Szampony do włosów

Kundal Honey & Macadamia, Cherry Blossom Shampoo Kwiat Wiśni, Naturalny balansujący szampon odświeżający do włosów

• 12 października 2021 o 21:29
    Już się z nim nie rozstanę
    Szampon poleciła mi pani w drogerii i został moim ulubieńcem. Jedynie przez parę miesięcy kiedy nie był dostępny go nie używałam, a gdy się pojawił natychmiast kupiłam na zapas. Wspaniale się pieni, jest łagodny, ale dobrze domywa, cudownie pachnie (zapach można wybrać wśród kilku dostępnych opcji co jest ogromnym plusem, bo każdy znajdzie coś dla siebie).
    Zalety:
    • łagodny, ale dobrze domywa,
    • świetnie się pieni,
    • piękny zapach (różne linie zapachowe, wśród których można wybierać),
    • bardzo wygodne opakowanie
    Wady:
    • cena (ale jest jej wart i trzeba polować na promocje)
  • 11 listopada 2020 o 17:07
    Najgorszy szampon, jaki miałam
    Od jakichś dwóch - trzech lat kupuję szampony z łagodniejszymi detergentami w składzie, ponieważ męczone przeze mnie przez całe życie drogeryjne duże butle spowodowały łupież. Najbardziej mi odpowiada Ogx fioletowy i Biały jeleń kozie mleko, ale szukam ciągle czegoś nowego. Spore nadzieje pokładałam w tej marce, ale przyznam szczerze, że nigdy nie miałam tak złego szamponu. Jedyne, co w nim dobre, to opakowanie i zapach. Pierwszy raz spotkałam się z tym, żeby szampon nie spełniał swojego zadania, czyli nie mył włosów. Mam włosy gęste, grube, ale dość suche i puszące się. Kundal ich nie wygładził, nie zdyscyplinował, ale przede wszystkim NIE UMYŁ. Po wysuszeniu włosy u nasady były pozbijane w strąki i tłuste. Osobiście nie polecam, tym bardziej, że cena w promo to chyba 30 zł.
    Zalety:
    • wygodne i estetyczne opakowanie
    • przyjemny zapach
    • duża pojemność 500 ml
    Wady:
    • nie myje włosów
    • nie pielęgnuje, nie wygładza, nie ułatwia rozczesywania, krótko mówiąc, nie robi nic w temacie mycia i pielęgnacji
    • jest nieznośnie rzadki
  • 27 marca 2020 o 11:30
    Wow!
    Szampon zakupiłam- z polecenia Agnieszki Niedziałek! Była to najlepsza decyzja jaka mogłam podjąć, najlepszy zakup jaki mogłam zrobić! Cudowny zapach, bardzo mocno intensywny, unoszący sie od razu po wyduszeniu dozownikiem szamponu! Wlasnie, uwielbiam w tym szamponie opakowanie! Ciemna buteleczka z dozownikiem, tak dozownik! To dzięki niemu nie wyleje nam sie szamponu za dużo. Naturalne składniki takie jak miód i makadamia - sprawiły, ze moje włosy stały sie bardziej błyszczące i zdrowsze! Idealne nawilżenie, pełna regeneracja i cudowna miękkość- uzyskałam wszystko czego oczekiwałam od szamponu do włosów!
    • dostępny w dwóch wariantach 100/500ml
    • włosy: zdrowsze, błyszczące, miękkie, nawilżone, gładkie
    • wydajny
    • super butelka z dozownikiem