WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Kremy na dzień

OnlyBio Łagodząco-nawilżający krem na dzień skóra sucha i wrażliwa

Onlybio - Łagodząco-nawilżający krem na dzień Olejek konopny + CBD + Prebiotyki 50ml

• 24 marca 2022 o 11:36
    Niepozorny a świetny!
    krem klasyczny opakowaniu na początku nie wierzyłam w niego, aktualnie to mój ulubiony. Niepozorna buteleczka z pompka krem ma lekka konsystencje, pachnie delikatnie nie drażniąco. Mam skóre sucha/ wrażliwa lubie kremy które pozostawiają delikatny film natłuszczający na skórze dzięki temu moja skóra nie ma efektu ściągnięcia i suchości. Ten jest świetny, lekki i delikatny totalnie nie pozorny świetnie nawilża ale nie pozostawia mocno tłustej warstwy w zasadzie nie jest to nawet tłusta warstwa. Wersja na dzień przeciwzmarszkowy o.konopny*CBD prebiotyki. Polecam!
    • nawilżenie
    • nie podrażnia
    • lekki
  • 12 grudnia 2021 o 1:00
    Nie dla suchej skóry
    Ten krem był moim pierwszy świadomie wybranym kremem. Do wybrania go skłonił mnie prosty, naturalny skład. Stosowałam go na dzień podczas kuracji izotkiem. Wtedy był zdecydowanie za lekki więc myślę, że dobrze może się sprawdzić skórze normalnej, mieszanej, tłustej. Nie zdarzyło mi się żeby mnie podrażnił, nawet, gdy na skórze miałam praktycznie ranę. Warto go wziąć pod uwagę, jeśli chce się naturalny produkt z ładnym składem. Jego cena jest trochę za wysoka co do działania, czy składników aktywnych, których za bardzo nie ma, ale może jest to spowodowane czymś innym. Produkt znajduje się w moi ulubionym opakowaniu typu airless, więc za to również ogromny plus. Wydajność kremu jest zadowalająca, mi wystarczył na około 4 miesiące, przy częstym dokładniu.
    • Naturalny skład
    • Uczucie miękkiej skóry po nałożeniu
    • Matowe wykończenie
    Wady:
  • 19 października 2020 o 22:39
    Całkiem ok, ale bez szału.
    Krem ma bardzo ładny skład. Jednak po użyciu zostawia na twarzy warstwę, która powoduje ściagniecie skóry. Krem dobrze sprawdza się pod makijaż, nie sprawia ciastkowania czy ważenia innych produktów. Jest mniej wydajny od kremu na noc z tej samej serii. Nie kupię ponownie, ponieważ nie podoba mi się sciągniecie skóry. Posiada delikatny mało wyczuwalny zapach.
    Zalety:
    • higieniczne opakowanie
    • ładne opakowanie
    • delikatny zapach
    Wady:
    • pozostawia nieprzyjmenie uczucie na twarzy