Podkłady

Rituals Miracle Foundation Podkład do twarzy

5 na 51 opinię

• 16 września 2020 o 10:46
    Posiadam odcień Ivory Beige
    Uważam, że podkład ten jest idealny na codzień. Na imprezę użyłabym czegoś bardziej trwałego. Ale tak do pracy czy na wyjście ze znajomymi na zakupy jest super. Jego zapach jest bardzo delikatny. Także nie powinien nikomu przeszkadzać. Kolor idealnie wtapia się w skórę. Na twarzy prezentuje się bardzo naturalnie. Konsystencja jest lekko kremowa. Ani nie za rzadka ani nie za gęsta. Nie oksyduje w ciągu dnia. Utrzymuje się naprawdę nieźle. A nawet jeśli schodzi lekko z twarzy podczas upałów, to tak równomiernie, że nawet tego nie widać. Nie wyświeca się. Poziom krycia oceniłabym jako średni. Nie zamaskuje nam tu większych niedoskonałości. Jednak tak go polubiłam, że będę do non stop kupować, bo to pierwszy podkład z serii tych na codzień, który naprawdę mi służy i w którym dobrze się czuję. Uwielbiam go mieszać z podkładem z Urban Decay Stay Naked. Wtedy efekt jest dużo ładniejszy na buzi. Podkład nadaje się praktycznie na każdy krem. Nie roluje się ani nie ciastkuje. Dodatkowo nawilża buzię. Uwielbiam go! Trafiłam na promocję w sklepie Rituals i kupiłam go za jedyne 40zł.