jest ok. Opakowanie ma fajne, tuba zamykana na klik, stoi na nakrętce, więc pasta jest zawsze w gotowości do użycia, nawet kiedy jest jej mało to łatwo ją wydobyć.
    Sugary
    28 grudnia 2024 o 16:28
    Przeciętna pasta bez efektu wow
    Przyznam szczerze, że po paście z dodatkiem węgla spodziewałam się czegoś więcej, zwłaszcza w kwestii efektu wybielającego. Niestety, mimo regularnego stosowania, nie zauważyłam większej różnicy w wyglądzie moich zębów. Owszem, pasta dobrze oczyszcza, odświeża oddech i ma przyjemny, klasyczny smak, ale pod względem wybielania to raczej przeciętny produkt. Nie zauważyłam też żadnych dodatkowych korzyści, które mogłyby wyróżniać tę pastę na tle innych. Działa jak każda inna pasta – spełnia swoje podstawowe zadanie, ale nie ma w niej nic wyjątkowego. Jeśli szukasz czegoś spektakularnego w kwestii wybielania, to niestety nie jest to najlepszy wybór.
    Zalety:
    • Dobrze oczyszcza zęby
    • Odświeża oddech
    • Przyjemny smak
    Wady:
    • Brak widocznych efektów wybielających
    • Niczym nie wyróżnia się na tle innych past
  • 12 czerwca 2024 o 23:55
    Idealny dla miętowych delikatnisiów
    Zazwyczaj szukam past do zębów, które zawierają węgiel, ponieważ nie przepadam za intensywnym miętowym smakiem. Colgate, Max White Charcoal okazała się idealnym rozwiązaniem pod tym względem. Jej miętowość jest łagodniejsza, co sprawia, że codzienne szczotkowanie jest dla mnie znacznie przyjemniejsze. Pasta Colgate nie przyniosła może spektakularnych efektów wybielających, ale zdecydowanie spełnia swoje podstawowe zadanie – dokładnie czyści zęby i pozostawia uczucie świeżości. Węgiel aktywny dodaje delikatnej nuty, która przełamuje typową miętową ostrość, co jest dla mnie dużym plusem.
    Zalety:
    • Łagodna miętowość
    • Delikatny węglowy smak
    • Uczucie świeżości
    • Skuteczne oczyszczanie
    • Idealna na co dzień
    Wady:
    • Brak spektakularnych efektów wybielających
    • Może nie spełniać oczekiwań osób preferujących intensywną miętę
  • 10 czerwca 2024 o 13:26
    Zwykła pasta
    Pastę kupiłam ponieważ, wiem że węgiel aktywny pozytywnie wpływa na wybielanie zębów. Robiłam kiedyś domową papkę jednak to wymagało czasu i strasznie budziło dlatego pasta do zębów z jego dodatkiem jest idealnym rozwiązaniem. Niestety ta mnie zawiodła. Produkt delikatnie oczyszcza zęby i pozostawia uczucie świeżości jednak nie rozjaśnia przebarwień. Ma delikatny smak, nie piecze w język. Posiada wygodne opakowanie z zamykanym korkiem. Produkt ma ciemna barwę ale nie brudzi znacząco zlewu czy szczoteczki. Ogólnie jest ok, ale nie robi nic szczególnego.
  • 27 maja 2024 o 9:05
    Nie zapewnia ekstremalnego wybielenia, ale dobrze usuwa różnego rodzaju przebarwienia i wyrównuje koloryt zębów delikatnie je rozjaśniając.
    Pastę kupiłam skuszona przystępną ceną. Nie liczyłam tutaj na ekstremalne wybielanie , bo nie wierze w takie cuda, ale pomyślałam, że może okazać się pomocna w usuwaniu codziennych przebarwień. Uwielbiam czarna kawę, więc ta pasta mogłaby być dla mnie wybawieniem. Pasta ta jak inne z tej serii znajduje się w ładnym kartoniku. Kosztuje kilkanaście złotych lecz ja upolowałam ją w promocji za mniej niz 10 zł, więc bardzo taniutko. Ogólnie fajnie, że jet dostępna w markecie który mam blisko domu. Kupiłam dwie tubki i kończę używać już tą drugą, więc myślę, że jak najbardziej mogę wypowiedzieć się co do jej działania. Ważne dla mnie jest to , że pasta ma przyjemny, nie za mocny, ale też nie za delikatny, miętowy smak. Jet czarna ale po kontakcie ze śliną zmienia kolor na szary. Mycie zębów z tą pastą jest przyjemne. Pasta dobrze się pieni i dokładnie oczyszcza szkliwo. Dokładnie usuwa kamień nazębny co stwierdzila moja dentystka. Zostawia uczucie świeżości na długo. Jeżeli chodzi o działanie wybielające to jest delikatne, ale jest. Uwielbiam kawę, a nie mogę powiedzieć, że moje zęby są rażąco żółte. Mam wrażenie , że ostatnio na prawdę się rozjaśniły. Więc jestem pewna , że coś tam robi. Ja będę jej używać, a także zamierzam wypróbować inne pasty z tej serii i czekam na dalsze efekty. Nie ukrywam, że w między czasie będę rozglądała się za pastą mocniej wybielającą. Tutaj mogę dać takie 4/5. Ale uważam że i tak jest dobrze. Tak jak wpsomniałam wyżej na pewno sięgnę po nią ponownie. Pasta nie przyczynia się do nadwrażliwości zębów, w moim przypadku nie wywołuje żadnych niechcianych reakcji.
    Zalety:
    • przyjemny, odświeżający smak
    • delikatne działanie wybielające
    • wygodna tubka