Balsamy do ciała

beBIO Naturalny balsam do ciała `Chia i kwiat japońskiej wiśni`

patkax1
    25 lipca 2024 o 10:58
    Mój ulubiony balsam
    Ewidentnie jest to mój ulubiony balsam do ciała. Ma przepiękny wiśniowy zapach, cudownie się rozprowadza na skórze, nie bieli się, szybko się wchłania i nie ma po nim uczucia lepkości. Cenowo też jest okej. Skład jak najbardziej w porządku. Miałam już dwa opakowania i zdecydowanie kupię go ponownie.
    • uczucie nawilżenia
    • skład
  • 27 lutego 2024 o 19:59
    Moja topka
    Kosmetyk ma bardzo dobry, bogaty w składniki odżywcze skład, dlatego lubię do niego wracać. Bardzo dobrze nawilża i pozostawia skórę miękką i zadbaną. Zapach to prawdziwa rozkosz dla zmysłów. Pachnie naturalnie, niezbyt intensywnie, po prostu ślicznie. Spełnia moje wymagania. Kosmetyk jest wart swojej ceny. Estetyka i pojemność trafia w moje gusta.
    • Formuła
    • Skład
    Wady:
    • Dostępność
    IzzieSt
    6 sierpnia 2023 o 17:59
    Bardzo dobry balsam do całego ciała
    To jeden z najlepszych balsamów do ciała jakie miałam w całym moim życiu. Zdecydowanie znajduje swoje miejsce w moim top 3, a przyznam że jeśli chodzi o balsamy to jestem dość wybredna i generalnie nie lubię procesu balsamowania ciała. Mam skórę raczej normalną, w zimie skłonną do przesuszenia, często podrażnioną przez golenie oraz narażoną na działania chloru bo regularnie pływam. Nie znoszę balsamów, które zostawiają lepką lub tłustą powłokę tak, że nie mogę się później ubrać albo usiąść w fotelu w obawie przez zabrudzeniem go. Ten balsam: - pięknie pachnie - nawilża skórę - nie jest ciężki - można stosować na całe ciało - jest bardzo wydajny (niewielka ilość wystarcza aby pokryć całą nogę) - nawilżenie się utrzymuje długi czas a nie tylko do następnego prysznica - nałożony na przesuszoną lub podrażnioną goleniem skórę nie powoduje pieczenia, szczypania i czerwonych kropek, a zdarzało mi się to przy innych balsamach. Dodatkowo cena jest adekwatna do jakości i często jest na promocji. Zdecydowanie polecam. Na pewno jest wart wypróbowania, ja zamówiłam drugie opakowanie :)
  • 11 maja 2023 o 9:18
    Bardzo fajny
    Balsam jest lekki, wydajny, dobrze się wchłania, nie pozostawia lepkiej warstwy, nawilża i pięknie pachnie. Moja skóra jest miękka i gładka. Idealny produkt do stosowania na codzień. Do tego posiada dobry skład. Balsam zapewne będzie niewystarczający dla skór ekstremalnie przesuszonych ale do tego są specjalne produkty. Polecam wypróbować.
  • 10 maja 2023 o 11:57
    Balsam o pięknym zapachu
    Balsamy do ciała beBio pięknie pachną, tutaj mamy akurat do czynienia ze słodkimi nutami zapachowymi. Mają świetny naturalny skład, w którym jest masło shea, oleje roślinne, które odżywiają i wzmacniają barierę ochronną skóry, sok z liści aloesu łagodzi podrażnienia, nawilża, regeneruje i pielęgnuje skórę oraz pomaga zachować jej naturalną równowagę. Skóra pozostaje gładka i miękka w dotyku. Nie mam później uczucia swędzenia ani podrażnienia skóry.
    Zalety:
    • ja uwielbiam jak balsamy do ciała pięknie pachną, bo najczęściej używam ich po kąpieli, wieczorem, kiedy kładę się spać, a ten ma słodkie nuty zapachowe, które długo się utrzymują
    • nawilża, pielęgnuje, regeneruje skórę