Olejki i masła do demakijażu

Kiehl's Cannabis Sativa Seed Oil Herbal Cleanser Żel oczyszczający do twarzy

karklug
    26 marca 2022 o 12:15
    Cudo
    Zdecydowanie jeden z lepszych produktów do oczyszczania twarzy jakie miałam. Już odrobinka, starczy na całą twarz. Cudownie oczyszcza i łagodzi moją mieszana cerę. To pierwszy mój żel do twarzy który widocznie i naprawdę szybko zredukował ilość pojawiających się niedoskonałości. Wszystkie obietnice producenta spełnione. Z pewnością będę do tego produktu wracać mimo wysokiej ceny, gdyż jest on tego wart.
  • 17 lutego 2021 o 9:30
    Piękny zapach!
    Pierwszy produkt tej marki, kupiłam zachęcona próbkami z butiku. Żel jest świetny! Ma piękny, ziołowy zapach, przyjemną konsystencję i dobrze nawilża. Mam mniejszą tubę, która jest wygodna w podróży. Zdecydowanie kupię ponownie. To mój kosmetyk do codziennej pielęgnacji.
    • ładny design opakowania
    • efekt nawilżenia
    Wady:
    • produkt mógłby być tańczy, chociaż to i tak jedna z tańszych pozycji w Kiehls
    moskyy
    21 listopada 2020 o 22:56
    Łagodny mleczny żel
    Żel ma kremową - mleczną konsystencję. Bardzo ładnie oczyszcza, będzie idealny dla skóry suchej, normalnej i mieszanej. Nie wiem czy poradzi sobie z makijażem. Działa nawilżająco i delikatnie oczyszczająco. Używałam zamiennie z mocniejszym żelem oczyszczającym. Zapach delikatny, całkiem ładny. Bardzo wydajny, wystarczy odrobina.
    • łagodność
    Wady:
    • nie sprawdzi się przy mocnym oczyszczaniu
    Agma90
    6 listopada 2020 o 17:35
    Super!
    Chyba najlepszy żel do oczyszczania jakiego używałam. Skóra jest idealnie oczyszczona, nie jest przesuszona, jest miękka i elastyczna. No i obłędnie pachnie. Polecam!
    • działanie
  • 29 października 2020 o 13:59
    Najlepszy żel łagodzący ever!
    Żel do mycia twarzy Cannabis od Kiehl's to mój nr 1 do oczyszczania skóry twarzy! Bazuje na zwartości oleju konopnego oraz olejku oregano. Łagodne substancje myjące nie naruszają bariery ochronnej skóry, żel koi podrażnienia oraz przynosi natychmiastowy efekt ulgi. Kremowa konsystencja otula skórę podczas mycia. Lekki, ziołowy zapach dla mnie jest dodatkowym atutem. Jeśli dobrze rozmasujemy produkt w dłoniach wytworzymy delikatną piankę. Jeśli nie, to produkt będzie się tylko delikatnie pienił. W obu przypadkach dobrze oczyszcza ale bez zbędnego przesuszenia. Żel Cannabis stosuje codziennie rano oraz jako 2 etap oczyszczania podczas pielęgnacji wieczornej. Mam skórę tłustą, skłonna do zmian trądzikowych, a żel spisuje się na medal! Polecam! Każdy powinien go przetesotwać :)
    Zalety:
    • delikatna, kremowa konsystencja
    • efekt natychmiastowej ulgi
    • brak ściągnięcia po umyciu twarzy
    • nie podrażnia okolicy oczu
    • baardzo wydajny
    • przyjemny ziołowy zapach