Tusze do rzęs

Farmasi Zen Extension Lash Mascara Tusz do rzęs

• 26 stycznia 2022 o 15:57
    Jeden z lepszych tuszy w Farmasi
    Od postanowiłam kupic, ponieważ wiele dobrego slyszalam na jego temat. Na początku wogole mi nie pasował. Jak dla mnie nie robił efektu wow ale po dłuższym stosowaniu jest mega. Super wydłuża i rozdziela rzędy,nie obsypuje się,nie kruszy się,nie robi efektu pandy,nie skleja rzęs,jest hipoalergiczny. Jest po prostu mega. Zużyłam już 2 opakowanie i jak najbardziej polecam
    Zalety:
    • Nie kruszy się,nie skleja rzęs,wydłuża i rozdziela
    Wady:
    malwi73
    6 czerwca 2021 o 12:58
    Polubiłam go
    Jako przedstawiciel Farmasi, mam dostęp do tuszu za mniejszą kwotę niż w katalogu, a jak jest oferta 2 w cenie1 to juz w ogóle wychodzi za grosze, Tusz jest fajny, tylko trzeba umieć z nim pracować. Szczoteczka silikonowa, ma dwie długości włosków. Jedne pogrubiają, drugie dają subtelniejszy efekt. Tusz również wydłuża rzęsy. Tusz jest czarny, równomiernie pokrywa rzęsy. Nie osypuje się, nie zostawia efektu pandy. Minus mały, ze szybko mi zasechł. Ale moja wina, używałam go równocześnie z innym tuszem, i dość rzadko.
  • 24 kwietnia 2021 o 18:40
    Poleciał do kosza
    Współpracuję z firmą Farmasi, tyle się naczytałam o tym wspaniałym tuszu iiiii okazał się jednym z najgorszych tuszy do rzęs, jakie miałam przyjemność a w tym przypadku tą nieprzyjemność testować. Fatalny. Niedojrze rozwala ceną to działanie pozostawia wiele do życzenia. Zacznę od szczoteczki. Jest tragiczna, nabiera tuszu bardzo dużo, za dużo. Rzęsy są oblepione, wygląda to tragicznie, powykręcane w każdą stronę... Najlepsze na koniec, niestety wykrusza się z rzęs i osypuje. Nie kupię więcej i nie polecam, szkoda kasy. ZALETY: nie ma zalet WADY: same wady
    safiya
    18 maja 2020 o 20:24
    Średni
    Tusz bardzo średni, nie daje spektakularnych efektów. Muszę go podkręcać stosując na bazę pod maskarę. Być może na długich i gęstych rzęsach daje jakiś większy efekt, ale ja się już o tym nie przekonam.
    Zalety:
    • szczoteczka
    Wady:
    • nie daje efektu WOW
    • po prostu czerni rzęsy i tyle
    U konsultantki

Zobacz także inne Tusze do rzęs