Palety do konturowania

Roger Publishing (RP Beauty) RP Beauty x MamaGinekolog, Paleta do konturowania `Jestem Kobietą, Badam się Regularnie'`

• 25 sierpnia 2021 o 12:48
    Ulubieniec
    Paletka jest moim ulubieńcem :) Idealnie sprawdza się na co dzień jak i na większe wyjścia. Bronzer może na początku sprawić mały problem jednak wystarczy delikatnie nakładać produkt i będzie oki :) \ Wszystkie kosmetyki od MG są super!
    Zalety:
    • Wszystko w jednym.
    m a d z
    10 kwietnia 2021 o 10:05
    Słaba
    Bardzo trudno jest znaleźć sposób żeby ją nakładać. Mam dobre pędzle, ale one tworzyły plamy. Dopiero udało mi się najtańszym, twardym pędzlem dobrze nakładać. Nie podoba mi się opakowanie. Brother bardzo je brudzi i ciężko je wyczyścić. Rozświetlacz jest zbyt świecący i trzeba uważać z jego nakładaniem
    Wady:
    • Brozner brudzi opakowanie.
    • Trudno się naklada
    • Bardzo mała ilość produktów
  • 14 listopada 2020 o 21:41
    Hmm..
    Myślę o tej palecie od dłuższego czasu, mam z nią niemałą zagwostkę, bo trudno mi jednoznacznie powiedzieć czy ją polecam czy nie. Używam jej już prawie rok (z przerwami na inne kosmetyki kolorowe). Przede wszystkim absolutnie uwielbiam ideę, jaka idzie za tym kosmetykiem - ma przypominać o regularnym badaniu piersi, z tyłu opakowania znajduję się instrukcja samobadania. Uważam, że to idealny prezent dla bliskiej kobiety w rodzinie, który co prawda jest typowo beauty, ale pokazuje, że troszczymy się również (a może przede wszystkim) o zdrowie bliskiej osoby. Paletka urzekła mnie też swoim wyglądem, ma bardzo estetyczne, proste kartonowe opakowanie z lusterkiem, jest leciutka, wytrzymała i bardzo poręczna, nie zajmuje niepotrzebnie dużo miejsca. Zawarte w niej produkty do konturowania wyglądają zachęcająco, zwłaszcza z tym uroczym serduszkiem od mamyginekolog. Jeśli chodzi już o same produkty - trio do konturowania to mam mieszane uczucia. Bronzer jest w ciepłym odcieniu, ale nie wygląda pomarańczowo, jest naprawdę mocno napigmentowany, trzeba z nim uważać. Dla mnie jest idealnym kolorem zarówno na policzki jak i w formie cienia do powiek. I to zdecydowanie bronzera używam najczęściej i w największej ilości. Następnie róż - równie mocny pigment. Ma trochę ceglany odcień, co nie do końca mi się podoba. Na koniec rozświetlacz-różowy, brokatowy, raczej nie robi efektu tafli. Moim zdaniem nie jest uniwersalny. Raczej nie używam go do pracy, tylko na jakieś wyjście, bo drobiny są dość mocno widoczne, ale fajnie sprawdza się w roli błyszczącego efektu na oku. Wszystkie trzy produkty dość dobrze się rozcierają, są całkiem trwałe. Podsumowując: fajny produkt? Tak, przede wszystkim za ideę. Samo trio też jest w porządku, ale nie na każdą okazję i nie dla każdej osoby. Niemniej, używam i lubię.
    Zalety:
    • idea
    • lekkie i minimalistyczne opakowane
    • trwałość produktów
    • dobrze się rozcierają
    • polska produkcja
    • lusterko
    Wady:
    • odcień różu
    • brokatowość rozświetlacza
  • 11 sierpnia 2020 o 14:44
    Kompaktowa paleta
    Bardzo dobry produkt, dodatkowo z słusznym przesłaniem. Paletki używam już od dłuższego czasu i jestem z niej bardzo zadowolona. Uniwersalne kolory sprawdzą się do każdej karnacji (ja mam bardzo jasną). Dobra cena
    Zalety:
    • wydajny, ładne kolory, dobra cena