Serum do włosów

L'Oreal Paris Botanicals Fresh Care, Olejek arganowy & Krokosz, Odżywczy eliksir do włosów bardzo suchych i niezdyscyplinowanych

malazu
    5 sierpnia 2024 o 21:45
    Mi się nie sprawdziła
    Spodziewałam się czegoś więcej po tej odżywce bez spłukiwania. U mnie nie dała żadnego pozytywnego efektu, a wręcz przeciwnie - plątała mi włosy i sprawiała, że ciężko je było rozczesać. Niezależnie ile jej dałam, efekt był ten sam. Włosy były matowe i szorstkie w dotyku. Ja nie polecam.
    Milka05
    20 lutego 2024 o 20:36
    Moje włosy go pokochały :)
    Kupiony zupełnym przypadkiem. Powtórzę za poprzedniczką, że rzeczywiście jest niedoceniony. Podchodzę z rezerwą do takich kosmetyków, bojąc się, że nadmiernie obciążą mi włosy. Tego cudeńka, o konsystencji lekkiej kremowej emulsji, wystarczy dosłownie odrobina, aby włosy nabrały miękkości, lekkości i blasku. Nie mam już problemu z rozdwajającymi się końcówkami. Włosy są przyjemnie dociążone, lepiej się układają i do tego pięknie pachną. Używam zarówno na mokre, jak i suche włosy. Produkt nie wpłynął u mnie na ich szybsze przetłuszczanie. Stosuję co drugie mycie, a na końcówki suchych włosów codziennie - nie skleja, nie robi „strąków”. Zdecydowanie warto spróbować.
    Zalety:
    • działanie na włosy - odżywia, nawilża
    • można stosować na mokre i suche włosy
    Wady:
    • brak :)
  • 12 czerwca 2022 o 20:02
    nie lubię
    Zakładałam wprawdzie, iż moje włosy mogą się po tym kosmetyku przetłuszczać bardziej niż zwykle, niemniej oczekiwałam równocześnie chociażby minimalnej poprawy ich kondycji. Zwłaszcza biorąc pod uwagę cenę. Szczerze mówiąc używam go już dość długo , w pewnym momencie zaprzestałam na pare miesięcy i ponownie wróciłam do odstawionej fiolki i co? no właśnie nic.. Nie zauważyłam żadnej różnicy przed , w trakcie i po. Włosy jak były tak są suche i zniszczone.1,5 gwiazdki daję za lekką konsystencję i brak obciążania włosów.
    Sunny_M
    12 stycznia 2022 o 22:44
    Cudo w małym opakowaniu :)
    Produkt jest bardzo nietuzinkowy. Myślałam, że na włosy za talię będę potrzebowała duży zużywać produktu. A to maleństwo wystarczy dwa razy nacisnąć i mamy pod dostatkiem eliksiru. Który obłędnie ale to obłędnie pachnie. Fajnie wchodzi we włosy i do rączek, jak coś na nich zostanie :) Bardzo wydajny i bardzo niedoceniony, ja jestem zachwycona. Stosuję go na mokre i suche włosy. Super chroni przed wiatrem, zgniecione pod kaskiem czy przy wietrze w warkoczu dalej wyglądają olśniewająco :)
    Zalety:
    • wydajny
    • działa i dobrze nawilża włosy
    • i na mokre włosy i na suche można stosować
    Wady:
  • 24 listopada 2021 o 16:43
    Dobry krem do włosów
    Od czasu stosowania bovax - oleokremu, który jest już niedostępny w rossmanie, szukalam zastępcy, I chyba znalazłam w tym produkcie, stosuje po myciu na mokre włosy, gdy potrzebuja one dociazenia, potrafi jednak on czasem obciazyc włosy, ale poza tym kosmetyk jest super, nie wiem czemu nie ma tylu opinii ale na promocji często pozostaje tylko pojedyncza sztuka produktu. Dla mnie hit pośród kosmetyków tego typu.