Podkłady

Nutridome Podkład kryjący

Nasi użytkownicy zostawili 17 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Beatasb
    2 czerwca 2024 o 10:17
    Wiele opakowań za mną
    Lubię go, naprawdę go lubię. Nie wiem sama ile opakowań tego podkładu zużyłam i pomimo, że mogę sobie pozwolić na tzw. Wyższą półkę to i tak chętnie i regularnie po niego sięgam. Obecnie mam 34 lata, nie mam żadnych problemów z trądzikiem, zmarszczki widzę raczej tylko ja???? i teoretycznie nie potrzebuje żadnego super mocnego krycia. Jednak mam dość wymagającą pracę, mój makijaż musi trzymać się cały dzień gdy prowadzę konferencję albo jestem prelegentem na spotkaniach czy to online czy to na żywo. I tutaj ten podkład naprawdę fajnie się sprawdzę. Używając go wiem, że przez te najbliższe kilka godzin wszystko będzie na swoim miejscu, mój makijaż będzie wyglądał tak jak tego chce. Podkład nie podkreśla drobnych linii, może za to podkreślić skórki więc będzie dla Was szybkim sygnałem, że ktoś tu chyba zapomniał o peelingu. Moim zdaniem jest to naprawdę fajny kosmetyk za rozsądne pieniądze.
  • 3 września 2023 o 19:52
    Dobrze matuje, średnio kryje, średnia trwałość
    Wybierając kosmetyki zwracam uwagę na ich trwałość, krycie i właściwości matujące. Moja skóra jest tłusta. Mam problem z nierównomiernym kolorytem i powstawaniem niedoskonałości. Podkład, który testowałam przez ostatnie 2 tygodnie nie do końca spełnia moje oczekiwania. Ma przyjemną kremową, średnio gęstą konsystencję. Dobrze rozprowadza się na skórze. Jednak szybko z niej znika. Trwałość jest średnia. Krycie określiłabym jako średnie. Brakuje mu trochę do pełnego. Podkład dobrze matuje skórę. Nie wchodzi w zmarszczki. Dość duża paleta odcieni jest również zaletą. Mimo to będę szukać dalej produktu w pełni dopasowanego do moich potrzeb.
  • 8 kwietnia 2023 o 20:17
    Przerost formy nad treścią
    Mam skórę szarą, zmęczoną, suchą z pierwszymi z marszczkami. Bez przebarwień i innych problemów. Podkład kupiłam, bo lubię nowości a marka mnie zainteresowała. Opakowanie szklane, minimalistyczne, wgląda jak produkt rękodzieniczy. Bezzapachowy. Konsystencja przyjemna, rozprowadza się przyzwoicie. Krycie średnie, raczej matowy. Twarz po nim jest przyjemna w dotyku. Wydajność przeciętna. Podkład nie jest zły ale w tej cenie są lepsze. Nic specjalnego. Nie pomógł, nie zaszkodził.
    Zalety:
    • twarz przyjemna w dotyku
    Wady:
    • przeciętność
  • 27 lipca 2022 o 21:21
    Nie dla mnie
    Podkład kilka minut po nałożeniu wygląda ładnie. Po pewnym czasie cera wygląda na zmęczoną, z uwydatnionymi zmarszczkami. A po 8 godzinach podkład staje się niezauważalny na twarzy. Całkowicie się ściera.
    annasik
    23 kwietnia 2022 o 20:10
    Pięknie pokrywa
    Mój ulubiony podkład. Kiedyś czytałam, że używa go Cichopek. Sprawdziłam cenę, stwierdziłam, że nie duża, to spróbuję. To był strzał w dziesiątkę! Podkład jest lekki, szybko się wchłania. Idealnie pokrywa niedoskonałości.
    Zalety:
    • wytrzymałość, pokrycie
    Wady: