Balsamy do ciała

Nivea Repair & Care, Body Lotion (Balsam do ciała)

5 na 51 opinię

brendi
    12 czerwca 2024 o 22:11
    Świetny balsam na wakacje dla podrażnionej skóry, lekki i szybko się wchłania
    Kupiłam na wakacje gdzie temperatury są nieco za wysokie., a że w Rossmanie ciężko jest coś wybrać to padło na Nivea, która obiecała odżywienie, regenerację itp. I nie był to balsam o jakimś cudnym egzotycznym zapachu jaki szukam właśnie latem. Lecz ma kojący, naturalny, kremowy, rozczulający i świeży zapach, który ja i moja skóra najchętniej by się wtuliła po letnim, chłodnym prysznicu - i to był by dla nas właśnie wymarzony urlop. Uwielbiam to uczucie po opalaniu gdy właśnie po prysznicu nakładam balsam na lekko podrażnioną i drażliwą skórę. Nivea okazał się naprawdę świetny, nawet do zadań specjalnych! Szybko się wchłaniał, a jak wiadomo na urlopie często się kobita przebiera. Stosowałam kilka razy dziennie po prysznicu i moja skóra była ukojona, była nawilżona oraz miękka. Nie klei się, nie czuć go na skórze, szybko się wchłania, rozciera, nie brudzi ubrań - jak dla mnie same plusy! I to , że jest to mleczko więc aplikacja naprawdę sama się dzieje. I nawet jeśli nie rozetrę go idealnie - to nic! Na sparzoną skórę się sprawdza, łagodzi i daje ulgę. Można go też dokładać i to jest duży plus, bo się nie roluje. Samodzielna aplikacja też jest łatwiejsza i szybsza niż w przypadku innych balsamów. I jest wydajny :) Bardzo dobry produkt dla tych, którzy nie lubią ciężkich produktów. Ten jest komfortowy, lekki i świeży. Bardzo byłam zadowolona! Polecam, cieszę się, że mogłam dodać mu pierwszą opinię. Nie lubię smarowideł, a to mleczko zrobiło na mnie wrażenie.