Odżywki do rzęs

Nutridome Body & Spirit, Odżywka do rzęs

• 17 stycznia 2023 o 17:20
    Jest dobrze, ale mogłoby być lepiej
    Odżywka nutridome nie jest zła, ale mogłaby być lepsza. Na pierwsze efekty trzeba troszkę poczekać, około półtora miesiąca. Dla mnie to jest troszkę dużo czekania ponieważ wcześniej używałam Revitalash i Efekty były już po pięciu dniach, także jest to znaczna różnica. Ale z racji tego że odżywka nie jest droga można poczekać te półtora miesiąca i mieć ładne długie i gęste rzęsy
  • 22 września 2022 o 13:55
    Taka sobie jest ta odżywka.
    Odżywka Nutridome jest w plastikowym pojemniczku z dość wygodnym w używaniu pędzelkiem, który dobrze dozuje ilość produktu. Działanie odżywki jest słabe. To znaczy jakieś efekty są ale bardzo delikatne w porównaniu z produktami firm konkurencyjnych. Poza tym po odstawieniu odżywki rzęsy bardzo szybko zaczęły masowo wypadać. W końcowym efekcie stan moich rzęs był dużo gorszy niż prze zastosowaniem odżywki. Nie wiem czy można stosować takie produkty non stop bez żadnej przerwy, bo jeśli nie to lepiej nie zaczynać.
    Zalety:
    • wygodne stosowanie
    • w trakcie używania delikatne wzmocnienie i wydłużenie rzęs
    Wady:
    • efekty są bardzo nie trwałe
    • po zakończeniu używania rzęsy bardzo wypadają
  • 2 kwietnia 2022 o 13:22
    Brak efektu
    Produkt ten zakupiłam po namowach mojej przyjaciółki u której dał on naprawdę spektakularne efekty. Bardzo szybko widać u niej było znaczne wydłużenie rzęs, wzmocnienie ich a pomalowane tuszem wyglądały jak sztuczne. Niestety na mnie produkt ten w ogóle nie zadziałał-zużyłam 2 pełnowymiarowe opakowania, używałam naprawdę skrupulatnie codziennie wieczorem i po ponad dwóch miesiącach stwierdzam że efekt jest zerowy. Nie widać nic ani na rzęsach saute ani pomalowanych tuszem, nie zauważyłam też wzmocnienia swoich włosków. Produkt na szczęście nie zrobił mi też żadnej krzywdy bo nie podrażnił oczu, nie szczypał po nałożeniu ani nie zauważyłam zwiększonego wypadania rzęs. No ale efektów u mnie brak.
    pockett
    22 marca 2022 o 20:53
    Żadnego zaskoczenia
    Szczerze powiedziawszy, troszkę się "uzależniłam" od produktów mających na celu wzmacnianie, wydłużanie i zagęszczanie rzęs, kiedy po pierwszym, kilka lat temu użytym serum efekty jego działania przeszły moje oczekiwania. Rzęsy wyglądały obłędnie, ale niestety jakiś czas po odstawieniu zaczęły wypadać, przerzedzając się niemiłosiernie. Od tamtej pory postanowiłam, choć mam świadomość, że to trochę nierozsądne, nieprzerwanie stosować odżywki, zmieniając co jakiś czas te już sprawdzone z nie próbowanymi do tej pory. Tak właśnie w moje ręce trafiła odżywka Nutridome. Do jej zakupu zachęciła mnie promocja, w której cena była sporo niższa, niż regularna. Na szczęście, bo tą ostatnią uważam za trochę wygórowaną, jak za ten produkt. Odżywka zamknięta jest w estetycznym, minimalistycznym opakowaniu, takim, jakie ostatnio bardzo doceniam. Posiada pędzelek, który umożliwia precyzyjne nakładanie na linii rzęs oraz odpowiednią, dość rzadką konsystencję, dzięki której łatwo się rozprowadza. Przy moich bardzo wrażliwych okolicach oczu powoduje tylko lekkie zaczerwienienie, więc jest raczej łagodna. I to chyba byłoby na tyle plusów. Na minus zasługuje natomiast fakt, iż pomimo deklaracji, przy stosowaniu tylko raz dziennie, wyłącznie przy górnej linii rzęs, opakowanie wcale nie wystarczy na 3 miesiące. Po dwóch miesiącach używania, właśnie mi się kończy, utwierdzając jednocześnie w przekonaniu, że odżywka nie zdziałała raczej nic. Rzęsy nadal pozostają takie same, jak i przed. Odnoszę więc wrażenie, że podtrzymywała jedynie efekty działania "poprzedniczki". Ale chyba też niezbyt skutecznie, albowiem moje rzęsy podczas demakijażu oka zaczęły właśnie "sypać się" w nadmiernej ilości, znacznie się przerzedzając.. Mam nadzieję, że kolejny produkt, który mam "na oku" zechce powstrzymać ten proces i uratuje sytuację. A po Nutridome raczej już nigdy nie sięgnę....
    Zalety:
    • wygląd opakowania
    • pędzelek ułatwiający precyzyjne dozowanie
    • odpowiednia konsystencja
    • w miarę łagodna dla wrażliwych oczu
    Wady:
    • regularna cena
    • brak zauważalnych efektów działania
    • wydajność nieadekwatna do deklarowanej
    W strefie wolnocłowej
    Eulina
    22 listopada 2021 o 15:37
    Wydłuża
    Ostatnimi czasy moje rzęsy bardzo się osłabiły. Słabo rosną i są rzadkie. Szukałam czegoś na ich wzmocnienie i trafiłam na Nutridome. Odżywka ma konsystencję bezbarwnego i bezzapachowego, żelowego płynu. Aplikuje się ją cienkim pędzelkiem. Dobrze "trzyma" się linii rzęs i nie spływa do oczu. Jestem mile zaskoczona, bo po miesiącu stosowania moje rzęski są dłuuugaśne. Lekko się też zagęściły. Efekt super. Jest tylko jeden problem- czuję delikatne mrowienie i szczypanie zaraz po aplikacji, które co prawda po kilku minutach ustępuje, ale nie jest zbyt przyjemne. Ogólnie jestem zadowolona z efektu, ale nie wiem czy kupię ponownie z powodu tego mrowienia.

Zobacz także inne Odżywki do rzęs