Kremy uniwersalne

AA Super Fruits & Herbs, Krem dzienno-nocny nawilżający `Wygładzenie i blask`

• 20 lutego 2023 o 21:09
    Delikatny krem w wygodnej butelce
    Krem jest w wygodnej buteleczce .. Jego aplikacja jest wygodna .. wystarczy nacisnąć pompkę i odpowiednia ilość mamy już na rączce ;) Jest to bardzo higieniczne rozwiązanie.. Krem łatwo się rozprowadza i fajnie nawilża ???? Ma delikatny zapach który mi się bardzo podoba ???? Jedynym minusem jest to że się niestety rolluje .. i używam go tylko na noc .. pod makijaż niestety nie nadaje się ;)
  • 4 października 2021 o 9:39
    okej, ale nie pod makijaż
    To ten typ kremu, który zdecydowanie trzeba nakładać przed lustrem, bo przez przypadek można sobie zostawić białą smugę która nie wchłonie się zbyt szybko. Dodatkowo bardzo się roluje, próba nałożenia na niego makijażu to katorga. Nie nawilża na tyle, żebym nałożyła go na noc, dlatego męczę go na dzień, w dni kiedy nie musze się malować. Na pewno nie kupie ponownie, choć w Rossmanie dostałam go za 9 zł. Jedynym plusem jest opakowanie, bardzo higieniczne i dozujące odpowiednia ilość produktu.
  • 25 sierpnia 2021 o 22:14
    Poprawny+
    Krem kupiłam szukając czegoś w pośpiechu, przypadkowo zdobył moje zainteresowanie stojąc w rossmannie. Zaciekawiły mnie obietnice producenta, które nie oszukujmy się, brzmią bardzo zachęcająco. Zaczynając od zewnętrznych aspektów - opakowanie. Po wyjęciu z kartoniku mamy przed oczami bardzo praktyczny pojemniczek z pompką. I tu mam mieszane uczucia. Pompka to najbardziej higieniczne opakowanie dla kremu, ale minusem jest fakt, że bardzo dużo go wydziela. Nie lubię marnować produktu i za każdym razem muszę bardzo ostrożnie dozować siłę nacisku. Krem pachnie bardzo ładnie, lekko i kwiatowo, chociaż zapach szybko się ulatnia. W kwestii działania to krem mi się sprawdza. Nie nawilża nie wiadomo jak, ale nawilża mnie dobrze. Nakłada się bezproblemowo, nie grudkuje itp, jedynie warstwi się gdy nakładam go na olejek, ale to nie jedyny krem z takim efektem. Dodatkowo wchłanianie tu jest ekspresowe. Poza bublem w postaci pompki dozującej ilość kremu na całe ciało to wszystko jest dobrze
  • 8 lipca 2021 o 12:40
    Nietrafiiony zakup
    Kupiłam, ponieważ lubię kremu wielofunkcyjne - dzień/noc oraz z naturalnym składem. Niestety zawiodłam się. Krem znajduje się w fajnym, oryginalnym opakowaniu, bardzo higienicznym, ale sprawiającym trochę problemów z szybką aplikacją. Ma lekką konsystencję, które niestety na noc się nie sprawdza, a i na dzień do suchej skóry jest niewystarczająca. Słabo współpracuje z podkładem - czasami było ok, ale w większości przypadków dochodziło do rolowania. Zapach delikatny, przyjemny, szybko znikający z twarzy. Skład wg opisu producenta dobry, bazujący na naturalnych składnikach. Cena przystępna - ja kupiłam za 30 zł.
    Zalety:
    • delikatny zapach
    • higieniczne opakowanie
    Wady:
    • brak działania nawilżająco- odżywczego
  • 10 lutego 2021 o 12:34
    Lekka pomyłka
    Krem do twarzy od AA wrzuciłam do koszyka ze względu na ekstra skład i promocyjną cenę, zapłaciłam za niego kilkanaście złotych i za tę cenę jest całkiem ok! Zamknięty jest w plastikowym, nieprzezroczystym pojemniczku z pompką. Co prawda taki sposób użycia jest bardzo higieniczny i pompka działała spoko aż do samego denka, ale nieprzezroczyste opakowanie powoduje że nie wiemy ile produktu zostało w środku. Po jednokrotnym naciśnięciu pompki wypływa zdecydowanie za dużo produktu, wystarczająco na aplikacje na twarz i szyję. Trochę bez sensu, liczyłam na większe dopracowanie opakowania, ale powodem może być też bardzo rzadka konsystencja kremu. Pierwsze wrażenie było bardzo słabe, ale przejdźmy d samego działania. W składzie znajdziemy dużo nawilżających i natłuszczających składników, a niestety efekt nawilżający jaki po sobie ten krem pozostawia jest... znikomy. Nie narobił mi krzywdy, ale nie był to poziom nawilżenia którego oczekuje od kremu nawilżającego (a przynajmniej opisanego jako taki). Sama aplikacja była męcząca, a efekt niezadowalający. Nie wrócę do tego kremu. Oprócz tego, na opakowaniu widnieje data ważności do 3 miesięcy po otwarciu, nieco krótko jak na krem do twarzy, ale jest to kosmetyk bez niepotrzebnych konserwantów i substancji chemicznych, w związku z tym tą małą niedogodność można mu wybaczyć.
    Zalety:
    • skład
    • dostepność
    • polska marka
    Wady:
    • działanie nawilżające
    • krótka data ważności po otwarciu