Krem na konsystencje taką nie za rzadką, nie za gęstą, dla mnie odpowiednia, taka aksamitna konsystencja. Produkt łatwo się rozprowadza i szybko się wchłania. W zapachu intensywny i chwilę utrzymujący się na dłoniach, wyczuwam przede wszystkim kwaśną nutę rabarbaru, a w tle jakieś delikatne, kwiatowe nuty - nie do końca moja bajka zapachowa, ale nie jest zła i normalnie używam tego produktu. No i pora na efekty, tak więc przede wszystkim wygładzenie, dłonie po zastosowaniu są gładkie. Dodatkowo wspomaga proces regeneracji, stosując krem codziennie na skórki wpłynął na ich szybszą regenerację i wzmocnienie tamtej okolicy, podrażnienia zostały też zregenerowane. Jedynie do czego się mogę przyczepić to intensywność nawilżenia, według producenta silne nawilżenie, według mnie przeciętne, nie jest źle, bo nawilżenie odczuwam, ale jest ona dosyć średnie, a jednak w kremach często tego szukam, bo jak w lato jeszcze nie potrzebuję tak intensywnego nawilżenia, tak w okresie zimowym jest ono konieczne, bo skóra często pęka i oprócz regeneracji poszukuję nawilżenia mocnego.
Czy polecam? Raczej tak, bo produkt robi co ma robić, oprócz tego nawilżenia, a w dodatku jest bardzo wydajny, co patrząc na cenę jest mega korzystne, bo płacimy może ciut więcej niż za standardowy krem, ale za to też dostajemy produkt, który starczy na dłużej (EDIT: myślałam, że go nigdy nie wykończę, już myślałam, że tu koniec, a tu dalej wypływa - szok). Opakowanie jest fajne, bo raczej do samego końca będziemy w stanie wyrobić krem, a o to chodzi, by już kupując produkt, wyrobić go do samego końca.
Zalety:
- fajna, aksamitna konsystencja
- szybko się wchłania
- zapach utrzymuje się na dłoniach
- wygładza skórę dłoni
- wspomaga procesu regeneracji i wzmocnienia
- bardzo wydajny produkt
- praktyczne opakowanie
Wady:
- nie moje nuty zapachowe (subiektywna wada)
- średnia dawka nawilżenia
Otrzymałam do testów od marki/producenta